• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelikmi acil

Elf8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2019
4
0
1
41
Tani :
UTERUS, ENDOMETRIUM; TERAPÖTIK KÜRETAJ:
- DEJENERE, KANAMALI, iLTiHAPLI DESiDUALiZE ENDOMETRiAL DOKU
ÖRNEKLERi
NOT: Materyalin tamami seri kesitlerle incelenmistir. Bu materyalde koryon
villus veya trofoblastik hücre proliferasyonu izlenmemistir.
Ben geçen hafta kürtaj oldum patoloji raporum bu doktorum bu rapora göre dış gebelik dedi daha doktora gitmedim doğru olabilirmi lütfen biri cevaplıyabilirmi

Tani :
UTERUS, ENDOMETRIUM; TERAPÖTIK KÜRETAJ:
- DEJENERE, KANAMALI, iLTiHAPLI DESiDUALiZE ENDOMETRiAL DOKU
ÖRNEKLERi
NOT: Materyalin tamami seri kesitlerle incelenmistir. Bu materyalde koryon
villus veya trofoblastik hücre proliferasyonu izlenmemistir.
Ben geçen hafta kürtaj oldum patoloji raporum bu doktorum bu rapora göre dış gebelik dedi daha doktora gitmedim doğru olabilirmi lütfen biri cevaplıyabilirmi
Bana cevap verecek kimse yokmu moralim çok bozuldu

bende 5 ay önce dış gebelik geçirdim neden seni aldı kürtaja değerlerin kaçtı kesemi gözükmedi

5 haftalıkken gittim kese görünmedi beta hcg 99.18 çıktı 2 gün sonra tekrar beta hcg ye bakıldı 104 çıktı birde kahve rengi akıntı şeklinde kanamam vardı bu yüzden sağlıklı bir gebelik değil diye kürtaj yapıldı sonuçta yukarıdaki gibi birde ara ara mide bulantılarım oluyor ve sağ kasığında ağrım var

5 haftalıkken gittim kese görünmedi beta hcg 99.18 çıktı 2 gün sonra tekrar beta hcg ye bakıldı 104 çıktı birde kahve rengi akıntı şeklinde kanamam vardı bu yüzden sağlıklı bir gebelik değil diye kürtaj yapıldı sonuçta yukarıdaki gibi birde ara ara mide bulantılarım oluyor ve sağ kasığında ağrım var
canım bak bu sonuç temizz demek yani içerinde herhangi bi parça kalmamış demek ama senin ki evet sağlıksız gebelik ama dış gebelik olduğunu sanmıyorum benim beta değerim sağlıklı gebelik gibi artış gösterdi betam 3000 oldu 5 haftalıktı ama hala kese yoktu ondan dolayı iğne ile düşürdü

Sorun patoloji raporunda bebeğe dair bulgu yok sadece gebelik olduğuna dair bulgular var doktorda bu sebepten dış gebelik olabilir diyor oooof gerçekten emin olamamak çok zor en iyisi muayeneye gitmek herhalde cevap verdiğin için çok teşekkür ederim

canım bak bu sonuç temizz demek yani içerinde herhangi bi parça kalmamış demek ama senin ki evet sağlıksız gebelik ama dış gebelik olduğunu sanmıyorum benim beta değerim sağlıklı gebelik gibi artış gösterdi betam 3000 oldu 5 haftalıktı ama hala kese yoktu ondan dolayı iğne ile düşürdü
canım değerlerin nasıl arttı peki benim 335 den 826 çıktı 2 katından fazla arttı dış gebelik olabilirmi diye aklım karıştıda

canım değerlerin nasıl arttı peki benim 335 den 826 çıktı 2 katından fazla arttı dış gebelik olabilirmi diye aklım karıştıda
Niye dış gebelik diyorsun hemen Allah korusun güzel düşün güzel olsun bu arada değerlerin iyi artmış dış gebelik çok sinsi başta düzenli artar sonra ili kat artış göstermez

Back