Bu değer için kürtajı düşünmek söz konusu bile degil dedi. Beta hcg takibi yapıcaz kimyasal ya da dış gebelik diye net birsey söylenmez şimdi erken dedi. Ve doktorda dış gebelikte önce ilaç kullanırız kürtaj çok sonra düşünülecek birşey dedi . Içim ferahladı iyi ki ilk gittiğim yerde kürtaj olmamışımIlaçla düşürüldüğünü okudum ben de ama isim aklıma gelmiyor etiketleyemiyorum şu an ☹ Ne dedi başka doktor?
Ay canım iyi ki olmamışsın ben burda çok okuyorum yaşamadım ama ben de kimyasala benzettim gibi. Dış gebelikte ani sıçrama ve yüksek değerler olmasına rağmen kese görünmüyor diye biliyorum. Son regl tarihin ne zaman. Bayağı da beta takibi yapılmış aslında.Bu değer için kürtajı düşünmek söz konusu bile degil dedi. Beta hcg takibi yapıcaz kimyasal ya da dış gebelik diye net birsey söylenmez şimdi erken dedi. Ve doktorda dış gebelikte önce ilaç kullanırız kürtaj çok sonra düşünülecek birşey dedi . Içim ferahladı iyi ki ilk gittiğim yerde kürtaj olmamışım
Bu son gittiğim doktor farklı yer ve saatlerde kan verdiğim için doğru bulmadı. Hep aynı saatte vermek gerekiyormus canım seninde aklında olsun.Çarşamba gün aynı yerde kan ver gel dedi. Ben 5 nisanda regl oldum 4 gun sürdü. 12 nisanda da beta 71,95 çıktı biraz garip başladı zaten benim hamilelikAy canım iyi ki olmamışsın ben burda çok okuyorum yaşamadım ama ben de kimyasala benzettim gibi. Dış gebelikte ani sıçrama ve yüksek değerler olmasına rağmen kese görünmüyor diye biliyorum. Son regl tarihin ne zaman. Bayağı da beta takibi yapılmış aslında.
Inşallah hayırlı sonuclar alırsın aklımdasın. Yazarım sana inşallah nasıl oldun diye.Bu son gittiğim doktor farklı yer ve saatlerde kan verdiğim için doğru bulmadı. Hep aynı saatte vermek gerekiyormus canım seninde aklında olsun.Çarşamba gün aynı yerde kan ver gel dedi. Ben 5 nisanda regl oldum 4 gun sürdü. 12 nisanda da beta 71,95 çıktı biraz garip başladı zaten benim hamilelik
Çok sağol canim insallah iyi haber veririm❤Inşallah hayırlı sonuclar alırsın aklımdasın. Yazarım sana inşallah nasıl oldun diye.
Dış gebelikmiş canim 2 gun önce metotreksat igne vuruldum . Inşallah değerim düşer başka birseye gerek kalmazNe durumdasın canım?
Allah yardımcın olsun. Inşallah sağlıkla atlatırsın.Dış gebelikmiş canim 2 gun önce metotreksat igne vuruldum . Inşallah değerim düşer başka birseye gerek kalmazSağol düşündüğün için
Teşekkür ediyorummAllah yardımcın olsun. Inşallah sağlıkla atlatırsın.
En son 158 olan değerim 173 e çıktı sonra 171 e düştü. Doktor %94 dış gebelik ama kimyasal da olabilir sonuç olarak sağlıksız dedi. Tek dozla düşer şuan değer dedi.Bende değerim artarsa daha büyük problemler çıkabilir diye iğneyi oldum birde gebelige bağlı küçük bir kist oluşmuş çok ağrı yapıyordu şuan iyiyim. Siz kaç doz igne oldunuzDegerler kimyasal gebeligi belki gosterir dis gebelik icin cok erken deglmi normal bir gebeliginiz bile olsaydi keseniz gorunmezdi ki benim 2300 de iken kesem yoktu