Dış gebelikden sonra tek tüple hamile kalanlar

nilergin1

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2023
8
2
1
33
Merhabalar ben 3 yıl önce diş gebelikten dolayı sol tüpüm alındı ve şimdi tekrar 3 haftalık hamileyim ve sol kasıgım agriyor sağ taraf arada sirada yanma tarzı bir ağrı oluyor bu durumu yaşayan var mı

Merhaba, gebeliğiniz hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah. Ben de mayıs 2021 de dış gebelik yüzünden sol tüpümü kaybettim. şimdi 3 haftalık hamileyim. Bahsettiğiniz şikayetler bende de var. Beta hcg takip ediyorum.

Beta hcg kaç çıktı doktora gittin mi

Peki kendiliğinden mi gebelik oluştu sizlerde yoksa tedavi ile mi

Merhaba öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun
Bende şubat 22 de dış gebelik geçirdiği için sol tüpümü kaybettim maalesef şimdi sizinde hamile olduğunuzu okuyunca bi umutlandım yaklaşık 9/ 10 aydır deniyoruz fakat olmuyor acaba siz nasıl bir yol izlediniz

Çok geçmiş olsun bende 8 Şubat'ta dış gebelik geçirdim sol tüpüm alındı 3 ay korundum korunmayı bırakınca hemen hamile kaldım

Çok geçmiş olsun diş gebelikten sonra ben de çok uğraştım gebelik için, iki defa rahim filmi çekindim. Her iki çekimden hemen sonra gebelik oluştu ama ikisi de kimyasal oldu. Rezervim de düşük olduğu için tüp bebeğe başladım. Bakalım hayırlısı artık. Rahim filmi mutlaka çektirin

Çektirdim çektirdim zaten bir tüpüm olmadığı için diğer tüpe bakıldı bir sorun olmadığını söyledi doktorum her türlü hormon testini vs yaptı sorun yok dedi gonal f iğnesini de kullandım 3 yumurtam vardı ama yine de olmadı sanırım bende bir süre sonra tüp bebek düşünmek zorundayım

Çok geçmiş olsun bende 8 Şubat'ta dış gebelik geçirdim sol tüpüm alındı 3 ay korundum korunmayı bırakınca hemen hamile kaldım
Yaa öyle mi çok sevindim sizin adınıza Allah evladınızı size bağışlasın inşallah
Maalesef ben kendiliğinden hamile kalamayacak olanlardanım sanırım.. bakalım nasipte ne varsa onu yaşayacağız

Gebelikden önce demir ilacı vede kalsiyum kullanıyordum etkisi oldumu bilmiyorum ben tam ümidimi kesmiştim hiç ummadığım beklemediğim zamanda oldu şimdi 7 aylık olduk

Merhabalar bende ekim 25 te dış gebelik için mtx oldum 2 dozla düştü kürtajda 24 ekimde oldum.. yumurtalıklarımda sıkıntı yokmuş yani bu ayın 25nde 3 ay doluyor 2 adet geçirdim üstüne sizce korunmayı bırakmalımıyım ? Doktorum hiçbirşey söylemedi korunma ile ilgili biraz tartıştıkta. Regl bitti değerlendirmelimiyim diye düşünüyorum bir yandan aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

Ben bu ay dış gebelik ameliyatı oldum doktorum 3 ay korunmamı söyledi ve o mtx iğneside yapıldı bi doz zaten bu iğne sebebiyle 3 ay korunmak gerekiyormuş süren dolduysa başlayabilirsin

Bu ayın 25nde dolacak kuzum.. bu ayın verimli günlerini kaçırmak istemedim sadece ama yinede riskli mi bilemedim

Bu ayın 25nde dolacak kuzum.. bu ayın verimli günlerini kaçırmak istemedim sadece ama yinede riskli mi bilemedim
Yani dış gebelik sonrası iki adet kanı bitmesi yeterli diye biliyorum ama riske atma bence çünkü bu yapılan iğne en düşük doz kemoterapi ilacı aslında bebek oluşursa da onun sağlığını riske atmış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…