Beta hcg kaç çıktı doktora gittin miMerhaba, gebeliğiniz hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah. Ben de mayıs 2021 de dış gebelik yüzünden sol tüpümü kaybettim. şimdi 3 haftalık hamileyim. Bahsettiğiniz şikayetler bende de var. Beta hcg takip ediyorum.
Benim adetim 15 gün gecikti iki gün önce idrar testi yaptım iki çizgiydi yarin gidip kan vericemAdetime 4-5 gün varken 21 cikti, sizin kaç cikti
Ever 3 yıl sonra kendi kendine oldu tedavi görmedim hiçPeki kendiliğinden mi gebelik oluştu sizlerde yoksa tedavi ile mi
tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallahEver 3 yıl sonra kendi kendine oldu tedavi görmedim hiç
Teşekkür ederim isteyen herkese nasip.eder inşallah yüce rabbimtebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
amh kaçtı
Beta 11258 ditebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
amh kaçtı
Merhaba, gebeliğiniz hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah. Ben de mayıs 2021 de dış gebelik yüzünden sol tüpümü kaybettim. şimdi 3 haftalık hamileyim. Bahsettiğiniz şikayetler bende de var. Beta hcg takip ediyorum.
Merhaba öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsunMerhaba, gebeliğiniz hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah. Ben de mayıs 2021 de dış gebelik yüzünden sol tüpümü kaybettim. şimdi 3 haftalık hamileyim. Bahsettiğiniz şikayetler bende de var. Beta hcg takip ediyorum.
Çok geçmiş olsun bende 8 Şubat'ta dış gebelik geçirdim sol tüpüm alındı 3 ay korundum korunmayı bırakınca hemen hamile kaldımMerhaba öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun
Bende şubat 22 de dış gebelik geçirdiği için sol tüpümü kaybettim maalesef şimdi sizinde hamile olduğunuzu okuyunca bi umutlandım yaklaşık 9/ 10 aydır deniyoruz fakat olmuyor acaba siz nasıl bir yol izlediniz
Çok geçmiş olsunMerhaba öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun
Bende şubat 22 de dış gebelik geçirdiği için sol tüpümü kaybettim maalesef şimdi sizinde hamile olduğunuzu okuyunca bi umutlandım yaklaşık 9/ 10 aydır deniyoruz fakat olmuyor acaba siz nasıl bir yol izlediniz
Çektirdim çektirdim zaten bir tüpüm olmadığı için diğer tüpe bakıldı bir sorun olmadığını söyledi doktorum her türlü hormon testini vs yaptı sorun yok dedi gonal f iğnesini de kullandım 3 yumurtam vardı ama yine de olmadı sanırım bende bir süre sonra tüp bebek düşünmek zorundayımÇok geçmiş olsundiş gebelikten sonra ben de çok uğraştım gebelik için, iki defa rahim filmi çekindim. Her iki çekimden hemen sonra gebelik oluştu ama ikisi de kimyasal oldu. Rezervim de düşük olduğu için tüp bebeğe başladım. Bakalım hayırlısı artık. Rahim filmi mutlaka çektirin
Yaa öyle miÇok geçmiş olsun bende 8 Şubat'ta dış gebelik geçirdim sol tüpüm alındı 3 ay korundum korunmayı bırakınca hemen hamile kaldım
Gebelikden önce demir ilacı vede kalsiyum kullanıyordum etkisi oldumu bilmiyorum ben tam ümidimi kesmiştim hiç ummadığım beklemediğim zamanda oldu şimdi 7 aylık oldukMerhaba öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun
Ben bu ay dış gebelik ameliyatı oldum doktorum 3 ay korunmamı söyledi ve o mtx iğneside yapıldı bi doz zaten bu iğne sebebiyle 3 ay korunmak gerekiyormuş süren dolduysa başlayabilirsinMerhabalar bende ekim 25 te dış gebelik için mtx oldum 2 dozla düştü kürtajda 24 ekimde oldum.. yumurtalıklarımda sıkıntı yokmuş yani bu ayın 25nde 3 ay doluyor 2 adet geçirdim üstüne sizce korunmayı bırakmalımıyım ? Doktorum hiçbirşey söylemedi korunma ile ilgili biraz tartıştıkta. Regl bitti değerlendirmelimiyim diye düşünüyorum bir yandan aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Yani dış gebelik sonrası iki adet kanı bitmesi yeterli diye biliyorum ama riske atma bence çünkü bu yapılan iğne en düşük doz kemoterapi ilacı aslında bebek oluşursa da onun sağlığını riske atmış olursunBu ayın 25nde dolacak kuzum.. bu ayın verimli günlerini kaçırmak istemedim sadece ama yinede riskli mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?