Dış gebelik

Merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım. 2,5yıllık evliyim ve 3 sefer dış gebelik geçirdim. Daha yaşım 22. Neden olduğunu tam bilmiyor doktorlar ama bu talihsiz süreci çok şükür atlattım.ilk ikisi metotrrxatla (igne) sonlandirildi(6sar ay korunduk). Hep sağ tüpte oluyordu sonuncusunda doktor sağ tüpten sana hayır yok dedi ve parca aldı(laparoskopi ile). Şuan 4+3haftalik gebeyim. 6aydır eşim askerdeydi geldi hemen normal yolla ilk ay oldu. Inşallah buda dış gebelik değildir. Hep burda umutla bakanları okurdum bana destek olurdu insallah bende bunlari okuyacaklara umut olurum Hep allaha dua edin hergun acin elinizi yalvarin rabbim hicbir duayi bos cevirmez.

Dış gebelik geçirip iğne tedavisinden sonra normal hamilelik yaşayan varmı yardım lütfen dış gebelik geçiriyorum ilk gebeliğim psikolojim alt üst yardıma ihtiyacım var kızlar
Merhaba Kübra, ben de daha önce dış gebelik geçirdim 2010 yılında evlendim, 1 sene sonra dış gebelik oldum. İlk gittiğim doktor kandan takip etti ve dış gebelik olduğunu anlamadı. Birkaç doktor değiştirdim bu da biraz hata oldu tabii gereksiz kürtaj oldum. Bir süre sonra iyi bir doktor buldum ve dış gebelik geçirdiğimi söyledi kan pıhtılaşmış acil ameliyata aldılar ve tek tüpüm alındı. 1sene sonra normal bir şekilde hamile kaldım. Kızım 1 yaşını doldurdu 2. Kez hamile kaldım ve oğlumu kızım 21 aylıkken doğurdum.. İçin rahat olsun Allah'ıma şükürler olsun 2 yavrum var. Umarım sana da nasip olur . Hiçbirşey engel değil unutma Rabbim verecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…