Dış gebelik

Kubra_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
36
Yer
Şanlıurfa
Dış gebelik geçirip iğne tedavisinden sonra normal hamilelik yaşayan varmı yardım lütfen dış gebelik geçiriyorum ilk gebeliğim psikolojim alt üst yardıma ihtiyacım var kızlar

Dış gebelik geçirip iğne tedavisinden sonra normal hamilelik yaşayan varmı yardım lütfen dış gebelik geçiriyorum ilk gebeliğim psikolojim alt üst yardıma ihtiyacım var kızlar
Bende dış gebelik geçirdim Eylülde .Geçen ayda kimyasal gebelik geçirdim bakakım bu ay ne olacak

canım geçkmiş olsun bende geçiriyorum. senin süreç nasıl gelişti değerin kaç şuan

benim son adet 14 ocak 14 şubatta gebe olduğumu öğrendim ondan beri çok sıkıntılı günler geçirilyorum. seni öyle iyi anlıyorum kii

Bende dış gebelik geçirdim Eylülde .Geçen ayda kimyasal gebelik geçirdim bakakım bu ay ne olacak
canım sanada çok geçmiyş olsun. tekrar gebe kalabiliyorsun bunu gördün en azından rabbim sağlıklı ve hayırlı gebelik nasip etsin inşallah tez zamanda

peki senin süreç nasıl oldu birbirimize anlatsak bilgilendirsek birbirimizi

canım benim değerler 1000 e kadr çıktı tek iğneyle değerim düştü ağrı vsss gibi şeyler pek yaşamadım .Doktorum değerlerin çok yüksek olmadığı için iğne yetrli olur demişti .Sonrasıda da normal adet döngüm devam etti.

ben ikinci evladımı istiyorum 4,5 yıldır bu süreçte iki kere kapalı miyon operaslyonu oldum. sonuncusu kasım ayında idi dr 6 ay içinde kendiliğinden gebe kalmanı bekliyorum dedi. ben kafamda 3 ay koymuştum şubat adetim olsun aşılama yaptıracaktım.

14 ocak son adet tarihim idi. Şubat 12 de az bir lekelenme oldu gerisi gelmedi. önemsemedim çünkü sökülecek diye bakıyordum. 13 şubatı temiz geçirirnce test yaptım hamileydim. nasıl bir mutluluk anlatamam.

14 şubatta kan testim 21,60 idi, 16 şubatta 57,94
20 şubatta ise 254,70 idi dr iyi dedi beni 24 şubatta kese görmeye çağırdı. giittim keseyi göremedi kan istedi değerim birden 147 ye düşmüştü. bu süreçte kanhrevengi lekelenme oluyordu ama önemsemedim çünkü oğlumda 5-7 haftalar arası olmuştu. dr düşük yapıyorsun dedi. progestan hapı bırakmamı istedi bir hafta sonra tekrar kan ver dedi. 25 şubatta 6 gün süren bir kanamam oldu. çok içim yandı özlemle beklenilern bebeğim gitti dedim ağladım.

Bir hafta sonra gittim kan verdim 147 olan değer 238e çıkmıştı iki gün sonra 361 iki gün sornra 471 idi
dr kürtajı önerdi dış gebelik için. patalojiye göndereceğim çıkan sonuç rahim içi gebelik ise iğneye gerek yok dedi. kürtaj ilede değerin düşer dedi böylece. tamam dedim 15 martta kürtaj oldum.

bir hafta sonra tekrar kan verdim 23 martta değerim 553 olmuştu. dr artık bu dış gebelik dedi. muyene etmem gerekiyor canını yanabilir irşallah nerde olduğunu tespit edebilirim dedi değerdeki yükselişle dedi. 10 dk uçzun uzun inceledi sol tüpümde olduğunu söyledi ve bana iğne vurdu.

27 martta 4. gün kandaki değerim 464e düştü 30 mart 7. günde ise 194e dr keskin düşüş var korkma dedi. artık kendiliğinden atacak haftada bir kan ver dedi takip yapılmalı dedi. 15 marttaki kürtajdan beri kanamam var. dr dün gittiğimde bu normal kürtaj ve iğneden dolayı dedi.bir aya kadar sürebilirmiş. ilk adete kadar korunma önerdi. iğrneden dolayı. adetle gel bakalım ondan sonrasını sonra konuşuruz dedi. rahim filmi istedi birde benden.

sizde durumlar nedir arkadaşlar bu şekilde yazarsak bu sorunla başbaşa olan arkadaşlara yardımcı oluruz diye düşünüyorum.

kürtüj uygulandımı sizde birde kanama ne kadar sürdü

adet rne zaman geldi

adet rne zaman geldi

adet rne zaman geldi

canım stre yapma hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız benim süreçte önce kürtaş sonra iğne olarak devam etti kanmam 10 gün sürdü ama benim dış gebelik ultrasyonla hemen farkedildi . iğneden 40 gün sonra regle oldum doktor 4 ay en az korunma verdi .rahim filminede gerek yok dedi bana ama ben o konuda kararsızım.

canım rahim filmi neden istemediki 1000li değerlerde keseyi iyi bir dr görüyor yerini benimkini bulmakta çok zorlandı.
4 ay korunma çok canım yaa iğnenin etkisi nedeniyle dr bana adete kadar korun dedi. sonrası için adetle gel ama korunmayı söylemedi

Dış gebelik belirtileriniz nelerdir kızlar teste çıkıyor mu ?

Ben de gecen yil ilk gebeliğimde (zaten başka gebelik yasamadim ) dis gebelik gecirdim..igneyle sonlandirildi...ve 7 aydir bebegim olmuyor..gecen ay rahim filmi cektirdim bu aydan umutluydum yine olmadi maalesef..cok üzgünüm ((

Merhabalar hanımlar

dış gebelik iğne ile sonlandırılanlar kac gün kanama devam etti yazabilirmlisiniz

Merhabalar hanımlar

dış gebelik iğne ile sonlandırılanlar kac gün kanama devam etti yazabilirmlisiniz
Canım benim igne kanamaya yol acmis bu igneden dolayi böyle oldu dedi doktorum mudahale etmezsem durmaz dedi..o yüzden revizyon kurtaj oldum..kurtajdan sonra da bikac gun sonra kesildi tamamen.

Canım benim igne kanamaya yol acmis bu igneden dolayi böyle oldu dedi doktorum mudahale etmezsem durmaz dedi..o yüzden revizyon kurtaj oldum..kurtajdan sonra da bikac gun sonra kesildi tamamen.
benim iğneden önce oldu kürtaj canım yaa dr bir aya kadar normal dedi.
15 martta kürtaj 24 martta iğne oldu. tekrar mı kürtaj olacak

Ben dış gebelikte kürtajın mantıgını hala anlamıyorum kürtaj rahim içine uygulanan bir uygulama dış gebelik ise tüplerde...bende dış gebelik geçirdim cok zor bir süreç cok ağrılar çektim aynı anda birde kistim oluştu 7-8 cm oldu bir anda... cok doktor gezdim hepsi ameliyat dedi... Allah razı olsun bir tanesi bekleyelim kendi kendine sonlanabilir dedi dediği de çıktı şu an 8 haftalık hamileyim...birde soğan suyu tükettim o da yardımcı oldu büyük ihtimal

Sogan suyunu ne kadar sure tukettin gulum?

CANIM SAĞLIKLA KUCAĞINA AL MELEĞİNİ CANIM.

CANIM DIŞ GEBELİKTE 1000LERİ BULMAYAN DEĞERLERDE EMBRİYONUN NERDE OLDUĞUNU TESPİT ETMEKTE ZORLANIYORLAR. DR BANA RAHİM KENDİNİ GEBE BİLDİĞİNDEN KALINLAŞIYOR BUNU İNCELTMEK GEREK BİRDE GERÇEKTEN DIŞ GEBELİK TANISI KOYMAM İÇİN BU GEREK İĞNE VURMAK KOLAY AMA O AĞIR İĞNEYİ HEMEN VURMAMAK GEREK DEDİ. KÜRTAJ İLE RAHİM İNCELMESİ SAĞLANDI VE ALINAN MATERYALLER PATALOJİYE GÖNDERİLDİ. DR BANA GELEN RAPOR RAHİM İÇİ GEBELİK DERSE DR KENDİLĞİNDEN AŞAMALI OLARAK DÜŞECEK DEDİ. EĞER RAPOR RAHİM İÇİ GEBELİK DEĞİL DERSE O ZAMAN TAKİP DEĞER YÜKSELME GÖSTERİRSE İĞNE ZORUNLU O ZAMAN DEDİ. KÜRTAJDAN SONRA BENİM DEĞER YÜKSELDİ 553E UZUN UZUN VAJİNAL ULTRASON İLE SOL TÜPÜMDE OLDUĞUNA KARAR VERDİ. VE İĞNEYİ VURDU.

İĞNEDEN SONRA NE KADAR KANAMAN OLDU CANIM. BENİM AZALMAYA BAŞLADI SANIRIM ARTIK BİTİYOR İĞNE BENİM 24 MARTTA OLDU.

BİRDE NE KADAR KORUMA VERDİ DR. NE KADAR SÜRE SONRA HAMİLE KALABİLDİN

aynı şeylerı bende yaşadım tek farkla doktorum bana ımza attırdı bır kagıda 6 ay boyunca doktorum tarafından korunacağım gebe kalmayacağım hakkında bılgılendırıldım dıye ıgne hafıf bışey değıl yuzde yuz özürlü olur sakat olur dedı odum koptu 2 ay oldu kurtaj olalı korunuyorum odum patlıo 1 sene korunurum kafadan dedım sızın doktorunuz boyle bışey dedı mı

canım sanada geçmiş olsun bana adete kadar korunma verdi kesin olarak sonrasını adetin ikinci günü gel tahlil ve muayene ile konuşalım dedi. ama benim kızkardeşimde dış gebelik yaşadı aşılama yaptırdığında onda da dr acıbademde idi onun dr. korunma adete kadar vermişti hatta ilk adet ile tüp bebek yapmıştı.

canım ığne ıle duşurduler kemoterapı iğnesi çok ağır en az 6 ayda atar vucut dedı doktor bıde yuzde yuz sakat olur dıye kesın konuştu kenınınde ufak bebegı varmış özürlü doğmuş sanırım bırazda ondan kesın tedbırle yaklaştı belkıde 14 şbatda kurtaj oldum 2.adetımı goruorum şuan ama hala korunuyorum cok tedırgınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…