Dis gebelik

Minemacar

Miaka
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
1.864
894
Merhaba arkdaslar 8 haftalik hamileyim malesef kese gelismedigi icin kurtaj oldum doktor patalojiye yolladi ve dis gebelik oldugu anlasildi simdi yarin ameliyat olucam hem disgebelik hemde miyom var bende onu alicaklar cok korkuuorum bu konu hakkinda bilgi sahibi olan var mi ?

NEDEN KURTAJ OLDUNUZ DIŞ GEBELİĞİ ANLAYABİLMEKİÇİN BU IZDIRABA GEREK YOKTU HATTA DIŞ GEBELİĞİ KANAMA GEÇİRMEDEN ÖĞRENDİĞİNİZ İÇİN AMELİYATA BİLE GEREK YOKTU METATRAKSAT İLE TUPTEN ÇOCUGU DÜŞÜREBİLİRDİ DOKTORUNUZ..AMA UMARIM ŞİMDİ İYİSİNİZDİR.BEN 2 KERE DIŞ GEBELİK GEÇİRDİM..ÇOK ZOR OLDU BENİM Kİ TEKRAR GEÇMİŞ OLSN.

NEDEN KURTAJ OLDUNUZ DIŞ GEBELİĞİ ANLAYABİLMEKİÇİN BU IZDIRABA GEREK YOKTU HATTA DIŞ GEBELİĞİ KANAMA GEÇİRMEDEN ÖĞRENDİĞİNİZ İÇİN AMELİYATA BİLE GEREK YOKTU METATRAKSAT İLE TUPTEN ÇOCUGU DÜŞÜREBİLİRDİ DOKTORUNUZ..AMA UMARIM ŞİMDİ İYİSİNİZDİR.BEN 2 KERE DIŞ GEBELİK GEÇİRDİM..ÇOK ZOR OLDU BENİM Kİ TEKRAR GEÇMİŞ OLSN.
Diş gebelik olup olmadigina emin degildi doktor beta hcg hep normal artiş gösterdi 8 haftaliktem 8000 beta hcg kese gelişmemiş 3-4 mil dedi kese beta hcg göre deil dedi haftana görede deil dedi kurtajdan snr diş gebelik oldugu belli oldu

Ben 32 gunde bir ader oldugum
İcin bthcg dusuk cikti hamileligin ilk haftalarinda buyuk ihtimal dis gebelik dediler sonraki kontrolede sukur ic gebelik cikti dontorlarda yanilabiliuor bilac doktor gezin derim.

X