Dış gebelik

enesibel42

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
37
0
16
37
İstanbul
slm .ben 9 ay önce dış gebelik gecirdim tek seferde igne ile 15 günde düşürüldü ameliyata gerek kalmadan.1 aydır korunmuyoruz tekrar bebek saHİBİ OLMAK İÇİN.GALİBA SUAN HAMİLEYİM.ADETİMİN GELMESİNE 2 GÜN VAR AMA BELİRTELERDEN ANLIYORUMKİ HAMİLEYİM.SİZCE YİNE DIŞ GEBELİK OLURMU..HAMİLE OLDUGUMU ÖGRENİR ÖGRENMEZ HEMEN DOKTORAMI GİTMELİYİM DIŞ GEBELİK VARMI DİYE SİZE NORMAL GEBELİK OLABİLİRMİ

senin adina çok sevindim bende dış gebelik oldum 1 sene geçti olmadi daha üç yil bekledim olmadi tam ameliyat olacagim gün hamile oldugumu ögrendim dünyalar benim oldu yere göge sigamadim sonra dış gebelik dediler o kadar üzüldümki anlatamam

durumuna üzüldüm canım...şuan yine sag tarafım yine sancılı agrım var yine dış gebelik diye korkuyorum...adetimin gecmesine 2 gün var daha tam belli degil anlıycan ama ben hamileyim hissediyorum belkide agrılar psikolojik ama benim merak ettigim dış gecelikten sonra norml hamile kalıp bebegini kucagına alan varmı acaba ??*

selam canım. öncelikle ilk gebeliğin için geçmiş olsun. Bende 2006 yılında ilk hamileliğimi dış gebelik olarak geçirdim ve üstelik ameliyatla sonlandırılmak zorunda kaldı gebeliğim. ondan sonra doktorum korunmana gerek yok dedi. 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ama inan senin gibi çok endişeliydim tekrar dış gebelik geçirir miyim diye. Doktorumda ameliyattan sonra eğer adetinde gecikme olursa hemen gel bakalım dış gebelik mi normal gebelik mi diye? adetim geçtikten 3-4 gün sonra gittim doktora keseyi gördük rahimde, ondan sonra derin bir oh çekmiştim. Hatta doktorumda korkma bu sefer dış değil iç gebelik demişti. Çok şükür kızımı almıştım kucağıma sağlıkla. sonra ise ikinci hamileliğim oldu kızım 2,5 yaşındayken ve nemi oldu? İkizlerim dünyaya geldi geçen sene Mart ayında.
ve şimdi 14 haftalık dördüncü bebeğime hamleyim
yani anlayacağın hiç sıkma canını, tabiki endişe yapıyorsundur ama bir şekilde Rabbim nasibinde varsa kucağına bir bebek hatta benim gibi bebekler verecektir inşallah.
Senin için umut olur diye yazdım hikayemi umarım hayırlı haberlerini alırız

bizim üst komşumuz spiralle korunurken hamile kalıyor
tabi hiç aklında öyle bir ihtimal olmadığından dış gebelik geçirdiğinden çok geç haberi oluyor
bir tüpünü almak zorunda kalıyorlar.
doktor acayip moral bozuyor senin bir daha çocugun olmaz falan diye.
hop 1 ay sonra hamile ve o cocuk simdi 20 yasında :)

hic moral bozma sen .
bir kere oldu diye hep olacak diye bir sey yok.
stres cok etkili
dıs gebelik mi olacak diye stres yaparken bosuna zarar verirsin bebegine
bence adetin gecsin hemen doktora git icin rahat olsun

hepinize çok teşekkür edrim..hikayeniz beni gercekten çok etkiledi biraz olsun umut oldunuz...maaşşalah allah bagışlasın bebeklerinizi....benimde 3 yaşında oglum var ondan sonra dış gebelik oldum oglum nasıl olduysa heralde 1 tane daha normal olur diye düşünüyorum

Benimde ilk gebeliğim dış gebelikti ama ameliyata gerek kalmadı çok
Şükür kan takibi altına aldılar benim hizlıca değerlerim düştü doktor 6ay
Korun dedi ben 4ay korundum 5.ay adet oldum 6.ay gebe kaldım şimdi oğlum
4yaşında şimdi bende 2.çocuk için uğraşıyorum ama olmuyor herşey Allahtan
Hayırlısı olsun canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…