dış gebelik

papatya71a

Guru
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
54
0
Merhabalar... Arkadaşlar düşünmekten yoruldum. Adetim 7 gün gecikti. 3 Kez idrar testi yaptım dün hepsi pozitif çıktı. Karnım şiş ağrılarım var gaz var dış gebelik olabilir miyim diye taktım kafaya... Dış gebelik yaşayan arkadaşlar hangi belirtiler oldu yardımcı olur musunuz?

canm niye kan testi yaptırık usg ye girmiyosun bebişini görürsün ne alaka dıs gebelik anlamadım dıs gebelik diyebilmek için en kesin sey 7 haftanda olmana ragmn kesenin gözükmemesi bnce git ve bi kan testi aptır bole seyleride aklına getrme bnce

Teşekkürler canım... Yemek molasına geldim ... 4 te randevum var usg ye giricem akşama yazarım... Moral verdin çok teşekkürler...

Merhaba..... Her şey normalmiş normal hmileymişim ama düşük riskin var dikkat et dedi..
KTG canım merak etmemin sebepleri var. Ben yaklaşık 7 yıldır 2. bebek istiyorum 9 yaşında kızım var. kanallarım kapalıydı labraskopi oldum aşılama artı 1 tüp bebek denemesi oldu iki yıl önce hepsi başarısız..Dış gebelik genellikle kanalları kapalı olanlarda olur diye biliyorum...Ama rahatladım inşallah her şey yolunda gider....

insallh cnm allh saglıla kucagına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…