Merhaba siz dış gebelik mi geçirdiniz acabaMerhaba dış gebelik geçirip normla geçiren var mı aranızda
Evet geçirdim.suan doğal yollarla hamile kalmak istiryom.Merhaba siz dış gebelik mi geçirdiniz acaba
Kaç ay korunma verdi acaba doktorunuz.. birde iğneyle mi düşük oldu yoksa ameliyatla mı bende bugün dış gebelik öğrendim ve iğne vuruldum da..Evet geçirdim.suan doğal yollarla hamile kalmak istiryom.
İğne ile düştü canım 6 ay koruma verdi geçmiş olsun canımKaç ay korunma verdi acaba doktorunuz.. birde iğneyle mi düşük oldu yoksa ameliyatla mı bende bugün dış gebelik öğrendim ve iğne vuruldum da..
Kaç ayı doldurdun acaba ben çok korkuyorum yine gebelik yaşarsam dış gebelik olur diyeİğne ile düştü canım 6 ay koruma verdi geçmiş olsun canım
Daha önce hiç çocuğun oldu mu kaçıncı gebeligindiKaç ayı doldurdun acaba ben çok korkuyorum yine gebelik yaşarsam dış gebelik olur diye
Hiç olmadı ilk gebeliğimdiDaha önce hiç çocuğun oldu mu kaçıncı gebeligindi
Benimde ilk gebeligimdi bilmiyorum doğal yolla istiyirumHiç olmadı ilk gebeliğimdi
İnşallah olur kaç ay önce dış gebelik gecirmistinizBenimde ilk gebeligimdi bilmiyorum doğal yolla istiyirum
Merhaba acaba ilk değeriniz kaçtı malesef bende dün öğrendim ve iğne yapıldı aslında doktorum tuplerde birsey görmedi ama beta sağlıksız arttı son değerim yüzde 40 arrti diye müdahale edelim dedi kürtaj yapti daha sonra mtx denilen iğneyi yaptı çok korkuyorum ilk gebeligimİğne ile düştü canım 6 ay koruma verdi geçmiş olsun canım
Merhaba daha çok yeni değeriniz 2 günde bir aynı yerde aynı saatte beta artışını kontrol edin eğer 2 kat artmiyorsa dış gebelik diyorlar eğer değeriniz yükselmiyor düşüyorsa ona da kimyasal diyorlarKızlar merhaba dış gebelikte belirtileriniz neydi? Benim daha çok yeni beta değerim 26 doktor pazartesş tekrar git dedi kan ver dedi. Geçtiğimiz haftasonu cumartesi pazar hafif pembe lekelenmelerim olmuştu gebeliği bilmediğim için adete yormuştum. Dün ve şimdi yine aynı çok hafif pembe lekeler geliyor. Çok korkuyorum acaba dış gebelik mi?
Teşekkür ederim evet doktorumda tekrar yaptırmamı söylemişti. Ben sadece pembe lekelenmeden tedirgin oldum. O korkuttu.Merhaba daha çok yeni değeriniz 2 günde bir aynı yerde aynı saatte beta artışını kontrol edin eğer 2 kat artmiyorsa dış gebelik diyorlar eğer değeriniz yükselmiyor düşüyorsa ona da kimyasal diyorlar
7 ay önceİnşallah olur kaç ay önce dış gebelik gecirmistiniz
Benimde ilk gebeligimdi korkma iğne ile düştü benim beta 7000 lerde idi ama tam iyilesmem 6 ayı bulduMerhaba acaba ilk değeriniz kaçtı malesef bende dün öğrendim ve iğne yapıldı aslında doktorum tuplerde birsey görmedi ama beta sağlıksız arttı son değerim yüzde 40 arrti diye müdahale edelim dedi kürtaj yapti daha sonra mtx denilen iğneyi yaptı çok korkuyorum ilk gebeligim
Artık yeniden denemelere başlayacaksiniz ne güzel.. rahim filmi çektirmeyi düşünüyor musunuz.. bazen tüpte sıvı birikmesi oluyormuş.. ameliyatla alınması gerekiyor olabiliyormuş..7 ay önce
Korkuyorum bilmiyorumArtık yeniden denemelere başlayacaksiniz ne güzel.. rahim filmi çektirmeyi düşünüyor musunuz.. bazen tüpte sıvı birikmesi oluyormuş.. ameliyatla alınması gerekiyor olabiliyormuş..
İnşallah benimde düşer benim değerim 612 idi dün tez zamanda inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz çok zor bir durumBenimde ilk gebeligimdi korkma iğne ile düştü benim beta 7000 lerde idi ama tam iyilesmem 6 ayı buldu
Haklısınız bende bu korkuyla baş etmeye çalışıyorum şimdiden.. napmaliyiz hiç bilmiyorumKorkuyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?