Pcos falan var mı sizde yani adet gecikmeniz bu yüzden mi. Bişeyden şüphelendi demekki ne düşündüklerini de bilemiyoruz kimin gebelik oluşmazsa çekeriz diyorlar kimine hemen çekelim diyorlar çektirin siz de hiç kafanızı kurcalamayınDaha dra yeni gittim 10 ay oldu dışgebelik gecirdiğim ve yaşım geciyor dedim önce adet ol dedi adet olamıyorum 15 gün gecti adet olursam hsg yapalım sonraki ay femera dedi bende ne yapacagımı şaştım
ya allah korusun rabbim o dış gebeliği bir daha yaşatmasın ya cok zordu inanın bende cok yıprandım tabi herkesin süreci kendine göre zorCanım 7000 lerde idi iğne oldum bugün hsg çektirdim doktor yine dus gebelik riski olur drdi
Bence sen de femaraya başla canım zaten doktor kontrolünde oluyor hangi tarafta yumurta büyüdüğü gözüküyor sen de ona göre bi yol izlersinŞuan kara kara düşünüyorum tabirindeyim canım Allaha biraktim
evet pcos var zaten 3 düşükte yine zor gebelikler oldu hemen hamile kalamadım ilki 3,5 aylık karnımda öldü. ikinci düştü. 3. dış gebelikti dr hsg cekelim öyle bakalım dedi artıkPcos falan var mı sizde yani adet gecikmeniz bu yüzden mi. Bişeyden şüphelendi demekki ne düşündüklerini de bilemiyoruz kimin gebelik oluşmazsa çekeriz diyorlar kimine hemen çekelim diyorlar çektirin siz de hiç kafanızı kurcalamayın
Ayyy bilmezmiyjm kardeş bilmez miyim ne yapsak yine doğal yollarla mi yoksa tüp bebek mjya allah korusun rabbim o dış gebeliği bir daha yaşatmasın ya cok zordu inanın bende cok yıprandım tabi herkesin süreci kendine göre zor
Eeea ma ki.mudahale edebilir ki o zigota ya yine sağdan giderseBence sen de femaraya başla canım zaten doktor kontrolünde oluyor hangi tarafta yumurta büyüdüğü gözüküyor sen de ona göre bi yol izlersin
Benle aynı süreçi yaşayanlar olarak konuşmak iyi geliyor memnun oldum sizle tanıştığıma. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin bize tez vakitteevet pcos var zaten 3 düşükte yine zor gebelikler oldu hemen hamile kalamadım ilki 3,5 aylık karnımda öldü. ikinci düştü. 3. dış gebelikti dr hsg cekelim öyle bakalım dedi artık
Yani bu karar zor tüp bebek süreci maddi olarak ta hazır olmanız gereken süreç. Yani bi femera ile kontrollü bir şekilde deneyebilirsiniz.Ayyy bilmezmiyjm kardeş bilmez miyim ne yapsak yine doğal yollarla mi yoksa tüp bebek mj
İyide sağ da yumurta büyüyor sol da büyümüyor diyelim sol zaten döllenmeyecek ki yetişti büyüklükte yumurta yok çünküEeea ma ki.mudahale edebilir ki o zigota ya yine sağdan giderse
Ama yumurta sağdan ua da soldan geliyor dolleniyor ya sonra nereye gittiğini biz nasıl bilecezİyide sağ da yumurta büyüyor sol da büyümüyor diyelim sol zaten döllenmeyecek ki yetişti büyüklükte yumurta yok çünkü
KızAma yumurta sağdan ua da soldan geliyor dolleniyor ya sonra nereye gittiğini biz nasıl bilecez
Kızzaten ilk önce tüpten geçiyor sonra yumurtayla buluşmuyor mu zaten bizim de tedaviyle elde ettiğimiz bi tarafta sağlıklı yumurtamız var sağlıklı olgunlaşmış yumurta neredeyse tüp de orası olmuş olacak ya
Ee hani tipten gelecek ya e ya yine o sağdan gelse dış gebelik olsa ben nerden bilecem bu sefer soldan gelecekKızzaten ilk önce tüpten geçiyor sonra yumurtayla buluşmuyor mu zaten bizim de tedaviyle elde ettiğimiz bi tarafta sağlıklı yumurtamız var sağlıklı olgunlaşmış yumurta neredeyse tüp de orası olmuş olacak ya
Kız iki taraflı yumurtlama olmazsa zaten nasıl o dediğin olacak sperm büyük yumurtaya gidecek ya öbür tarafa nekadar giderse gitsin döllenecek yumurta yok orda
Ee hani tipten gelecek ya e ya yine o sağdan gelse dış gebelik olsa ben nerden bilecem bu sefer soldan gelecek
Haklisin Berfin sana özelden yazdım bakabildin miKız iki taraflı yumurtlama olmazsa zaten nasıl o dediğin olacak sperm büyük yumurtaya gidecek ya öbür tarafa nekadar giderse gitsin döllenecek yumurta yok orda
Hayır görmedim mesaj gözükmüyorHaklisin Berfin sana özelden yazdım bakabildin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?