Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta hcg takibi yaptınız mı? Neden dış gebelikten supheleniyorsunuz? Çok erken evrede bir sikayet yaratmayabilir, beta hcgnin bir yükselip bir düşmesiyle belli oluyor genelde.Merhaba hanımlar dış gebelik geçirdiğinizi nasıl anladınız şikayetleriniz neler olmuştu ?
Pazartesi günü doktora gittim 4+7 haftalık hamileyim kese görünmedi kan tahlili yapmicakmısınız dedim gerek yok cuma günü tekrar gel dedi. Sol tarafımda ara ara kramp girip çıkıyor ondan endişelendim bugün gidip sağlık ocağına kan verdim.Beta hcg takibi yaptınız mı? Neden dış gebelikten supheleniyorsunuz? Çok erken evrede bir sikayet yaratmayabilir, beta hcgnin bir yükselip bir düşmesiyle belli oluyor genelde.
Karından bakılan ultrasonda bu haftalarda kese görülmeyebilir. Gebelikte karına kramp girmesi, özellikle ani hareketlerde, oturduğun yerden ayağa kalkarken mesela çok olur. Bir de aşırı gaz oluyor ilk haftalarda, onun yarattığı sancı da yanlış yorumlanabilir.Pazartesi günü doktora gittim 4+7 haftalık hamileyim kese görünmedi kan tahlili yapmicakmısınız dedim gerek yok cuma günü tekrar gel dedi. Sol tarafımda ara ara kramp girip çıkıyor ondan endişelendim bugün gidip sağlık ocağına kan verdim.
Çok ciddi kasık ağrısı yaşadımMerhaba hanımlar dış gebelik geçirdiğinizi nasıl anladınız şikayetleriniz neler olmuştu ?
Süreklimi yaşıyordunuz yoksa ara aramı ve agrı nerede hissediyordunuzÇok ciddi kasık ağrısı yaşadım
Merhaba canım benim 4. Hafta da hemen teşhisi kondu. Değerin düzensiz artıyor. Bir düşüp bir çıkadabilir. Benimki 156-60 oldu sonra birden 300 lere çıktı. Ama teşhise kadar öyle dış gebelikten şüphelenmemiştim kimyasal gibi gelmişti bana. Leke leke kanamam oluyordu. Bir de benimki sol tüpteydi. Sol kasıgımda hafif kramp oluyordu. Sonra iğne yapıldı. 1bucuk ay oldu daha yeni kurtulabildim. Sizin hcg değerleriniz nasıl?Merhaba hanımlar dış gebelik geçirdiğinizi nasıl anladınız şikayetleriniz neler olmuştu ?
Merhaba ben 4+2 haftalık hamileyim beta hcg 4500 çıktı dış gebelikten şüpheleniyorum ben de başka ne belirtisi varBeta hcg takibi yaptınız mı? Neden dış gebelikten supheleniyorsunuz? Çok erken evrede bir sikayet yaratmayabilir, beta hcgnin bir yükselip bir düşmesiyle belli oluyor genelde.
Neden dış gebelikten supheleniyorsunuz? Doktora gittiniz mi? Doktor belli bir hcg seviyesi olmasına rağmen keseyi göremez, beta hcg de düzensiz artış olur dış gebelik diyebilir.Merhaba ben 4+2 haftalık hamileyim beta hcg 4500 çıktı dış gebelikten şüpheleniyorum ben de başka ne belirtisi var
Bugün vajinal ultrasona gideceğim bakalımNeden dış gebelikten supheleniyorsunuz? Doktora gittiniz mi? Doktor belli bir hcg seviyesi olmasına rağmen keseyi göremez, beta hcg de düzensiz artış olur dış gebelik diyebilir.
4500de kesenin karından olmasa bile vajinal ultrasonografi ile görülmesi lazım. Gitmediyseniz doktora gidin bir
Gittiniz mi ne dendiBugün vajinal ultrasona gideceğim bakalım