Dış gebelik

Merhabalar. Bugün doktora gittim kesem görünmüştü ama içinde bebek görünmüyordu. Doktor dış gebelik olabilir dedi. İlaç verdi 1 hafta sonra gel dedi. Sizce bir umut var mı. Bu konuda bilgisi olan var mı
Canım dış gebelik daha farklı birsey sende kese göründü bebek yoksa boş gebelik olabilir

Merhabalar. Bugün doktora gittim kesem görünmüştü ama içinde bebek görünmüyordu. Doktor dış gebelik olabilir dedi. İlaç verdi 1 hafta sonra gel dedi. Sizce bir umut var mı. Bu konuda bilgisi olan var mı
Ben iki defa dış gebelik geçirdim.. İkisinde de kese görünmedi çünkü tüplerde idi. Bence ya boş gebelik yada erken bakıldı..

Boş gebelik var mı sizce. Şuan bebeğin görünmemesi normal mi
Canım beta kaçdı mesela gittiğinde yada kaç haftalık gebeliğin erken Bi süre de gitmiş olabilirsin yada dediğim gibi boş gebelik olabilir dış gebelikte kese anne rahmi yerine başka yere tutunur beta artar düzensiz bir sekilde ama tüpler veya başka bir yere tutunur kese. İçini ferah tutmaya çalış kese göründüyse doğru yerde inşallah bebeğini de görürsün. Başka Bi doktora daha görün yada durumu anlat boş gebelikse gereken müdahaleyi yaparlar ilaç vs ama erken Bi süreçse bebeğinin görüneceği zamanı hesaplar tahmini o zaman çağırır seni

6haftalik oldum. Ama bebek daha görünmedi
Ultrasonlamı baktı canım transvajinal us ile mi baktı alttan ? Ben de 6 haftalık gittiğimde ultrasonda hiç göremedi alttan bakalım dedi o zaman gördü . İlk haftalarda alttan daha net gözüküyormuş ultrasona göre

Tataaaaaaaaaaaaaxa çok âaaaa

Allah razı olsun canım. Bakalım çok korkuyorum

Merhaba kızlar dış gebelik de kanama nasil oluyor ben şuan kahverengi lekelenme oluyo ama sanki kanama da oluyo ama iç çamaşır da kan yok ama vajinami silince peceteye kanama bide kahverengi lekelenme geliyo ve siyah sümüksü şekilde peceteye yapisiyo bu şekilde başına gelen var mı lütfen cvp verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…