Dış gebelık

seymadasgor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
5
1
27
Arkadaşlar merak ettıgım bı konu alacak dış gebelık gecırdım Bugun kanamamın 2. Günündeyim Ne zamana kadar kanama görecem ve doktorum 2 ay filan gebelık ıcın beklemem gerektıgını söyledı ben 1 ay filan beklesem olur mu hıc bu durumda olanlar oldu mu çünkü esımle uzun bı denemeden sonra böyle oldu korkuyoeumda bır yandan tekrar dış gebelık gecırırım dıye

Dr un dediğini dinleyin korunun vücudunuzun kendını toplaması lazım DNA dizilimi için

Merhaba. Şu an bende de diş gebelik şüphesi var. Regl ı 4 gün gece 155 ertesi gün 270 ertesi gun230 birgün sonrası 304 cıktı. 3 gün sonra 255 e düştü. Pintili kanamam var. Dün doktordaydım değer düşmeye meyletmiş belki de kendi sonlandiriyor dedi bekleyelim tekrar test edelim dedi. Yarın beta vereceğim ama çok tedirginim. Geç kalmaktan endişe ediyorum. Yarın 6 haftalık olacak. Sizin değerleriniz nasıldı nasıl bir usrec geçirdiniz

Slm kizlar 5 sene once ilk dis gebeligimi yasadim ameliyatla sonlandirildi simdi gene hamileyim ve gene omtopik gebelik 2 kez dis gebelik gecirenler sizlerin degerleri kacdi hangi degerde kanamaniz basladi neyle sonlandirildi lutfen biraz morale ihtiyacim var

Merhaba oncelikle gecmis olsun..bende 1 kere dış gebelik gecirdim 2.dış olabilir dediler ama ne oldugunu anlamadan bebek düştü..ben arasinda 1 regli gecirir gevirmez hemen hamile kaldim..beni doktorumda uyarmadi bu konuda..bence tecrubeyle sabittir en en en az 3 4 ay bekleyin..cnku vucut anca kndini topliyor siz kendinizi iyi hissetseniz bile dis gebelik cok farkli bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…