dış gebelik

esrahayal

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
1.736
35
358
İstanbul
arkadaşlar dış gebelik geçiriyom düşük değerlerim cumartei iğnde oldum . 76 idi salı kan verdim 91 olmuştu bu gün kan verdim 69 oldu kanam da olmadı göğüslerim de acıyor kanama olmayacakmı çok yavaş düşüyor değer bu kadar az düşmesi normalmi kanama olmayacakmı

doktor söyledi dimi dış gebelik geçirdiğiniz.neden soruyorum çünkü bende kimyasal geçirdim.bugun adetmimn ikinci günü .değerim 4 gün önce 60 idi.

Değerlerin düştükten sonra normal regli olursun artı bir sorun olmazsa kişiden kişiye değişebilir dış gebelik geçirdim kanamam olmadı ameliyat tan sonra normal regli oldum kimyasal geçirdim hamile olduğumu öğrendim ikinci günü kanama ile attım

Ahhh o dış gebelik... temmuzda ameliyat oldum değerim 12000 deydi iğneyle düşmedi. 4 doktor gezdim hiç biri kesin bisey söylemedi. Kese daha gözükmüyor geç döllenme olmuştur dediler. Kanamam oldu progestan verdiler. Bi sabah fenalastim hastaneye kaldırıldım ölüyorum sandım. O zaman dış gebelik tupte kalmış dediler. Değerim yüksek olduğu için iğneyle düşmez ameliyat dediler hemen aldılar malesef tüpüm de alındı...

Çok geçmiş olsun çok riskli bir gebelik benim değer çok yüksek değil ama düşmek bilmedi 1 aydır upraşıyom amaliyat derse kesin tüpmü gidiyor

Çok geçmiş olsun çok riskli bir gebelik benim değer çok yüksek değil ama düşmek bilmedi 1 aydır upraşıyom amaliyat derse kesin tüpmü gidiyor
Hayır kesin tüp gitmiyor yanlış bilgi vermek istemem. Benim tüpte kaldığı ve orda büyüdüğü için tüp parçalanmıştı. Tüple birlikte aldılar tüpün üstündeydi

Bende mayıs ayında 3.dış gebeligimi geçirdim iğne fayda etmedi bu kez acile asırı bir ağrıyla gittim kese tüpte çatlama yapmış içeri kan sızmış acele sezaryan ameliyata alındım o tüp alındı. Simdi Alllah izin verirse yine bebek bekliyorum şükür bu kez rahime tutunmuş.

İğne olalı bir hafta oldu kanama var çok yoğun değil bakalım bekliyorum adet ne zaman olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…