Dış gebelik

Ctlksr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2020
70
20
3
35
Kızlar benim gebeliğimin dış gebelik olduğunu söyledi Bi doktor bugün çok kötü hissediyorum daha önce 24 haziranda 68 çıkmıstı 26 hazıra da 105 olmustu degerim o doktor iyi oldugunu soylemişti ama bugun çok hafif kahverengi lekelenmem gelince farklı Bi hastaneye gittim orda kanda beta hcg 170 çıktı ve doktor dış gebelik dedi. Çok üzgünüm

Geçmiş olsun benimde 7 haftalık dış gebelik olmuştu 4 gün bekledim iç kanama geçirdim sağ tupum.patladi amaliyatla alındı sancin falan varmı benim lekelenme bile yoktu sadece sağ kasik ve bacakta ağrı vardı sonra sırtıma vurdu ağrısı zor bir süreç rabbim yardimcin olsun ihmal etme ilaçla ins.Allah düşer

Hiç ağrım yok sadece dün akşam sağ bacağım ağrıdı ayağıma bastıgımda ayağımın altı acıdı onun dışında hiç şikayetim yok bu sabahta biraz leke oldu şuan oda yok çok korkuyorum

bugün bana da dış gebelik tanısı konuldu, ikinci kez yaşıyor olmanın acısı var üzerimde. Üstelik kan değerlerim iki katı ve düzenli artiyordu. Binde bir karşılaşılan bi durummus, o da beni buldu tabii. Kimse degerlerim güzel artıyor sağlıklı gebeyim demesin. Düzenli takip şart usg ile

Ultrasonla bakıp mı söyledi?

Kızlar adetime gün kala hcg baktırdım idrarda çizgi çıkınca 23,14 çıktı pazar günü 35,64 çıktı bugünde yani çarşamba günüde 248,9 çıktı ben şuan dış gebelik mi yaşıyorum allah aşkına kimyasali bitti dış gebelik korkusu başladı bu arada adet olmadım yarın doktor kontrolüm olucak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…