Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kese 2800 lerde anca görünmüştü..ilk bende de dış gebelikten şüphendi sonra gözüktü..inş sizinkide gözükür..Selam benim beta hcg değerim 2215 çıktı ama düzenli iki katı artışım var. Ancak lekelenmeler ve kasık ağrısı mevcut.bugun özel bir Dr a gittim vajinal ultrason cihazı ile baktı kese görünmedi ve dış gebelik şüphesi ile yatış önerdi sizce biraz daha beklemeli miyim
İnşallah çok ağladım sadece bir mucizeBenim kese 2800 lerde anca görünmüştü..ilk bende de dış gebelikten şüphendi sonra gözüktü..inş sizinkide gözükür..
Yaa canm ayninseyleri bende yasiyorum benim de düzgün artiyor ama daha ultrasana girmedim beta 620 şuan sadece kahve rengi lekelenmelerim var agrim yok oda peceteye silince geliyor bugün acile gittim babada diş gebelik diyorlar korkuyorum çünkü 1 sene önce geçirdim diş gebelikSelam benim beta hcg değerim 2215 çıktı ama düzenli iki katı artışım var. Ancak lekelenmeler ve kasık ağrısı mevcut.bugun özel bir Dr a gittim vajinal ultrason cihazı ile baktı kese görünmedi ve dış gebelik şüphesi ile yatış önerdi sizce biraz daha beklemeli miyim
İnşallah bizimki de öyle olur yaaBenim kese 2800 lerde anca görünmüştü..ilk bende de dış gebelikten şüphendi sonra gözüktü..inş sizinkide gözükür..
Lekelenmen oldu mu seninBenim kese 2800 lerde anca görünmüştü..ilk bende de dış gebelikten şüphendi sonra gözüktü..inş sizinkide gözükür..
650 de nasıl dış gebelik teşhisi kondu ya ? Ben daha gebeliğimi öğrendimde 650 idiİnşallah bizimki de öyle olur yaa
Leke yoktu ama bacağma vuran ağır kasık ağrıalrm vardı.Lekelenmen oldu mu senin
Evet canım kahverengimsiLekelenmen oldu mu senin
Lekelenme var diye gittim öyle dediler sinirlerim bozuldu hep650 de nasıl dış gebelik teşhisi kondu ya ? Ben daha gebeliğimi öğrendimde 650 idi
Agri nazil şiddetli mi oldu leke ile beraber mi başladıEvet canım kahverengimsi
Canım ağrı ara ara oluyor tek taraflı kasık taAgri nazil şiddetli mi oldu leke ile beraber mi başladı
Benim hic agrim yokCanım ağrı ara ara oluyor tek taraflı kasık ta
Boyle durumlarda sakın bir doktora bağlı kalmaSelam benim beta hcg değerim 2215 çıktı ama düzenli iki katı artışım var. Ancak lekelenmeler ve kasık ağrısı mevcut.bugun özel bir Dr a gittim vajinal ultrason cihazı ile baktı kese görünmedi ve dış gebelik şüphesi ile yatış önerdi sizce biraz daha beklemeli miyim
O haftalarda çoğu kişide lekelenme olur hcg 2000 geçmesini bekleLekelenme var diye gittim öyle dediler sinirlerim bozuldu hep
Cuma günü kontrole gideceğim o zaman 3000 falan olurO haftalarda çoğu kişide lekelenme olur hcg 2000 geçmesini bekle
Gazali bayağı olmuş ama ne durumdasınız dış gebelik kesinlestimi bir daha yazmamissinizSelam benim beta hcg değerim 2215 çıktı ama düzenli iki katı artışım var. Ancak lekelenmeler ve kasık ağrısı mevcut.bugun özel bir Dr a gittim vajinal ultrason cihazı ile baktı kese görünmedi ve dış gebelik şüphesi ile yatış önerdi sizce biraz daha beklemeli miyim