Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha ufak olduğu için tüplere zarar vermemiiiştir yani sıkıntı olmaz ilaçla düşürüyorlar..Ablam 4 haftalık hamıle oldunu ogrendi.Ama dış gebelıkmış.diDegerlerı çok yuksekmış.Kızlar amalıatta tupşer zarar goruomu?Tekrar hamıle kalabılırmı?
Ablam 4 haftalık hamıle oldunu ogrendi.Ama dış gebelıkmış.diDegerlerı çok yuksekmış.Kızlar amalıatta tupşer zarar goruomu?Tekrar hamıle kalabılırmı?
Değerleri yüksekse kese görünmuyorsa alttan ultrasonla bakılıp diş gebelik olduğu belli olur benim sağ tupte görünmüstü erken müdahale etmediler 4gun sonra iç kanama geçirdim sağ tüpüm patladı ve aldılar ihmal etmesinAblam 4 haftalık hamıle oldunu ogrendi.Ama dış gebelıkmış.diDegerlerı çok yuksekmış.Kızlar amalıatta tupşer zarar goruomu?Tekrar hamıle kalabılırmı?
Hastanede yatıyo sımdı.Kese rahımde deılmış.Tanı net konuldu.Amalıat olunca tuplere zarar gelırmı kuzlar.Duanızı eksık etmeyın.Değerleri yüksekse kese görünmuyorsa alttan ultrasonla bakılıp diş gebelik olduğu belli olur benim sağ tupte görünmüstü erken müdahale etmediler 4gun sonra iç kanama geçirdim sağ tüpüm patladı ve aldılar ihmal etmesin
Amaliyata girerken kağıt imzalatiyorlar tuplerime zarar gelirse sorumluluk bana aittir diye eşide kendide. İmzalıyor sonra amaliyata alıyorlarHastanede yatıyo sımdı.Kese rahımde deılmış.Tanı net konuldu.Amalıat olunca tuplere zarar gelırmı kuzlar.Duanızı eksık etmeyın.
Canım butun sonuçlar hamıle oldunu gösterıo ama kese görünmüomuş.Bakma amaçlı bıle amalıat edebılırız dıolwrKesin dış gebelik tanısı kondu mu acaba..benimde değerim yüksekti ama kese gözükmemişti dış gebelikten şüphelendiler..bi kaç gün sonra kesem net belirmişti..5 haftalıkken falan yani..
Oh ne guzelAmaliyata girerken kağıt imzalatiyorlar tuplerime zarar gelirse sorumluluk bana aittir diye eşide kendide. İmzalıyor sonra amaliyata alıyorlar
Niye bize ait olsunki yaOh ne guzel
Ablam 4 haftalık hamıle oldunu ogrendi.Ama dış gebelıkmış.diDegerlerı çok yuksekmış.Kızlar amalıatta tupşer zarar goruomu?Tekrar hamıle kalabılırmı?
Hayır hiç bir yerde görünmemiş işteYa kesin tüpte gözükmüşmü kese
4.5 haftalıkBirde şuan kaç haftalık net olarak
Tüplere zarar gelirmiameliyat daha sağlıklı, kürtaj yerine. bende ameliyat oldum 5 haftalıktı iç kanama başlaamışmı.
tüpleri açıksa tekrar hamile kalabilir.