• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik

flamefire

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
9.823
8.499
148
Ablam 4 haftalık hamıle oldunu ogrendi.Ama dış gebelıkmış.diDegerlerı çok yuksekmış.Kızlar amalıatta tupşer zarar goruomu?Tekrar hamıle kalabılırmı?

Ablam 4 haftalık hamıle oldunu ogrendi.Ama dış gebelıkmış.diDegerlerı çok yuksekmış.Kızlar amalıatta tupşer zarar goruomu?Tekrar hamıle kalabılırmı?
Daha ufak olduğu için tüplere zarar vermemiiiştir yani sıkıntı olmaz ilaçla düşürüyorlar..

Kesin dış gebelik tanısı kondu mu acaba..benimde değerim yüksekti ama kese gözükmemişti dış gebelikten şüphelendiler..bi kaç gün sonra kesem net belirmişti..5 haftalıkken falan yani..

Değerleri yüksekse kese görünmuyorsa alttan ultrasonla bakılıp diş gebelik olduğu belli olur benim sağ tupte görünmüstü erken müdahale etmediler 4gun sonra iç kanama geçirdim sağ tüpüm patladı ve aldılar ihmal etmesin

Değerleri yüksekse kese görünmuyorsa alttan ultrasonla bakılıp diş gebelik olduğu belli olur benim sağ tupte görünmüstü erken müdahale etmediler 4gun sonra iç kanama geçirdim sağ tüpüm patladı ve aldılar ihmal etmesin
Hastanede yatıyo sımdı.Kese rahımde deılmış.Tanı net konuldu.Amalıat olunca tuplere zarar gelırmı kuzlar.Duanızı eksık etmeyın.

Hastanede yatıyo sımdı.Kese rahımde deılmış.Tanı net konuldu.Amalıat olunca tuplere zarar gelırmı kuzlar.Duanızı eksık etmeyın.
Amaliyata girerken kağıt imzalatiyorlar tuplerime zarar gelirse sorumluluk bana aittir diye eşide kendide. İmzalıyor sonra amaliyata alıyorlar

Kesin dış gebelik tanısı kondu mu acaba..benimde değerim yüksekti ama kese gözükmemişti dış gebelikten şüphelendiler..bi kaç gün sonra kesem net belirmişti..5 haftalıkken falan yani..
Canım butun sonuçlar hamıle oldunu gösterıo ama kese görünmüomuş.Bakma amaçlı bıle amalıat edebılırız dıolwr

ameliyat daha sağlıklı, kürtaj yerine. bende ameliyat oldum 5 haftalıktı iç kanama başlaamışmı.
tüpleri açıksa tekrar hamile kalabilir.

hıcbır yerdekese gorunmemış ama dıs gebelık tanısı almış enteresan dıs gebelıkte kesenın rahım dısında bır yerde mutlaka gorunmesı gerekmıyor mu ben mı yanlış bılıyorum tuplere zarar gelıp gelmeyecegını biz bılemeyız

4 5 da zaten kese gözükmezki ben anlamdım benim 5 tamamlandğnda zar zor alttan minick bi kese gördüler..hayrlısı olsun vardr bi bildikleri rabbim bi an önce sağlık sıhat versin..

Back