dış gebelik

kbraaykut

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
71
18
18
32
merhaba arkadaşlar 2 ay önce dış gebelik geçirdim ancak tüpümün saçaklarında döllendiği için büyüme imkanı bulmuş ve farkedilmedi iç kanamayla acil amlyata alındım ancak tüpümde hasar oluşmadığı için tüpüm alınmadı ve ayrıca polikistikover hastasıyım 6 ay yasak dendi çocuk korunuyoruz benim durumumda veya benzeri olan varmı nasıl yollar izlediniz..

Cok gecmıs olsun sanslısınız bence tüpünüz alınmadı genelde duyduklarımda alınıyor bende bu ay kımyasal gebelık yasadım dun kanamam basladı cok husrana ugradım ılk kez hamıle kalmısdım cunku kısmet meleklerımıze kavusmamıze vaktımız var demek daha

birde kimyasal gebeliğim var ama kimyasal gebeliği düşük olarak görmüyor çoğu doktor döllenme tam sağlanmamış oluyor ondan herlde

dış gebeliğimi muhtemelen klomen yaptı 5 yumurtam gelişmişti çoklu yumurta ve uyarılmasıda dış gebeliğe sebep oluyor kullanırken dikkatli olun doktorunuza iletin bunları sabah akşam kullandım ve şiddetli ağrılar çektim

Valla kımyasal ıle ılgılı benım doktorum ne dusunuyor onuda bılmıyorum yenı oldum zaten kan degerımı attım hamıle oldugumu ogrenınce tekrar yaptır daha cok yenı dedı zaten ıkıncıde degerım dusmusdu aradım kımyasal gebelık dedı adet olursun kanama ıle duser dedı bende tekrar tedavıye gıtmeyecegımı soyledım bu ay bı üc dört ay gıbı bı sure ara vermeyı dusunuyorum hem dınlenmek ıstıyorum hem kendı halıne bırakmak ıstıyorum belkı kendılıgınden olur dıye bıtkısel yollar deneyecegım ovulasyon testı yapacagım oyalanıcam bıraz bakalım Allahım nasıp edecekdır ınsallah bir gün

Bende 28 nisanda dis gebelik gecirdim benm sol tupum alindi uc ay oldu suan hamileyim tek tuple hamile kalabildysem sen iki tuple kalirsin

Bende 28 nisanda dis gebelik gecirdim benm sol tupum alindi uc ay oldu suan hamileyim tek tuple hamile kalabildysem sen iki tuple kalirsin
Canım benim de sol tüpüm alındı iç kanama geçirdim. Benim de 30 Nisan da oldu. Aynı tarihte olmuş ikimizin de. 3 ay oldu inşallah bana da nasip olur. Doktor bize korunun demedi. Bir ay ameliyat yeri iyileşene kadar ilişki yaşamadık.

Neden 6 ay yasak ameliyatta yasak koymuyorlar. İğne ile düşürme olursa yasak oluyor bildiğim

Bende 15 mayıs 2018 de geçirdim dış gebelik. İlk hamilelikti 15 gün hastanede yattım 3 kilo verdim stresten düşmesini bekledık düşmedi malesef. Sonunda iç kanamayla ameliyata alınarak sol tüpümü kaybettim.Yaklaşık 10 ay korunduk bu üçüncü ay korunmayı bırakalı hala bişe yok. Ama kontrole fılan gitmedim hsg çektirmedim sadece folik asit kullanıyorum şuan. Hamile kalanlar nasıl tedavi yolu izlediniz acaba?

Neden 6 ay yasak ameliyatta yasak koymuyorlar. İğne ile düşürme olursa yasak oluyor bildiğim
kesik olduğu için içerdede dikişler tekrarlayıp dikişlere döllenme durumuda olabiliyormuş ondan yasakladılar ama biz bazen korunuyoruz bazen korunmuyoruz

çok düşünme aklına getirme gebeliği zaten bu işler süpriz işi emin ol ummadığında anda oluyor ama kimyasaldan sonra 2 ay korunun diyorlar sen yinede korun rahim yorulduğu için öyle diyor doktorum seninki ne der bilmem ama

acaba benim tüpüm alınmadığı için mi korunun dedi

spor yap yumurtlamayı kolay sağlayan tek şey spor bel kısmını hareket ettir mekik çek bolca

kesik olduğu için içerdede dikişler tekrarlayıp dikişlere döllenme durumuda olabiliyormuş ondan yasakladılar ama biz bazen korunuyoruz bazen korunmuyoruz
Rahimde dikiş mi var sizin. Benim tüpdeydi o yüzden korunmayın dedi

Korun demedı zaten bu ay gıtmedım bı sure gıtmıcem

Canim degerlerin nasildi kimyasalda sadce dustunu degerler yoksa inip ciktimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…