Dış Gebelik

fndkkrdu

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
2.607
96
363
Merhaba hanimlar,
14 haziran cuma gecesi kan testiyle hamile olduğumu öğrendim ve değerim 104 çıktı önceki adetimden çok sonra oluşmuş bir gebelik yeni bir gebelik demişti doktorum 2 gün sonra tekrar çağırdı ve pazar akşamı kahverengi leke ve karın ağrısıyla beraber doktora gittim tekrar bı kan testi yapıldı ve değerim 199 çıktı doktor farklı biriydi ve bana leke için Progestan verdi ve değerim için 250 lerde olması gerekirdi dedi 2 gün sonra tekrar gel dedi ve ben sali akşamı değil Çarşamba akşam gittim yani 67 68 saat sonra kan verdim ve değerim 199 dan 403 e çıkmış ben sevinirken pazar günü kontrol eden doktor bu değerin 500 lerde olması gerekirdi sağlıksız bir gebelik dış gebelik olabilir dedi cuma akşam aynı saatte kan vermemi istedi ve cumartesi sabahı bakıp 750. 800 lerde değilse dış gebelikte dedi ve sabah 9 da iğne ile dusurucez dedi. Bu durumda olan var mi değerlere göre şuan 3 haftalık hamileyim . Her insanda artış farklı mı seyreder aşağı yukarı ? Birde daha küçük olduğu için sadece kandan anlaşılabilir mi ? Bana yardımcı olur musunuz hastane koridorlarında ağlamak çok zor çok kötü bişey Rabbim kimseye yaşatmanın ilk gebeligimdede kese bozulmuş kürtaj olmak zorunda kalmıştım . Bu değerler çok mu kötü benzer şeyler yaşayanlar varmı ? Dış gebelikte artış nasıl olur beta HCG de ?

Aralık’ta dış gebelik yaşadım. Benim değerlerim az az yükselmişti. Sonra lekelenmem oldu. Dış gebelik yaşadığımı anladık. Senin değerlerin de dr ların dediği gibi Cumartesi belli olur şimdi ne desek yanlış. Umarım ki normal gebeliktir.

Canim benim ilk gebeligimde de beta salliyorum 50'den 5 gunde 80e cikiyodu. Dis gebelikten korkmustu doktorum ama kese olustu bu seferde bos gebelik oldu ve kurtaj oldum.
Ne desem bilemedim Allah'in takdiri imkansiz diye bi'sey yok. Allah saglikli gebelik nasip etsin, bakarsin degerler duzene girer yeni diye oyledir.

İnşallah normal gebelik olur inşallah bir ebe ve çok iyi bı doktora danistik kimse şuan için bişey diyemez 1000 leri görmek gerek dediler goremezsek o zaman dış gebelik diyebiliriz dediler normale dönebilir mis inşallah döner

Selam ne yaptın canım sonucunu merak ettim bende dıs geblk gecırıorum .ama benım degerlerım hıç artmadı hep azalıo yavas yavas dusuo bendr hala boş boş ümitlrnıorum belki yukselrde bormale doner dır

Selam ne yaptın canım sonucunu merak ettim bende dıs geblk gecırıorum .ama benım degerlerım hıç artmadı hep azalıo yavas yavas dusuo bendr hala boş boş ümitlrnıorum belki yukselrde bormale doner dır
Dün ilk gebeligimi kürtaj yapan doktoruma gittim değerlerin çok kötü değil boşuna kotkutmuslar seni bu dönemlerde keseyi görmek önemlidir dedi keseyi göremez isek o zaman dusurmemiz gerekir dedi cuma günü belli olacak canım cuma günü artık keseyi görmemiz gerektiğini söyledi inslalah görürüz. . Sen doktora gittin mi değerlerin dusuyorsa mutlaka git dış gebelik çok kötü bir şeymiş malesef Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Amiin canım .inşallah keseyı gorursun banada yazarmısın sonucu .bende yarın takrar kan verecem doktora gtmekten skldım anormal bi durum olursa yarn gderım yoksada pazartsı gtmeyı dusunuorum 24 gndur kanamam var zaten degerımde yavas yavas dusuo bugun bıraz agrım var sanırım adet oldum cunku bu aralar adet zamanım geldı

İnşallah tabiki haber veririm yazarım buraya
İlk öğrendiğinden beri mi kanaman var dış gebelik teşhisi konmadan önce filan değerlerin nasildi senin ve iğne vurdular mi sana canım ?

İnşallah tabiki haber veririm yazarım buraya
İlk öğrendiğinden beri mi kanaman var dış gebelik teşhisi konmadan önce filan değerlerin nasildi senin ve iğne vurdular mi sana canım ?
Benım şöyle oldu adetım den sonra 1 hafta temız kaldım sonra leke leke hergun kan gelemye başladı sonra ben şüphelendım test yaptm poztf ckncada kan verdım 224 cıktı daha adet gunume 10 gun falan varken boyle cıktı sonra kanamm var dıe doktra gorndm oda hemen dıs gebelık dedı ıkı gunde bi kan verdım degerım dustu dustu en sonda çarsmba 77 cıktı bakalım

Anladım canım bende alttan ve karından muayene oldum kese görünmedi 1 saat önce kan verdim kan sonucuna göre hareket edecek doktor

Canım seninki dış gebelik gibi değil sen kimyasal gebelik geciriyosun çünkü değerin düşüyo bide kanaman var sakın iğne vurulma yavaşta düşse tamamen düşmesini bekle çünkü bu kimyasal gebelik bende geçirdim çünkü

Yok canım hastaneye yatmalik bı durumum yoktu direk iğneyi vurdular biraz hareket ettirdiler çıktım .
Nasıl ya durumla alakalı değil ki ben 15 gün yattım Allah korusun değerin artıp tüpün patlayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…