• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik

Mila18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2018
11
2
86
Adana
Dış gebelik tedavisi görüyorum.Tek doz metotreksat yapıldı değerler hızlı düşüyor. Yarın taburcu olabilirim.Doktor 6 ay gebe kalma dedi. Dış gebelik yaşayanlar var mı?
Neden 6 ay gebelik yasak?İlaç yan etkisinden dolayı mı?

Cok cok gecmis olsun. Evet ilacin vucuttan atilma suresi bildigim kadariyla 6 ay. Vucudun dinlenmeden cocuk calismalarina baslamayin canim. Bu surecte gerekli kan tahlillerine tuplerine vs baktir. Saglikli beslen ve bir sonraki gebeligine hazirla vucudunu. Allah yar ve yardimcin olsun. Dilerim bu surec sonunda bebek mujdesini alirsin... sevgiler

Dış gebelik tedavisi görüyorum.Tek doz metotreksat yapıldı değerler hızlı düşüyor. Yarın taburcu olabilirim.Doktor 6 ay gebe kalma dedi. Dış gebelik yaşayanlar var mı?

Gecmis olsun.
Benimde igne ile sonlandirilmisti.
3 ay korunma suresi vermisti doktor.
Durumuna gore de onermis olabilir.

Cok cok gecmis olsun. Evet ilacin vucuttan atilma suresi bildigim kadariyla 6 ay. Vucudun dinlenmeden cocuk calismalarina baslamayin canim. Bu surecte gerekli kan tahlillerine tuplerine vs baktir. Saglikli beslen ve bir sonraki gebeligine hazirla vucudunu. Allah yar ve yardimcin olsun. Dilerim bu surec sonunda bebek mujdesini alirsin... sevgiler

Çok teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun. Tekrar gebe kaldınız mı? Benim kesem yavaş küçülüyor kan iyi düşüyor. Kanım 206 kesem 6cm

Dr sana iğne yaptıktan sonra neden hastanede yatırdı anlamadım. Bana Dr um 1 ay bekle sonra tekrar hamile kalabilirsiniz dedi. Değerin kaçken iğne yaptılar?

Değerim 9bindi. İç kanama riski vardı takip için yatırdı. Değerim şu anda 8 içerde serbest sıvı var tekrar yatış yapılıyor şu anda.

Evet Devlet Hastanesi

Bende şuan hastanedeyim iğnenin 4. Günü adet görmüştüm. Bitmişti ama karnım felaket ağrıyor ve kanamam geldi tekrardan oysa Dr um bir sonraki kanamanın 25 ile 30 gün arasında olacağını söylemişti. Tıp fakültesinde 2 saattir sırada bekliyorum. Kafayı yemek üzereyim

Back