Omuzun falan agırıyor mu canm ?dış gebeliği ağrısız geçiren olduğu.doktor dış gebelikten şüpheli ama benim hiç ağrım yok
Hiç ağrım yok ne kasik ağrısı ne başka bişey.degerim yeterli artmadı ve az az kanama var sadeceOmuzun falan agırıyor mu canm ?
Değerlerini yazar msn canmHiç ağrım yok ne kasik ağrısı ne başka bişey.degerim yeterli artmadı ve az az kanama var sadece
319 iki gün sonra 413 yarın tekrarlanacakDeğerlerini yazar msn canm
Canm seni üzmek istemem ama ya kimyasal gebelik yada dıs gebelik. Rabbim hayırlısını nasip etsin. ❤319 iki gün sonra 413 yarın tekrarlanacak
Ağrısız olabiliyormu dış gebelik.Canm seni üzmek istemem ama ya kimyasal gebelik yada dıs gebelik. Rabbim hayırlısını nasip etsin. ❤
Daha yeni ve degerin düşük oldugu için suan agrı olmaması normal. Suan kese henuz oluşmamıstır. Büyük ihtimalle ilaçla degeri düşürüp gebeliği snlandırırlarAğrısız olabiliyormu dış gebelik.
dış gebeliği ağrısız geçiren olduğu.doktor dış gebelikten şüpheli ama benim hiç ağrım yok
Canım merhaba öncelikle hayırlısı olsun.Doktorların her dediğine pek takılma.Benim ilk gebeliğim birden fazla doktorda gittim dış gebelik kese yok dediler.Üzerine az da olsa kanama yaşadım.Lekenmede değildi.Kesin gözü ile bakıldı.Şuan bebeğimi de kesemize gördüm içini ferah tut,başka doktorlarada gözükMerhaba bende ayın 19unda öğrendim gebe olduğumu son adet tarihim 22 ekimdi ilk değerim 339 du sonra 23 kasımda 712 çıktı sonra 24 kasımda 1301 çıktı 27 kasımda 2436 çıktı pazartesi doktora gittim kese göremedi bana dış gebelik olabilir değerlerin geç ilerliyor dedi bunu yaşayan var mı aranızda gerçekten dış gebelik midir kanamam vs olmadı
Kızlar 2 dr a gittik ilk dr 582 bhcg ile rahim arkasında sivi birikimi var diş gebelik dedi 582 ilk ögrendigin gün gebeliği 2 gün sonra 976 bhcg diğer dr şimdilik bir sıkıntı görünmüyor dedi kese gözükmez diye korkuyorum sağ kasigimda batmalar Ve yanıyor sol tarafında 4.1cm lik kistim var ve meme uçlarındaki koyuluk kayboldu gebelik belirtilerimi hissetmiyorum artik ve gerçekten sağ tarafım şiddetli yanmaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?