• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DIŞ GEBELİK

abceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
818
186
83
dış gebeliği ağrısız geçiren olduğu.doktor dış gebelikten şüpheli ama benim hiç ağrım yok

Benim 300-330-500 dü iki gün aralıkla. Hiç de ağrım yoktu, ağrı kesin değil maalesef. Dış gebelik teşhisi konuldu, mtx yapılacaktı ağrım olmaya başladı. İnşallah dış gebelik değildir, öyleyse de kolayca atlatın inşallah

Merhaba bende ayın 19unda öğrendim gebe olduğumu son adet tarihim 22 ekimdi ilk değerim 339 du sonra 23 kasımda 712 çıktı sonra 24 kasımda 1301 çıktı 27 kasımda 2436 çıktı pazartesi doktora gittim kese göremedi bana dış gebelik olabilir değerlerin geç ilerliyor dedi bunu yaşayan var mı aranızda gerçekten dış gebelik midir kanamam vs olmadı

:KK200:
Merhaba bende ayın 19unda öğrendim gebe olduğumu son adet tarihim 22 ekimdi ilk değerim 339 du sonra 23 kasımda 712 çıktı sonra 24 kasımda 1301 çıktı 27 kasımda 2436 çıktı pazartesi doktora gittim kese göremedi bana dış gebelik olabilir değerlerin geç ilerliyor dedi bunu yaşayan var mı aranızda gerçekten dış gebelik midir kanamam vs olmadı
Canım merhaba öncelikle hayırlısı olsun.Doktorların her dediğine pek takılma.Benim ilk gebeliğim birden fazla doktorda gittim dış gebelik kese yok dediler.Üzerine az da olsa kanama yaşadım.Lekenmede değildi.Kesin gözü ile bakıldı.Şuan bebeğimi de kesemize gördüm içini ferah tut,başka doktorlarada gözük :KK200:

Kızlar 2 dr a gittik ilk dr 582 bhcg ile rahim arkasında sivi birikimi var diş gebelik dedi 582 ilk ögrendigin gün gebeliği 2 gün sonra 976 bhcg diğer dr şimdilik bir sıkıntı görünmüyor dedi kese gözükmez diye korkuyorum sağ kasigimda batmalar Ve yanıyor sol tarafında 4.1cm lik kistim var ve meme uçlarındaki koyuluk kayboldu gebelik belirtilerimi hissetmiyorum artik ve gerçekten sağ tarafım şiddetli yanmaya basladi

Kızlar 2 dr a gittik ilk dr 582 bhcg ile rahim arkasında sivi birikimi var diş gebelik dedi 582 ilk ögrendigin gün gebeliği 2 gün sonra 976 bhcg diğer dr şimdilik bir sıkıntı görünmüyor dedi kese gözükmez diye korkuyorum sağ kasigimda batmalar Ve yanıyor sol tarafında 4.1cm lik kistim var ve meme uçlarındaki koyuluk kayboldu gebelik belirtilerimi hissetmiyorum artik ve gerçekten sağ tarafım şiddetli yanmaya basladi

Neredeyse 2 kat artmış 2 gün sonra bir daha beta baktırın zaten kese gözükür o zaman 2000e yaklaşınca. İnşallah normal gebeliktir

Kızlar 2 dr a gittik ilk dr 582 bhcg ile rahim arkasında sivi birikimi var diş gebelik dedi 582 ilk ögrendigin gün gebeliği 2 gün sonra 976 bhcg diğer dr şimdilik bir sıkıntı görünmüyor dedi kese gözükmez diye korkuyorum sağ kasigimda batmalar Ve yanıyor sol tarafında 4.1cm lik kistim var ve meme uçlarındaki koyuluk kayboldu gebelik belirtilerimi hissetmiyorum artik

Back