Merhaba benim değerlerim çok iyi artış gösterirken şimdi çok az artış göstermeye başladı . Geçen hafta doktora gittim keseyi görüyorum gibi dedi bide kist gördüğünü söyledi . Cumartesi günü benden 1 seferlik leke geldi bugün doktora gittim kese görmüyorum kist sorun olur dedi. Sizce nedir
Evet canım keseyi gördüm şuan 7 hafta oldu geçen hafta gel kalp atışlarını dinleyelim dedi gittim duyulmadı cuma tekrar gidcem
İnşallah canım ya valla tek umudum duymak dış gebekijten sonra buda böyle olursa uzun zaman çocuk düşünemem artık hayırlısı insallahHic bos gebelik diye canini sikma :) bende yine dia gebelik tekrarlayacak mi korkusuyla giderken sonra da bos mu diye kafama takilmisti.
Satima gore 6+3 te gittigimde sadece kese vardi yolk sac fln bile yoktu dusun canim,doktor kese buyuyor normal hafta olcmuyorum kafan hic karismasin stres yapma dedi.2 hafta sonra gittim herseyi duyduk gorduk 8+2'de.
İnşallah canım ya valla tek umudum duymak dış gebekijten sonra buda böyle olursa uzun zaman çocuk düşünemem artık hayırlısı insallah
O kadar yoruldum ki bekle bekle sonra hamile olduğumu öğreniyorum sonrası hüsran bunada şükür canım yıllarca bebeği olmayan insanlarda var bin sukurOyle deme olur mu en azindan kalabiliyorsun.Kayiplarinda var bi hayrı.Allah en iyisini biliyor.
Allah saglikla guzel haberler nasip etsin insallah.
Bende pazartesi gidicem kalp atışları için inşallah duyarz canmEvet canım keseyi gördüm şuan 7 hafta oldu geçen hafta gel kalp atışlarını dinleyelim dedi gittim duyulmadı cuma tekrar gidcem
İnşallah canım benim cuma gidicem bende sende duyarsin bı an önce inşallah kaç haftalık suanBende pazartesi gidicem kalp atışları için inşallah duyarz canm
Inşallah canm güzel haberlerini bizimlede paylaşırsn :) bugün 7+2 yiz senin kaç hafta kaç günlükİnşallah canım benim cuma gidicem bende sende duyarsin bı an önce inşallah kaç haftalık suan
Aynıyız canım 7+2 bugünInşallah canm güzel haberlerini bizimlede paylaşırsn :) bugün 7+2 yiz senin kaç hafta kaç günlük
Umutlandım şimdi sen cuma görürsen benimde pazartesi görünür herhalde bebiş:)Aynıyız canım 7+2 bugün
İnşallah canım benim :) hemen duyunca yazarım inşallahUmutlandım şimdi sen cuma görürsen benimde pazartesi görünür herhalde bebiş:)
Slm canım nasılsın son durumun ne oldu merak ettim de normal gebelik inşallah teshisinSevindim dış gebelik olmadığına canım kötü düşünme bende çok sonra belli oldu dış gebelik hayirlisi olsun hakkinda
DışBide bişey sorucam kaç ay korundunuz inşallah şuan bir bebeğiniz de vardır Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah karın arka duvarında 3.5 cm kanama olunca mecbur o kanı çekmemiz lazım dedi Dr yoksa iğne kanamanız çok arttırır ve Sana mudahale edemem dedi canım ondan dolayı laparaskopiye aldı beni
bilgen_ege ınst eklermişim BM anlatıyım en ağır BM yaşadım 7 gün hastanede yattım
Merhaba! Arkadaşlar dış gebelik en fazla ne kadar sürer kuzenim 9 ay önce birleşme boşalma olmadan birliktelik yaşamış şimdi korkuyor 9 ay geçmiş ama psikolojisi bozuldu herhalde cevaplarınızı okutacağım karından ultrasonla bakılmışCanım bende geçen yıl dış gebelik geçirdim ama ben ilk öğrendiğimde 300 sonra 450 580 falandi iki tane iğne yaptılar sonra yavaş yavaş değerler düştü ve sipirlandi çok şükür ameliyat falan olmadi ama o sıvıyla ilgili hiç bir fikrim yok inşallah atlatirsin bı an once
selam son durumun ne oldu bnde aynı durumu yaşıyorum bi yükselip iniyor net bişey de denmiyo 10 günü geçkin kahverengi kanamam da var bu belirsizlik canımı iyice sıkıyor dış gebelik varsa geç müdahale olmasın diyorum yarın başka doktora da gitcezMerhabalar tecrubeli olanlardan yardim istiyorum en azindan ayni seyi yasamis olan vardir belki 3martta adet gordum yumurtlama doneminde korunmasiz iliski oldu 31 martta tekrar adet kanamasi gbi kanamam basladi 3.gun kesildi test yaptim 2side silik pozitif cikti doktora gittim kan degerlerim 3.4.2018 :40 2gun snra 66 4 gun sonra da 219 cikti fakat doktorlar rahimde kalinlasma olmadigini kesenin gorunmedigini dis gebelik olabilcegini soyluyolar dis gebelik olsa ultrasonda gorunmezmiydi once gec dollenme olmus olabilir dedi doktor acaba rahmin kalinlasmasi yada kese gorulmesi icin erkenmi adete gore 5+3 hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?