Dış gebelik

Benim dış gebelikte de sağ yumurtalikta kist olusmustu.Gebeligin basinda embriyoyu beslemek icin gelisir kaybolur demisti doktorum.Hatta onun icinde tahlil yapildi temiz cikti.
Sonra dis gebelik tanisi konup tedavi halledildikten sonra ilac kullandim oyle kayboldu.
Insallah mudahalelere gerek kalmadan halolur durumun

Evet canım keseyi gördüm şuan 7 hafta oldu geçen hafta gel kalp atışlarını dinleyelim dedi gittim duyulmadı cuma tekrar gidcem

Hic bos gebelik diye canini sikma :) bende yine dia gebelik tekrarlayacak mi korkusuyla giderken sonra da bos mu diye kafama takilmisti.
Satima gore 6+3 te gittigimde sadece kese vardi yolk sac fln bile yoktu dusun canim,doktor kese buyuyor normal hafta olcmuyorum kafan hic karismasin stres yapma dedi.2 hafta sonra gittim herseyi duyduk gorduk 8+2'de.

İnşallah canım ya valla tek umudum duymak dış gebekijten sonra buda böyle olursa uzun zaman çocuk düşünemem artık hayırlısı insallah

İnşallah canım ya valla tek umudum duymak dış gebekijten sonra buda böyle olursa uzun zaman çocuk düşünemem artık hayırlısı insallah

Oyle deme olur mu en azindan kalabiliyorsun.Kayiplarinda var bi hayrı.Allah en iyisini biliyor.
Allah saglikla guzel haberler nasip etsin insallah.

Oyle deme olur mu en azindan kalabiliyorsun.Kayiplarinda var bi hayrı.Allah en iyisini biliyor.
Allah saglikla guzel haberler nasip etsin insallah.
O kadar yoruldum ki bekle bekle sonra hamile olduğumu öğreniyorum sonrası hüsran bunada şükür canım yıllarca bebeği olmayan insanlarda var bin sukur

Evet canım keseyi gördüm şuan 7 hafta oldu geçen hafta gel kalp atışlarını dinleyelim dedi gittim duyulmadı cuma tekrar gidcem
Bende pazartesi gidicem kalp atışları için inşallah duyarz canm

İnşallah canım benim cuma gidicem bende sende duyarsin bı an önce inşallah kaç haftalık suan
Inşallah canm güzel haberlerini bizimlede paylaşırsn :) bugün 7+2 yiz senin kaç hafta kaç günlük

Sevindim dış gebelik olmadığına canım kötü düşünme bende çok sonra belli oldu dış gebelik hayirlisi olsun hakkinda
Slm canım nasılsın son durumun ne oldu merak ettim de normal gebelik inşallah teshisin

Merhaba kızlar bende 13 martta dıs gebelik gecirdiğimi öğrendim üstelik 2. Ci kez ilki dah düşük değerdi 290 ken metotrax oldum bu sefer adet günğmde cok siddetli karın ağrım ve hafif kanamam oldu ertesi gün doktora gittm adet oldm ve ağrım oldu cok die usg de baktı ve bi sıkıntı olmadgnı söyledi fakat benm sonra adetim kesildi 3 gün gelmeyince doktormu aradm ve kan testi yaptırmAmı söyledi kan testinde beta 1300 cıktı iki gün sonra tekrrla dedi ama ben annemde oldgn için yaptıramadm doktormla devamlı irtibat halindrydik hafif kahve lekelenmelerim vardı ilk tahlilden 1 hafta sonra doktora gittm ve kese görünmedi hemen beta bakıldı değer 1170 cıktı doktorm 2 gün snra tekrar istedi ve 2400 olmustu hemen metotrax 50 mg vurdu dün 1900 cıktı değerm ve o gün kanamam basladı önce aZ az sonra adete döndü agrım sancım yok inşallah betada düşmüştür yArın yine yaptırıcam iğneden 2 gün snra kanamam basladı sizde kanama oldmu?kanama olması iyi mi? 4 senelik evliyim ve 4 senede 2 kimyasal gebelik 2 dıs gebelik gecirdim herşey normal hsg temiz artık histereskopi yapıcak doktorm inşallah onda da bişey cıkmaz cok yıprandım

Dış

Merhaba, Bende 7. haftada sol yumurtalık kanalında dış gebelik olduğu tespit edildi. Tespit Medical park Pendik hastanesinde Opr. Dr Elif Uruç ve Dç Dr. Murat Bozkurt tarafından yapıldı ve Kapalı yöntem lakoroskopi ameliyatıyla 1 günde sağlığıma kavuştum. Allah doktorlarımdan razı olsun sadece bunun için müdahale edeceklerdi ama içeride geçirdiğim bir enfeksiyon sebebiyle farklı hasarlarda görülmüş ve onları da tedavi etmişler. Hem doktorlarım hem hastaneden çok memnun kaldım. Korkmayın kızlar önemli olan erken ve doğru teşhismiş..

Merhabalar tecrubeli olanlardan yardim istiyorum en azindan ayni seyi yasamis olan vardir belki 3martta adet gordum yumurtlama doneminde korunmasiz iliski oldu 31 martta tekrar adet kanamasi gbi kanamam basladi 3.gun kesildi test yaptim 2side silik pozitif cikti doktora gittim kan degerlerim 3.4.2018 :40 2gun snra 66 4 gun sonra da 219 cikti fakat doktorlar rahimde kalinlasma olmadigini kesenin gorunmedigini dis gebelik olabilcegini soyluyolar dis gebelik olsa ultrasonda gorunmezmiydi once gec dollenme olmus olabilir dedi doktor acaba rahmin kalinlasmasi yada kese gorulmesi icin erkenmi adete gore 5+3 hamileyim

Merhaba! Arkadaşlar dış gebelik en fazla ne kadar sürer kuzenim 9 ay önce birleşme boşalma olmadan birliktelik yaşamış şimdi korkuyor 9 ay geçmiş ama psikolojisi bozuldu herhalde cevaplarınızı okutacağım karından ultrasonla bakılmış

selam son durumun ne oldu bnde aynı durumu yaşıyorum bi yükselip iniyor net bişey de denmiyo 10 günü geçkin kahverengi kanamam da var bu belirsizlik canımı iyice sıkıyor dış gebelik varsa geç müdahale olmasın diyorum yarın başka doktora da gitcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…