Dış gebelik

Şimdi kan verdim tekrar umarım herşey yoluna girer bu sefer beklicem canım iğne yaptırmıcam

Şimdi kan verdim tekrar umarım herşey yoluna girer bu sefer beklicem canım iğne yaptırmıcam
Bekle canım benim değerin daha çok düşük bide daha adet tarihine var dimi inşallah en güzeli olur canım bende acaba bu 3 aylık süre geçmediği için mi böyle oldu iğnenin etkisi olabilir mi acaba canım benim

Canımmm kimyasalmış sanırım değer 26 ya düşmüş okadar rahatladım ki anlatamam sana desteğin için çok teşekkür ederim doktora gidip araştırılmasını isticem adet olayımda bi belki kan pıhtılaşması felan vardır

Rica ederim canım ne demek gözün aydın olsun o zaman birbirimizi tanımasakta farklı şehirlerde olsak yaşadıklarımız benzer olduğu için en iyi biz birbirimizi anlıyoruz çok geçmişler olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın bi dahaki inşallah sağlıklı bir gebelik olur sor canım benim

Amin canım benim kimseye yaşatmaz inşallah insan hiç yüzünü görmediği insanlardan dua ve destek aldıkça ister istemez daha rahatlıyor çok iyi hissettiriyor umarım bir gün tanışmak nasip olur çok isterim

Günaydın aynen öyle valla canım inşallah neden olmasın bende çok isterim bi gün bir yerlerde karşılaşmak doktora hiç sordun mu canım benim matotreksattan dolayı kimyasal olabilir mi diye

Günaydın aynen öyle valla canım inşallah neden olmasın bende çok isterim bi gün bir yerlerde karşılaşmak doktora hiç sordun mu canım benim matotreksattan dolayı kimyasal olabilir mi diye
Yok kuzum ben doktora gitmedim acilde kan verip orda kendim gözlemledim değerlerimi ama gitcem gittiğimde sorarım.
Ben iğneden sonra kontrole gittiğimde doktoruma sormuştum iğneyi vücuttan atmak için neler yapablirim felan diye iğne senin vücudunda kalmadıki atıldı dedi bir tanıdığım var ebe o da 5 gün de atılıypr felan demişti

Sor yine de canım bence benim doktorumda 3 ay korunun dedi bide ilacın propektüsünde 90 gün de etkisi bitiyor diye yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam bide nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama bir yerdede bu iğneden sonraki hamilelik düşükle sonuçlanması en güzel sonucudur diyodu sonraki gebelik sağlıklı oluyor diyeydi ama bu yorum muydu yoksa bir doktor mu demişti hatırlamıyorum

Sorarım canım zaten özel sağlık sigortası yaptırıp özel hastanede herşeye baktıralım diyor eşim hsg felan da çektirelim diyoruz aklımızda kalmasın birşey.
Ama üzülmedim pek bu sefer en baş değer çok artmadığında üzüldüm o da korktuğum için aynı şeyleri yaşamaktan ben inanıyorum ki Allahın bir bildiği var demekki zamanı değilmiş demekki hazır değilmişim bu arad bir de kitaba başladım çok hoşuma gitti hamile kalma süreciyle ilgili kitap okumayı seversen tavsiye edebilirim ben çok seviyorum kitap okumayı ve şu dönemde inanılmaz iyi geldi :)

Aynen öyle valla kuzum vakti gelmeden çiçek açmıyor nasip kısmet Rabbim bizlerede anne olmayı nasip etsin inşallah canım benim olur önerirsin okurum bende severim kitap okumayı

Aynen öyle valla kuzum vakti gelmeden çiçek açmıyor nasip kısmet Rabbim bizlerede anne olmayı nasip etsin inşallah canım benim olur önerirsin okurum bende severim kitap okumayı
Canım kitabın yazarı Zişan Durma kitabın adıda hamilelik enerjisi çok güzel noktalara değinmiş hani herkes diyor ya eşiminde benimde sorunumuz yok ama olmuyor diye oralara felan değinmiş ben sevdim :)
Bir de farklı uğraşlar bulmak istiyorum kafamı dağıtmak için sen çalışıyomusun ev hanımımısın?

İyi yapmışsın canım benim okumak lazım çalışıyorum canım ya sen çalışıyor musun

İyi yapmışsın canım benim okumak lazım çalışıyorum canım ya sen çalışıyor musun
Yok canım çalışmıyorum ben evdeyim de bir uğraş bulmak istiyorum evdeyken sürekli temizlik yapıyorum çoklu alerjim var benim evin devamlı temiz olması lazım

Yok canım çalışmıyorum ben evdeyim de bir uğraş bulmak istiyorum evdeyken sürekli temizlik yapıyorum çoklu alerjim var benim evin devamlı temiz olması lazım
Kolay gelsin canım benim sana aynen uğraş olmayınca insan çok düşünüyor bide ister istemez Rabbim hakkımızda hayırlısı versin inşallah

Benim dış gebelikmiş yine değer düşerken arttı sonra 10 gündür hastanede yatıyordum
Ayy deme kuzum çok üzüldüm Rabbim şifanı versin inşallah hangi tarafta oluşmuş peki bu sefer de aynı tüpte mi tekrar değerin kaç oldu şuan iğne mi yaptılar yoksa Allahtan hayırlısı kuzum buda bizim sınavımız inan ki sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…