Dış gebelik

Bide beni anlamayıp kürtaj yaptılar sonra ameliyat sezeryan gibi oldum rabbim herkese sifa versin
Ahhh yaa çok geçmiş olsun canım valla ne denir ki Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah güzel düşün moralini bozma canın sıkıldıkça yaz buraya destek oluruz hepimiz birbirimize atlatcaz hepimiz bu günleri gönlünü ferah tut

Canım 3 ay verdiler bana bile ben sadece iğne oldum sen de en az 3 ay bekle vücudun toparlansın bi git bhc baktır sıfırlanmış mı ben sıfırlandıktan 25 gün sonra felan oldum yeni oldum yani 2 gün tam normal oldum 3. Gün çok az geldi kanamam hiç böyle olmazdım 4 gün sürerdi 2 gün sürdü işte belki birdaha olurum deneyimimi paylaşırım sizinle de bundan öncede 2 kanamam oldu ama regl kanı değildi iğneden sonra olan kanamaydı tez zamanda toparlanırsın inşallah

Baktrdm 0 lanmş cnm ama bn bi adet okaym kontrole gdcem ve kornmayı düşünmyorm bedense içimden kornma diyor bi his Allah birdaha ne bana nede tüm diğer hamiş Adaylarnada yalatmasn bu zor günleri deger tam 0 oldktan snra mı 30 gün saylcak cnm

Çok saol yani kadınız bole bole annelik ne demek öğrenicez annenin kıymetini ben çok fazla anladım rabbime şükürler olsun olabilir rabbim yine verir hiç isyan etmedim ağladım durdum şimdi sukrediyom bu dert değil ki

Kızlar bacaklar agryo mu dış gebelik ameliyatı olunca yürüyünce bisey olmuyo ben ilk zamanlar da yürümedim diğer ağrılarım giti bacaklarım taş gibiydi şimdi ole aşağı indi oturunca oluyo arada griyo rometizmada var sanırım çözemedim

Slm canım nasılsın ben bugun değerlerine baktırdım 48 e düşmüş Hamd olsun şükürler olsun Rabbime

Canım değişiyor o değer sıfırlandıktan 30 40 gün arası adet olunuyormuş ama benim 25 günde oldu sen adetini bekle bakalım bi hiç kanaman felan oldumu

Ben isyanda ettim o ay çok iyi bir dönemde değildi 9 yıldır baktığımız köpeğimi kaybettim peşine bu oldu ki muhtemelen köpeğimin acısından oldu ettim isyan neden hepsi bir anda yaşandı diye ama sonradan toparlandım burada kızlarla konuştum düşündüm şükrettim normal isyan etmemiz üzülmemiz ama bir anlık üzüntüden yapıyoruz zaten Allah hepimize yardım etsin bizlerde böyle sınanıyoruz

Anladım olsun yine olur rabbimin izniyle insanllah bende aynıyım çok düşünürüm ama ikinci için ole yapmcam aksatmicam insanllah rabbim hayrlsini ve saglikisni versin hepimize

Canım değişiyor o değer sıfırlandıktan 30 40 gün arası adet olunuyormuş ama benim 25 günde oldu sen adetini bekle bakalım bi hiç kanaman felan oldumu
Yok sadece bi kaç gün az az sonra kesildi bugün ameliyat olanı 38gün geçti hala olmadım

Ameliyat oldgm ilk 4 gün herhalde
Benim araştırdığım bi de kendi yaşadığım tecrübeye göre o adet kanaması değil benim o kanamadan 2 kere oldu ilk iğneden ve ikinci iğneden sonra doktor normal dedi ama adet kabul edilemez dedi ameliyat olmuşsun sen bence bir süre korun iğnede bile 3 ay dedi bana doktor riske atma kendini bence

Zaten hayla regl olmadm reglden snea kontrolümü olup öyle devam edcm 42 gün oldu

Slm canım nasılsın hayat nasıl gidiyor ben adet oldum değerim sıfırlandı doktora kontrole gittim yasmin verdi 3 ay kullan öyle tekrar çalışmalara başladı dedi sende durumlar ne alemde nasılsın

ben adet konusunda sıkıntı çekmedim oldu baya skntili gibi okdum benim sezeryan gibi oldu bi dahaki ay yine kontol olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…