Tamam canım çalışıyorum stres yapmamaya ister istemez yapıyo insan güzel haberlerini bekliyorum bende seninHaklısın canım benim ben sordum işte doktora kanamam ne kanaması diye regl kanaması mı dedim evet dedi ama bende burdaki okuduğum yaşayan bayanların anlaymasına göre 30 ile 40 gün sonra regl oldukları aynen benimde 5 gün sürdü durdu kanamam şimdi değerim hala yüksek 1100 daha bende bunun regl kanaması olduğunu düşünmüyorum ne yalan söyleyim bakalım hayırlısı sende inşallah en kısa sürede regl olursun da bekleme süren başlar benimde sıfırlanır inşallah hcg biran önce aynen haberleşelim bencede bide çok stres yapma streste çok geciktirir regl olmanı canım
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım bişey sorucam ya bende şimdi böbrek ağrısı var Dış gebelik olduğum tarafta ordan hafif hafif kasığıma ağrı atıyor bu normal mi ya bi türlü geçmediTamam canım çalışıyorum stres yapmamaya ister istemez yapıyo insan güzel haberlerini bekliyorum bende senin
Seninde belinden böbreğime doğru ağrıların olmuş öyle yazmışsın ya ama bu regl olduğun zaman mıydı benim kanamam bitti şimdide böbreğimden kasığıma doğru ağrı yayılıyor normal mı acaba yoksa tüp mü patladı acabaTamam canım çalışıyorum stres yapmamaya ister istemez yapıyo insan güzel haberlerini bekliyorum bende senin
Canım iki hafta önce oldu benimde muhtemelen düşük gerçekleşiyor normal ağrılarının olması duramazsan eğer acile git durumunu anlat bhcg baktılar bana idrar yollarım da enfeksiyon kapmış serumla geldim kendime ertesi güne hiçbirşeyim kalmadı annem de dediki korkma diye demedim düşükte öyle olır beline felan vurur dedi kendini sıcak tut senSeninde belinden böbreğime doğru ağrıların olmuş öyle yazmışsın ya ama bu regl olduğun zaman mıydı benim kanamam bitti şimdide böbreğimden kasığıma doğru ağrı yayılıyor normal mı acaba yoksa tüp mü patladı acaba
Günaydın canım çok teşekkür ederim cevabın için bugun gidicem bir acile belki bende idrar yolu enfeksiyonu olmuşumdur inanki çok dikkat etmeye çalışıyorum ama nasıl oluyor böyle anlamıyorum değerlerimde hala yüksek ya benim tüp patlamıştır diye de çok korkuyorum ama tüpü patlayanları da okudum durulamayacak şekilde kasıkta ağrı oluyormuş benim böbreğimden ön tarafa doğru ağrı yapıyorCanım iki hafta önce oldu benimde muhtemelen düşük gerçekleşiyor normal ağrılarının olması duramazsan eğer acile git durumunu anlat bhcg baktılar bana idrar yollarım da enfeksiyon kapmış serumla geldim kendime ertesi güne hiçbirşeyim kalmadı annem de dediki korkma diye demedim düşükte öyle olır beline felan vurur dedi kendini sıcak tut sen
Korkma canım tüpü patlayanlardan duydum bende dediğin gibi bayıltacak kadar ağrı acı çektiriyormuş Allah korusun idrar yolu enfeksiyonu kanamalardan vs bulaşabilir tahminim seninde öyle olmuş olabilir gittin mi sen ne yaptın değerin kaç?Günaydın canım çok teşekkür ederim cevabın için bugun gidicem bir acile belki bende idrar yolu enfeksiyonu olmuşumdur inanki çok dikkat etmeye çalışıyorum ama nasıl oluyor böyle anlamıyorum değerlerimde hala yüksek ya benim tüp patlamıştır diye de çok korkuyorum ama tüpü patlayanları da okudum durulamayacak şekilde kasıkta ağrı oluyormuş benim böbreğimden ön tarafa doğru ağrı yapıyor
Ooo çok sevindim gözün aydın sonunda oldun ne güzel darısı sıfırlanınca bana inşallah Rabbim hamileyim diyede haber vermeni nasip etsin canım gitmedim o ağrım geçti sanki çok hafif hafif ağrı var şuan çarşamba kontrolum var o zaman gider sorarım dedimKorkma canım tüpü patlayanlardan duydum bende dediğin gibi bayıltacak kadar ağrı acı çektiriyormuş Allah korusun idrar yolu enfeksiyonu kanamalardan vs bulaşabilir tahminim seninde öyle olmuş olabilir gittin mi sen ne yaptın değerin kaç?
Bende çok şükür bugün adet oldum bir anda hiç birşey yoktu belimde kaşığımda bir anda ağrı hissettim gittim baktım olmuşum
Slm canım inşallah Dış gebelik değilsindir öncelikle değerlerde düzensiz artıyor ve kese gözükmüyor ultrasyonda ve karın içine doğru sıvı birikmesi oluyor ve bir kaç doktora git derim doktorlar hemen anlayamıyorlar erken tanı çok önemli iğne ile sonlandırılması içinDış gebelik oldugu nasil anlasiliyor? Bat imin ertesi günü testte 700 lerde çıktı degerim. Daha ultrasona baktirmadim
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için Allahım inşallah hepimize o güzel haberi vermeyi nasip eder inşallah :)Ooo çok sevindim gözün aydın sonunda oldun ne güzel darısı sıfırlanınca bana inşallah Rabbim hamileyim diyede haber vermeni nasip etsin canım gitmedim o ağrım geçti sanki çok hafif hafif ağrı var şuan çarşamba kontrolum var o zaman gider sorarım dedim
Muhtemelen dış gebelik değildir canım kendini öyle düşünmeye itme sen hayırlısını dile ihmal de etme tabiDış gebelik oldugu nasil anlasiliyor? Bat imin ertesi günü testte 700 lerde çıktı degerim. Daha ultrasona baktirmadim
Amin ecmain canım benim Allah razı olsun inşallah inşallah inşallahÇok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için Allahım inşallah hepimize o güzel haberi vermeyi nasip eder inşallah :)
Bir an önce senin de korunma zamanın başlasın canım İnan ki çok dua ediyorum herkese
Laparaskopi mi oldun açık ameliyata mı aldılar canım Rabbim şifa versin inşallah cümlemize ama hemen regl olunmuyor beta hcg sıfırlandıktan sonra 30-40 gün sürüyormuş normal regl olman iğne ile düşürülmedi mi de ameliyata aldılar seni canımBende dış gebelik ameliyat oldum belden aşağı uyuşturdular işte mide bulantısı yapyo baş dönmesi göğüsler acıyo gibi karıncalar ma adet mı olucam narkoz mu yapyo çözemedim
Hemen olmazsın canım adet benim değerim en yüksek 60 tı onda bile yaklaşık 25 gün sürdü olmam 2 kanama oldu ama adet kanaması değildiBende dış gebelik ameliyat oldum belden aşağı uyuşturdular işte mide bulantısı yapyo baş dönmesi göğüsler acıyo gibi karıncalar ma adet mı olucam narkoz mu yapyo çözemedim
Laparaskopi mi oldun açık ameliyata mı aldılar canım Rabbim şifa versin inşallah cümlemize ama hemen regl olunmuyor beta hcg sıfırlandıktan sonra 30-40 gün sürüyormuş normal regl olman iğne ile düşürülmedi mi de ameliyata aldılar seni canım
Bende dış gebelşk gecrdim 6 şubatta kürtaj snra iğne oldm ipne oldktan snra kanamam başladı iç kanama diyip acil ameliyata alndm snra bi kaç gün öle az az kanamam geldi snra durdu hala adet olmadm ne zamn olrm birde bn hiç kontrole gtmedşm giden arkadaslar yazbilrmi ne zamn gttiler kontrole bnm hiçbirşey demediler bana mal gbi insanlara denk geldm ne yaplması gerkiyor ameliyattan snra ve kornmayı ne zamn bıraknalym
Hemen olmazsın canım adet benim değerim en yüksek 60 tı onda bile yaklaşık 25 gün sürdü olmam 2 kanama oldu ama adet kanaması değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?