Baya sürmüş regl olmanız
Kanamam oldu benim de şubat 10 da ikinci doz iğnem yapıldı 19undan kanama başladı ama kesik kanı gibiydi pempemsi kırmızımsı regl gibi değildi 6 gün sürdü şimdi regl bekliyorum olmadım daha kür felan yaptınız mı peki yani extra birşey yaptınız mı?
Merhabalar tekrardan ya bişey sorucam ben 2.doz iğneyi oldum bugun 9. Gün normal böyle lekelenme şeklinde kanamalarım oluyordu bugun normal regl günüm ve bugun kırmızı kanamam olmuş bu normal mı yoksa normal regl mi oldum yoksa anormal bir durum mu yaşıyorum cvp verirseniz çok sevinirim çok korktum ben şuan kötü bişeyler mi oluyor acaba
Benimde herhangi bir sebebi yok bende yapmayım diyoruz aslında ama bir aklım soğan kürünü mü yapsam diyorum rahim felan temizlensin sökülsün diyeYapmadım canım.
Belli bi sebebi olmadigi icin hicbiseye yukleyemedim yani yapsam gecer gb dusunemedim.
Benim bir saglikli gebeligim var bide.2014 dogumlu kızım.
Hsg cektirip tekrar dis gebelik yasayan bile var mesela.
O yuzden degerlerini va gozet kür fln yapacaksanda ona gore yap
Insallah hicbiseye gerek kalmaz❤
Normal canim sökülmen ama doktorunada sor yine de.Gununu unutma bak bidahaki regl ne zaman olacak.Ben ilk kanamayi reglden saymamistim.
Benimde herhangi bir sebebi yok bende yapmayım diyoruz aslında ama bir aklım soğan kürünü mü yapsam diyorum rahim felan temizlensin sökülsün diye
İnşallah normaldir canım çok korktum ben regl zamanına da denk gelince şaşırdım acaba normal regl mi sökülme kanaması mı bi garip çarşamba gidicem hcg ye batırmaya sorarım olmadı ne bu acep diye cevapladığın içinde çok teşekkür ederim canım benimYapmadım canım.
Belli bi sebebi olmadigi icin hicbiseye yukleyemedim yani yapsam gecer gb dusunemedim.
Benim bir saglikli gebeligim var bide.2014 dogumlu kızım.
Hsg cektirip tekrar dis gebelik yasayan bile var mesela.
O yuzden degerlerini va gozet kür fln yapacaksanda ona gore yap
Insallah hicbiseye gerek kalmaz❤
Normal canim sökülmen ama doktorunada sor yine de.Gununu unutma bak bidahaki regl ne zaman olacak.Ben ilk kanamayi reglden saymamistim.
Canım benimde şu değerlerim normale dönsün inşallah ender saraçoğlunun önce tüpleri temizlemesi için brokoli kürünü sonra soğan kürünü sonrada testere dişli aslan pençesi kürünü yapacağım Dış gebelik için onu önermişti doğal nihayetinde ne kaybederiz ki ama şimdi değerlerim yüksek diye korkuyorum yapmayaBenimde herhangi bir sebebi yok bende yapmayım diyoruz aslında ama bir aklım soğan kürünü mü yapsam diyorum rahim felan temizlensin sökülsün diye
Bakalım inşallah hayırlısıyla herkesin dileği kabul olur:)Onun ekstra bi sakincasida yok galiba.
Olabilirde.
Hastanelerde bile gebelik takibi basladiginda bundan once devamli kullandginiz ilac vs var mi derken kür fln yaptiniz mi diye bile soruyorlar.
Hayrını gorende cok tesadufmudur bilinmez ama :)
Hislerine guven❤
Ben de 25 olcam inşallah 2.5 yıllık evliyim :)Günaydın aynen öyle burda bizim gibi yaşayanları görünce okuyunca insan umut buluyor kendine yok sormamıştın 28 yaşındayım 7 aylık evliyim ya sen
Sen daha çok gençsin benim yaşım daha ileri merdiveni 30 a dayadık ama cidden de insanda öyle bir düşünce oluşuyor sanki hemen hamile kalabiliriz diye Rabbim ikimize de tüm isteyenlerede hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah ama İbrahim saraçoğlunun YouTube Dış gebelik için olan kürüne bak derim inşallah biran evvel regl olursun vucudun düzene girer girmez başla benceBen de 25 olcam inşallah 2.5 yıllık evliyim :)
İnsan yaşı genç olunca direk istediği zaman gebe kalcanı sanıyo değil mi?
Ben yaşım genç diye yeni evlendim diye hep ertelemiştim hatta çok ani bir kararla bebek düşünmeye başladık.
Nasip işte umarım toparlanırız tez zamanda
Çok gençsin derken aramızda 3 yaş varmış :)Sen daha çok gençsin benim yaşım daha ileri merdiveni 30 a dayadık ama cidden de insanda öyle bir düşünce oluşuyor sanki hemen hamile kalabiliriz diye Rabbim ikimize de tüm isteyenlerede hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah ama İbrahim saraçoğlunun YouTube Dış gebelik için olan kürüne bak derim inşallah biran evvel regl olursun vucudun düzene girer girmez başla bence
Olsun yinede gençsin sen benden Amin ecmain canım inşallah en kısa sürede Rabbim annelik duygusunu yaşattırır bizlere aynen öyle doğal olduğu için hiç bişey kaybetmezsin bende denicem çünküÇok gençsin derken aramızda 3 yaş varmış :)
İnşallah dualarımız kabul olur valla çok içten diliyorum.
Dediğine bakıcam uygulamayı düşünüyorum kür zaten ne zararı olabilirki faydası dokunmasa bile zararı da dokunmaz diye düşünüyorum
Tamam paylaşalım deneyimlerimizi de destek olalım birbirimize :)Olsun yinede gençsin sen benden Amin ecmain canım inşallah en kısa sürede Rabbim annelik duygusunu yaşattırır bizlere aynen öyle doğal olduğu için hiç bişey kaybetmezsin bende denicem çünkü
Aynen öyle Hamd olsun buda bizim sınavımız Rabbim beterinden korusun inşallah tamam canım benim haber ver reglin düzene girince bende yazarım stres zaten insanı mahv ediyor kafalarımız rahat değilTamam paylaşalım deneyimlerimizi de destek olalım birbirimize :)
Artık moral bozmak yok oluruna bırakcaz rahat olcaz okadar:)
Aynen öyle kafanı başka şeylere vermeyince mümkün değil çıkmıyor aklımdan puzzel felan yapıyorum ben.Aynen öyle Hamd olsun buda bizim sınavımız Rabbim beterinden korusun inşallah tamam canım benim haber ver reglin düzene girince bende yazarım stres zaten insanı mahv ediyor kafalarımız rahat değil
Hayırlı haberler veririz inşallah birbirimizeAynen öyle kafanı başka şeylere vermeyince mümkün değil çıkmıyor aklımdan puzzel felan yapıyorum ben.
Tamam haber vercem canım sende sıfırlanınca muhakkak yaz olur mu?
Naptın canım değerin nasıl gittin mi kontrole nasıl hissediyosun kendiniHayırlı haberler veririz inşallah birbirimize
Slm canım iyiyim Hamd olsun sen nasılsın 1100 e düşmüş Hamd olsun hcg senin durumun nasılNaptın canım değerin nasıl gittin mi kontrole nasıl hissediyosun kendini
İyi canım çok sevindim bende iyiyim tekrar idrar yollarım enfeksiyon kapmış onunla uğraşıyorum merak ettim seni nasıl oldun diye :)Slm canım iyiyim Hamd olsun sen nasılsın 1100 e düşmüş Hamd olsun hcg senin durumun nasıl
Hadi yaa çok geçmiş olsun dikkat et kendine çok teşekkür ederim canım benim regl oldun mu ben bu kanamayı sordum regl kanaması dedi doktor bu beklenen bir kanamaydı dedi senin değerin sıfırlandıktan sonra yada düşmesini beklerken kanaman oldu mu hiç canımİyi canım çok sevindim bende iyiyim tekrar idrar yollarım enfeksiyon kapmış onunla uğraşıyorum merak ettim seni nasıl oldun diye :)
Evet canım bak ben sana anlatıyım ben ilk iğneyi vuruncağım gün kahve lekelenmem oldu hatta dedim ki düşüyo kendiliğinden bir işleme gerek kalmaz birdahaki ay yine deneriz dedim doktor değerime baktı artmış iğneyi yaptı kanamam oldu baya ara ara kahverengi ara ara kırmızı 4 gün felan sürdü 1 hafta sonra tekrar değerime bakıldı yine artmış 2. Dozu oldum doktor kanaman olabilir endişelenme dedi ben birkaç güne olur diye bekledim ama olmadı 1 hafta sonra değerimin düştüğünü gördük yine olmadı aradan 3 gün geçti yani 2.dozun 10. Günü kanama başladı hatta acillik oldum baya belim böbreğime doğru ağrılar girdi o da yaklaşık 5 gün sürdü doktor 1 hafta olup geçmezse gel demişti gitmedim buradakilerden öğrendiğim bilgiye göre de regl kanı değilmiş o yaşayanlara sormuştum 30 40 arasında regl olunuyormuş değer sıfırlandıktan sonra bence seninkisi de ayrılma kanaması onu regl olarak baz alma bence çünkü değerin sıfırlanmadı daha.Hadi yaa çok geçmiş olsun dikkat et kendine çok teşekkür ederim canım benim regl oldun mu ben bu kanamayı sordum regl kanaması dedi doktor bu beklenen bir kanamaydı dedi senin değerin sıfırlandıktan sonra yada düşmesini beklerken kanaman oldu mu hiç canım
Haklısın canım benim ben sordum işte doktora kanamam ne kanaması diye regl kanaması mı dedim evet dedi ama bende burdaki okuduğum yaşayan bayanların anlaymasına göre 30 ile 40 gün sonra regl oldukları aynen benimde 5 gün sürdü durdu kanamam şimdi değerim hala yüksek 1100 daha bende bunun regl kanaması olduğunu düşünmüyorum ne yalan söyleyim bakalım hayırlısı sende inşallah en kısa sürede regl olursun da bekleme süren başlar benimde sıfırlanır inşallah hcg biran önce aynen haberleşelim bencede bide çok stres yapma streste çok geciktirir regl olmanı canımEvet canım bak ben sana anlatıyım ben ilk iğneyi vuruncağım gün kahve lekelenmem oldu hatta dedim ki düşüyo kendiliğinden bir işleme gerek kalmaz birdahaki ay yine deneriz dedim doktor değerime baktı artmış iğneyi yaptı kanamam oldu baya ara ara kahverengi ara ara kırmızı 4 gün felan sürdü 1 hafta sonra tekrar değerime bakıldı yine artmış 2. Dozu oldum doktor kanaman olabilir endişelenme dedi ben birkaç güne olur diye bekledim ama olmadı 1 hafta sonra değerimin düştüğünü gördük yine olmadı aradan 3 gün geçti yani 2.dozun 10. Günü kanama başladı hatta acillik oldum baya belim böbreğime doğru ağrılar girdi o da yaklaşık 5 gün sürdü doktor 1 hafta olup geçmezse gel demişti gitmedim buradakilerden öğrendiğim bilgiye göre de regl kanı değilmiş o yaşayanlara sormuştum 30 40 arasında regl olunuyormuş değer sıfırlandıktan sonra bence seninkisi de ayrılma kanaması onu regl olarak baz alma bence çünkü değerin sıfırlanmadı daha.
Bakalım ben regl nezaman olcam daha olmadım olunca yazarım birlikte tecrübe ederiz şubat 10 da 2. Dozu olmuştum 1 ay oldu değerde muhtemelen 20 si 21 i gibi sıfırlanmıştır benimki çok düşüktü ya zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?