Dış gebelik

İnşallah düşer canım yok kese sağ overde görüldü hiç ağrım kanamam falan yok ama ne kadarda olsa zarar veriyormuş tüpe dedi Dr bide beni ilk bir laparaskopiye aldılar sonra ilaç yaptılar ilk gebelik olduğu için tüp zarar görmesin diye sadece sıvıyı çekip kürtaj yapıp yapatmış Dr yok daha konuşmadık dr ile kaç ay korunulacak diye şu faslı hayırlısı ile ameliyatsız atlatsaydım dr onuda konuşurdu

Anladım canım inşallah hayırlısıyla atlatırsın sende tez zamanda kucağın dolar

Slm canım nasılsın 2900 e düştü değerim Hamd olsun taburcu oldum korunmayı sordum 3 ay dedi Dr cuma tekrar kontrole gidecem inşallah

Slm canım nasılsın 2900 e düştü değerim Hamd olsun taburcu oldum korunmayı sordum 3 ay dedi Dr cuma tekrar kontrole gidecem inşallah

Simdi seni okuyordum cok gecmis olsun.
Sen yine de dikkatli ol,kontrollerinde devam edecektir.Kanaman baslayinca bide düşük gerceklesir anlarsin.
Cok sikintili ve uzun bir surec...
Bende Eylül'de atlatmıştım,sizlerde korunma sureleriniz dolunca insallah saglikli guzel haberler alirsinizz❤❤❤

Allah razı olsun sizede çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın hiç birimize bugun tekrar verdim tahlil öğleden sonra sonuçlar çıkacak bakalım nasıl olacak. Sizin nasıldı 1. Doz iğne ile mi düştü bekleme süresinde misin Rabbim hepimizin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun

Hadi bununla geçmiş olsun canım inşallah tez zaman da da sıfırlanır değerin sevindim birşey olmamasına
Bana da 3 ay dedi doktorum bekliyoruz bakalım aha regl olmadım nezaman olurum bilmiyorum

Ayy
Hadi bununla geçmiş olsun canım inşallah tez zaman da da sıfırlanır değerin sevindim birşey olmamasına
Bana da 3 ay dedi doktorum bekliyoruz bakalım aha regl olmadım nezaman olurum bilmiyorum
Ayy Amin ecmain 2044 e düştü değerim olursun inşallah regl sonrada bebişini kucağına alırsın allah İn izniyle

1 doz igne ile sonlandı canım.
12 gün sonra kanamam başladı ertesi gun sanciyla düşük gerceklesti ancak.Yani buyukce bi parca dusurdum.
Degerin sifirlanmasi 1 ayı buldu.
Bu ilk kanamadan sonra 3 regl daha bekledim.Ocak'ta korunmam bitmisti tekrar hamileyim cok sukur❤
Tekrarlama ihtimali cok stres yaptirdi ama bugunumuze sukur❤
Darısı saglıkla basinizaa❤❤

Bide benim o zaman son adetim 5 Agustostu,igneyi vuruldugum tarih 26 Eylül

Maşallah Rabbim hayırlısıyla ile bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin darısı da bize olsun benim daha farklı oldu iç kanama vardı onun için Dr önce laparaskopi yaptı kürtaj da yapmış kapatmış ilk gebelik yumurta rezervine zarar vermemek için tüplerime hiç dokunmamış oluşan sıvıyı çekmiş sadece sonra 1.doz iğne yaptı düşüş olmadı 2. Doz iğneyi de yaptı şimdi yavaş yavaş düşüyor 2044 te değerim şuan bekliyorum ama çok zor bir süreç yoruyor insanı

Benim kan tahlilimde cikti.3 gun gunun gecti kanamalarim oldu cok.Bende kimyasal diye dusundum.Hatta 2 doktor gordu hicbisy demediler.
Regl bitti kahverengi lekelenmeler 3 gun surup 2 gun duruyordu fln arada bordoya donuyordu.
10 gun sonra doktora gittim hic olmazdi vs diye bi baktim ki beta firlamis.Doktor hamilesin diyor.Diyorum farkli bir durum var ustune gorme denecek tarzda degildi kanamam.Yine kan verdirdi fln ama anlamadi.Bazi seylerde deneyim demek ki.
Sonra kendi doktoruma gittim normal kan degerlerimde hizla dusuyor diye hastaneye yattim 5 unite kan verildi.O arada parca icin kurtaj yapildi ama malum tabii bi sonlandirma islemi olamiyor dis gebelikte.
Sonra igne.Cektigimiz acilar cabasi sonra yine kan ver :)

Evet cok uzun,yipratici bir zaman.Uzunda surdugu icin tedirginlik hep.
Ama sonrasi yine aydinlik❤

Sende saglikla atlatirsin insallah baska birseye gerek kalmaz.
Miss gb bakarsin kendine❤

Iyi dileklerin icin tesekkur ederimm,darisi korunma zamani bitince hemencik size olsun❤

Öncelikle çok geçmiş olsun yaşadığınız sıkıntıları geride bırakmışsınız ne güzel Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.
Ben size birşey sorcam benim de sizin gibi iğneden sonra şiddetli kanamam oldu hatta acillik oldum geçen hafta ama hala regl olmadım siz nezaman oldunuz acaba tekrar hcg baktırmadım ama 10 gün önce 8 e düşmüştü sıfırlanmıştır diye düşünüyorum hala regl bekliyorum

Aminn sizlerede insallah❤
Canim benim igneden sonra kanamam 12 gun sonra basladi.
Yani Eylul 26 igne vuruldum.
Ekim 8 kanamam başladı.
Kasim 2'de regl oldum normal.Öyle diyeyim.
O ilk kanama + 3 regl gördüm sonrasında gebelik öncesi.

Bununla geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın sağlıklı güzel çocuklar nasip etsin inşallah tüm isteyenlere çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Rabbim böyle olmayı nasip etsin bizlerede

Baya sürmüş regl olmanız
Kanamam oldu benim de şubat 10 da ikinci doz iğnem yapıldı 19undan kanama başladı ama kesik kanı gibiydi pempemsi kırmızımsı regl gibi değildi 6 gün sürdü şimdi regl bekliyorum olmadım daha kür felan yaptınız mı peki yani extra birşey yaptınız mı?

Canım sen de kendini ihmal etme kontrollerine git aksatmadan düşük yaşayan kadınlar lohusa gibi olurlarmış öyle söylüyor herkes benim psikolojim bozulmuştu iyice durduk yere ağlama krizlerim tutuyodu ama bir sebebi yoktu

Çok fazla duygusallık bende de var en ufak bir olayda bile gözlerim dolu dolu oluyor Rabbim hepimize yardım etsin inşallah en kısa sürede sende regl olursun insan olmayınca iyice gergin sinirli oluyor bende de böyle lekelenme şeklinde kanama geliyor böyle pötür pötür adet kanaması gibi değil kesik kesik

Bende de oldu o ilk iğneden sonra olmuştu sonrasında da anlattığım gibi oldu işte hayırlısı ya napalım biz de böyle sınanıyoruz Allahım hepimize güç kuvvet sabır versin normal bir insan anlamıyor başına gelmeyince en azından burdan destek oluyoruz birbirimize.
Ben buraya yaza yaza rahatladım sağolsunlar yaşayanlar yorumladılar destek oldular.
Kaç yaşındasın sen kaç yıllık evlisin?
Sordum mu daha önce hatırlamıyorum sorduysam k.bakma.

Günaydın aynen öyle burda bizim gibi yaşayanları görünce okuyunca insan umut buluyor kendine yok sormamıştın 28 yaşındayım 7 aylık evliyim ya sen

Merhabalar tekrardan ya bişey sorucam ben 2.doz iğneyi oldum bugun 9. Gün normal böyle lekelenme şeklinde kanamalarım oluyordu bugun normal regl günüm ve bugun kırmızı kanamam olmuş bu normal mı yoksa normal regl mi oldum yoksa anormal bir durum mu yaşıyorum cvp verirseniz çok sevinirim çok korktum ben şuan kötü bişeyler mi oluyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…