Aynen bi de hsg sonrası şans artıyo sen çektir bence canım için rahatlasınBide burdaki hangi topiği okuduysam hep ilk Dış gebelik geçirenler doktora uyup çektirmemişse tekrar Dış gebelik geçirmiş doğru düzgün hiç kimseyi görmedim normal hamile kalan
Canım kese gözükmeden belli olmaz bit de dış gebelikte olsa belirti gebelik belirtisi gibi ilerliyor 2 günde bir kan testi yaptırman lazım artış oranı iyi %60 artmış korkutmaktan başka bişey yapmıyor doktorlar sen gönlünü ferah tutKızlar 2 dr a gittik ilk dr 582 bhcg ile rahim arkasında sivi birikimi var diş gebelik dedi 582 ilk ögrendigin gün gebeliği 2 gün sonra 976 bhcg diğer dr şimdilik bir sıkıntı görünmüyor dedi kese gözükmez diye korkuyorum sağ kasigimda batmalar Ve yanıyor sol tarafında 4.1cm lik kistim var ve meme uçlarındaki koyuluk kayboldu gebelik belirtilerimi hissetmiyorum artik ve gerçekten sağ tarafım şiddetli yanmaya basladi
Bir de benim ilkinde değerim az az ikincisindeyse arttı düştü tekrar arttı ordan anlaşıldıKızlar 2 dr a gittik ilk dr 582 bhcg ile rahim arkasında sivi birikimi var diş gebelik dedi 582 ilk ögrendigin gün gebeliği 2 gün sonra 976 bhcg diğer dr şimdilik bir sıkıntı görünmüyor dedi kese gözükmez diye korkuyorum sağ kasigimda batmalar Ve yanıyor sol tarafında 4.1cm lik kistim var ve meme uçlarındaki koyuluk kayboldu gebelik belirtilerimi hissetmiyorum artik ve gerçekten sağ tarafım şiddetli yanmaya basladi
İnşallah dış gebelik değildir canım ama sıvı birikimi bende de olmuştu tüpte akan kan oluyor o sıvı 3 cm olmuştu bendeki kanda değerin 2 katı artmamış canım biran önce müdahale etmek lazım bence de dış gebelik bu benimde 700 lerde öğrenmiştim 2 gün sonra 1300 lerdi ama sıvı birikimi başlamıştı bekletildim 2000leri buldu bhcg testi öyle müdahale edildi belki ilk fark edildiğinde müdahale edilseysi sağ tüpüm kapanmayacaktı Rabbim şifa versin inşallah ama ihmal etme o sıvı hiç iyi değilKızlar 2 dr a gittik ilk dr 582 bhcg ile rahim arkasında sivi birikimi var diş gebelik dedi 582 ilk ögrendigin gün gebeliği 2 gün sonra 976 bhcg diğer dr şimdilik bir sıkıntı görünmüyor dedi kese gözükmez diye korkuyorum sağ kasigimda batmalar Ve yanıyor sol tarafında 4.1cm lik kistim var ve meme uçlarındaki koyuluk kayboldu gebelik belirtilerimi hissetmiyorum artik ve gerçekten sağ tarafım şiddetli yanmaya basladi
Hem çikolata kistim vardı 4 cm hemde sağdan Dış gebelik içe doğru sıvı birikimi yapmıştı canım 3 cm kadar inşallah senin herşey normaldir ama sakın kendini ihmal etme ben yaşadıklarımdan biliyorum çok zor bir süreç şuan Dış gebelik geçirdiğim tüpüm kapalıSivi mi 3 cm oldu kist mi
Benim değerim az az artıyordu en son 332 olmuştu iki gün sonra doktora gittik dış gebelik olabilir dedi vajinal ultrasonda baktı şimdilik dış gebelik bulgusu yok dedi değerim de ilk defa iki katına çıktı 610 oldu. Böyle sonradan düzelir mi hcg acaba yoksa doktor göremedi mi?İnşallah dış gebelik değildir canım ama sıvı birikimi bende de olmuştu tüpte akan kan oluyor o sıvı 3 cm olmuştu bendeki kanda değerin 2 katı artmamış canım biran önce müdahale etmek lazım bence de dış gebelik bu benimde 700 lerde öğrenmiştim 2 gün sonra 1300 lerdi ama sıvı birikimi başlamıştı bekletildim 2000leri buldu bhcg testi öyle müdahale edildi belki ilk fark edildiğinde müdahale edilseysi sağ tüpüm kapanmayacaktı Rabbim şifa versin inşallah ama ihmal etme o sıvı hiç iyi değil
İnşallah düzelir arkadaşım Rabbim nasip etsin inşallah kese görükmesi şuan çok erken zaten benden şüpelendiler 3000 kere geldi değerim hala kese gözükmeyince iç kanamamda başlayınca Dış gebelik dediler zaten ben anormal bir durum olduğunu anlamıştım çünkü gebeliği öğrenmeden 3 gün önce 5 gün adet kanaması gibi kanamam olmuştu ben adet sanmıştım ama dış gebelik kanamasıymış meğersem inşallah inşallah keseyi görürsünüz ama 2 güne sürekli kan ver ihmal etme kendiniBenim değerim az az artıyordu en son 332 olmuştu iki gün sonra doktora gittik dış gebelik olabilir dedi vajinal ultrasonda baktı şimdilik dış gebelik bulgusu yok dedi değerim de ilk defa iki katına çıktı 610 oldu. Böyle sonradan düzelir mi hcg acaba yoksa doktor göremedi mi?
Ayni seyleri bende yaşadım cnmm sağ tüpüm alındı peki sen hamile kaldinmi kaldiysan nasil kaldin tek tüple yardımcı olurmusunİnşallah dış gebelik değildir canım ama sıvı birikimi bende de olmuştu tüpte akan kan oluyor o sıvı 3 cm olmuştu bendeki kanda değerin 2 katı artmamış canım biran önce müdahale etmek lazım bence de dış gebelik bu benimde 700 lerde öğrenmiştim 2 gün sonra 1300 lerdi ama sıvı birikimi başlamıştı bekletildim 2000leri buldu bhcg testi öyle müdahale edildi belki ilk fark edildiğinde müdahale edilseysi sağ tüpüm kapanmayacaktı Rabbim şifa versin inşallah ama ihmal etme o sıvı hiç iyi değil
Rabbim şifa versin inşallah canım tez zamanda anne olmayı nasip etsin bizlere malesef hala bekliyorum adet olmayı bekliyorum klomene başlıcaz bu ay hayırlısı Allahtan sen ne zaman geçirdin Dış gebelik geçen şubatta geçirdim ben 2 ay sonra 1 yıl olacak Allahım biran önce anne olmayı nasip etsin inşallah bizlereAyni seyleri bende yaşadım cnmm sağ tüpüm alındı peki sen hamile kaldinmi kaldiysan nasil kaldin tek tüple yardımcı olurmusun
Bizimde cnm mayisda 1 yil olacak sol tüpün de sıkıntı yoksa cnm hamile kalinabiliryomus Rabbim hepimize hayirli evlat versin inşallahRabbim şifa versin inşallah canım tez zamanda anne olmayı nasip etsin bizlere malesef hala bekliyorum adet olmayı bekliyorum klomene başlıcaz bu ay hayırlısı Allahtan sen ne zaman geçirdin Dış gebelik geçen şubatta geçirdim ben 2 ay sonra 1 yıl olacak Allahım biran önce anne olmayı nasip etsin inşallah bizlere
Sol tüp açık ama çikolata kistim var yumurtalıktada Rabbim nasip etsin inşallah kuzumBizimde cnm mayisda 1 yil olacak sol tüpün de sıkıntı yoksa cnm hamile kalinabiliryomus Rabbim hepimize hayirli evlat versin inşallah
Hic canini sıkma Rabbim isteyince öyle bir oluyor ki yeterki saglik olsun ben dış gebelikten sonra aşırı korktum kendime yeni geldim o.kadar zor bir surectiki Rabbim bir daha yasatmasin inşallah psikolojim cok kötü idi 4 ay agladim ben ama Allaha dua ederek duzeldim simdide Allahim verir ise bebek alcam vermezsede sükrwtcemSol tüp açık ama çikolata kistim var yumurtalıktada Rabbim nasip etsin inşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?