Dış gebelik

mrb kızlar ben yeniyim lutfen ayrdımcı olun 24mayıs perşembe günü testimde 1194,3 hcg testi cıkdı bugunde 3423,5 beta hcg testim cıkdı fakat kese görünmüyor 2ayrı dr gitdim ikiside kese yok dedıler çok moralım bozuldu...

Canım geçmiş olsun değerlerin normal gözükmüyor ne yaptın ne dediler

Biraz daha yuksek çıkması lazım dediler kese görünmüyor 2 ayrı Dr gitdim gözükmesi Yrn tekrar gitmem ağrım kanama vs filan yok anlamadim gitti....

İyi günler kızlar ben hamileyim dört haftalık felan ama daha hic doktora gitmedim ilk başlarda karnımın alt kısmı çok ağrımıştı suanlik bir ağrı yok arada bir lekelenmem oluyor dış gebelik yaşamaktan çok korkuyorum tabi bu sadece bir his merak ediyorum dış gebelik olduğunu kendiniz de anladınız mi

Canım naptın hallettin mi?
günaydın canım dün hormonları verdim gözüktüğüm doktora gösterdim herşey normal gözüküyor dedi çok şükür ama bugün öğleden sonra kendi asıl doktoruma gidicem ona gösterip hsg yi sorucam görüşünü alacağım olur verirse üniversitede çekinmek için gidicem bakalım bide ben 1 ay daha doğum kontrol hapı kullanmaya karar verdim kistim küçülsün iyice diye

Biraz daha yuksek çıkması lazım dediler kese görünmüyor 2 ayrı Dr gitdim gözükmesi Yrn tekrar gitmem ağrım kanama vs filan yok anlamadim gitti....
slm canım geçmiş olsun inşlallah normal gebeliktir ben 4 dokta gittim öyle dış gebelik teşhisi koyabildiler hemen koyamıyorlar 700 le bhcg yi fark ettik düşün 4200 lere çıktı öyle ancak sonlandırılabildi

Ben dış gebeligi bilmiyordum bile cnm hgc düştüğü icin dış gebelik oluyor sağ kasık ağrım olmustu benim lekenmelerimde oluyordu inşallah dış gebelik olmazsin

Ben dış gebeligi bilmiyordum bile cnm hgc düştüğü icin dış gebelik oluyor sağ kasık ağrım olmustu benim lekenmelerimde oluyordu inşallah dış gebelik olmazsin
Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım bugün biraz kahverengi leke ve hafif kanamam oldu annem bana hamileyken üç ay adet görmeye devam etmiş bu genetik bir durum sanırım

Canım naptın hallettin mi?
slkm tekrardan canım doktora gittim hsg yi sordum hormonlar normal birazcık tsh yüksek çıkmış dedi hsg için acele etme dedi boşuna yumurtalıklarına şimdi radyasyon bulaştırma dedi korunmasız 6 ay dene dedi eğer normal yoldan hamile kalamazsan ondan sonra hsg çekinmek için gönderirim ben seni dedi nihayetinde dedi tüplerde şekil bozukluğu falan varsa bile sana direkt tüp bebek demicez yine deneme süren olacak dedi normal hamile kalmaya çalış dedi

Normal zaten kalıyoz ama tüpte oluşuyo nasıl rahat riske atabiliyorlar anlamıyorum benim 2. oldu işte olmucağı ne malum

Normal zaten kalıyoz ama tüpte oluşuyo nasıl rahat riske atabiliyorlar anlamıyorum benim 2. oldu işte olmucağı ne malum
aynen öyle canım benimde aklım almıyor kafam allak bullak niye çektirmiyorsun acaba hsg içimiz rahat etsin en azından gerek yok dedi burdaki dr um ünivdeki doktoruma da mı gitsem ama içimden bir his oda normal dene diyecek diyor

Sen kendi isteğinle çektir özel hastanede olmadı içim rahat etmedi dersin

Hadi yaa
Başka şehire gitme durumun felan yok mu hiç
Bakalım kuzum bende çektirmeden tekrar hamilelik düşünmüyorum burdaki ünivdeki doktorla konuşcam oda 6 ay dene kendiliğinden olmazsa gel derse yakın bir ile gidip özelde çektirecem yani bir sorun var niye çektirmeye gerek görünüyorlar onu anlamadım bide çikolata kisti de yapışıklık yapıyor tekrar Dış gebelik olunca mı aaa kesin bir sorun var gel çekelim mi diyecekler acep

Hadi yaa
Başka şehire gitme durumun felan yok mu hiç
Bide burdaki hangi topiği okuduysam hep ilk Dış gebelik geçirenler doktora uyup çektirmemişse tekrar Dış gebelik geçirmiş doğru düzgün hiç kimseyi görmedim normal hamile kalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…