- 5 Ocak 2018
- 377
- 84
- 18
Aminnn Allahim hic bir kadina yasatmasinGeçmiş olsun sana da Allah birdaha yaşatmasın
Amin ecmain canım inşallah küçülmüştür yarın gidicem bakalım ne durumda baş belası kist tamam haber veririm malesef dert bir değil iki değil hangi biriyle uğraşınca bilmiyorumAmin arkadaşım Allahım hepimizi dinliyor zamanını bekliyor bence senin küçüldü ben öyle düşünüyorum benim küçülmüş sağ taraftaki ama sol da çıktı şimdi Birtane bakalım bende perşembe yada cuma gidicem kontrole haber ver bana
Slm canım nasılsın bugun gittim kontrole 4 cm olan çikolata kistim 3 cm olmuş dr sen talihsiz bir hastasın dedi çok üzüldüm bir tarafta Dış gebelik geçirilmiş büyük ihtimal kapalı yapışık bir tüp bir tarafta kist dedim bırakmak istiyorum ilacı diye dediki adetini 3. Günü gel hormonlarına bakıp öyle karar verelim dedi ama çökmüş durumdayım 2 aydır ilacı kullanıyorum ancak 1 cm küçülmüşAmin arkadaşım Allahım hepimizi dinliyor zamanını bekliyor bence senin küçüldü ben öyle düşünüyorum benim küçülmüş sağ taraftaki ama sol da çıktı şimdi Birtane bakalım bende perşembe yada cuma gidicem kontrole haber ver bana
Arkadaslar ben de dış gebelik gecirdim amaliyat oldum demistim o esnada olan kistleride aldiSlm canım nasılsın bugun gittim kontrole 4 cm olan çikolata kistim 3 cm olmuş dr sen talihsiz bir hastasın dedi çok üzüldüm bir tarafta Dış gebelik geçirilmiş büyük ihtimal kapalı yapışık bir tüp bir tarafta kist dedim bırakmak istiyorum ilacı diye dediki adetini 3. Günü gel hormonlarına bakıp öyle karar verelim dedi ama çökmüş durumdayım 2 aydır ilacı kullanıyorum ancak 1 cm küçülmüş
Geçmiş olsun arkadaşım Rabbim tekrarını yaşatmasın benimki küçük diye almamış doktor oda küçülmüyor çok yavaş küçülme oluyor keske laparaskopi de alsaydı kistideArkadaslar ben de dış gebelik gecirdim amaliyat oldum demistim o esnada olan kistleride aldi
Çok sağol cnm Allah sifani versin. Allahim kimseye yasatmasin çok zordu benim icin suan hala etkisindeyim ve korku olustu bendeGeçmiş olsun arkadaşım Rabbim tekrarını yaşatmasın benimki küçük diye almamış doktor oda küçülmüyor çok yavaş küçülme oluyor keske laparaskopi de alsaydı kistide
Canım olsun demek ki bu küçülme var bekle bir müddet daha hsg çekin bi aynı şeyleri yaşamaktansa beklemek en mantıklısıymış bak bana test ettim onayladımSlm canım nasılsın bugun gittim kontrole 4 cm olan çikolata kistim 3 cm olmuş dr sen talihsiz bir hastasın dedi çok üzüldüm bir tarafta Dış gebelik geçirilmiş büyük ihtimal kapalı yapışık bir tüp bir tarafta kist dedim bırakmak istiyorum ilacı diye dediki adetini 3. Günü gel hormonlarına bakıp öyle karar verelim dedi ama çökmüş durumdayım 2 aydır ilacı kullanıyorum ancak 1 cm küçülmüş
Amin ecmain cümlemize yaşatmasın inşallah inanki bendede çok büyük korkular var hem denemek istiyorum hem tekrar olacak diyede korkuyorum bebeğim olsun istiyorum hemde çokÇok sağol cnm Allah sifani versin. Allahim kimseye yasatmasin çok zordu benim icin suan hala etkisindeyim ve korku olustu bende
Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim birdaha yaşatmasın bu günlerin yüzü suyu hurmetine çok sevindim kuzum değerlerinin sıfırlanmasına bende hsg çekinmek istiyorum ne yalan söyleyeyim belliki ya yapışıklık var yada tıkanıklık tüplerde adet zamanlarımda sol tarafta çok siddetli ağrım oluyor canım benim senin ne kisti olduğunu söyledi mi doktor bu seferFiti23 bu arada bende dün gittim değerim sıfırlanmış çok şükür hsg istedi ben istanbulda çektircem dedim nekadar korunuyum diye sorsum kendini hazır hissedene kadar ama hsg çekir sıkıntın hallolsun 3.dış gebelik riskin daha yüksek desi bende 5 6 ay korunuyum dedim korunma bitimine yakın hsg çektiriyim dedim tamam nasıl istersen dedi
Senin kistler ağrı yapıyor mu?
Ben amaliyat olali 3 hafta oldum cnm.inan hicbisey istemiyorum düşünemiyorum nda. Allahim birndaha yasatmasin Rabbim çok zor şeylerAmin ecmain cümlemize yaşatmasın inşallah inanki bendede çok büyük korkular var hem denemek istiyorum hem tekrar olacak diyede korkuyorum bebeğim olsun istiyorum hemde çok
Oo çok geçmiş olsun sen daha yeni olmuşsun tüplerine inşallah bir zarar verilmedi laparaskopi mi oldun sende ben 16 şubatta laparaskopi oldum ama sadece kan çekilip kapatıldı tüpler zarar görmesin diye ilaçla düşürüldü Dış gebeliğimBen amaliyat olali 3 hafta oldum cnm.inan hicbisey istemiyorum düşünemiyorum nda. Allahim birndaha yasatmasin Rabbim çok zor şeyler
Kuzm benim nasil oldu anlamadim. Bir düştü hcg bi cikti 4 5 gun de. Kontrol ettik ama gece fenalastim gittik ic kanama gecirmsim amaliyata aldialr acil benim agir gecti ama buna şükür Allahim yardim etti ama psikolojik mlolarak atlatamadimOo çok geçmiş olsun sen daha yeni olmuşsun tüplerine inşallah bir zarar verilmedi laparaskopi mi oldun sende ben 16 şubatta laparaskopi oldum ama sadece kan çekilip kapatıldı tüpler zarar görmesin diye ilaçla düşürüldü Dış gebeliğim
Yok kuzum bana over kisti dedi olabilir kadınlarda çok büyümedikçe oluşur oluşur gider dedi anlamadım zaten ben infertiliteye gidicem bida araştırılsın diye hsg muhakkak çekinmeni öneriyorum ben hiç riske atma canım keşke bende çekinseydim ilkinden sonraÇok geçmiş olsun canım benim Rabbim birdaha yaşatmasın bu günlerin yüzü suyu hurmetine çok sevindim kuzum değerlerinin sıfırlanmasına bende hsg çekinmek istiyorum ne yalan söyleyeyim belliki ya yapışıklık var yada tıkanıklık tüplerde adet zamanlarımda sol tarafta çok siddetli ağrım oluyor canım benim senin ne kisti olduğunu söyledi mi doktor bu sefer
İyimiş kuzum seninki inşallah sağlıklı gebelkler geçirirsin adetimin 3 günü hormonları a bakılacak canım benim hsg yi de sorucam benim çikolata kistimde var ya onla çekilir mi diye bakalım hormonlar bakıp korunmayı ya uzatacak yada yeter diyecek doktor bakalım hayırlısı olsun inşallahYok kuzum bana over kisti dedi olabilir kadınlarda çok büyümedikçe oluşur oluşur gider dedi anlamadım zaten ben infertiliteye gidicem bida araştırılsın diye hsg muhakkak çekinmeni öneriyorum ben hiç riske atma canım keşke bende çekinseydim ilkinden sonra
Arkadaşım hayırlısıyla herşey yoluna gircek bizde güzel günler göreceğiz yeterki umutlu olalım beni haberdar et muhakkakİyimiş kuzum seninki inşallah sağlıklı gebelkler geçirirsin adetimin 3 günü hormonları a bakılacak canım benim hsg yi de sorucam benim çikolata kistimde var ya onla çekilir mi diye bakalım hormonlar bakıp korunmayı ya uzatacak yada yeter diyecek doktor bakalım hayırlısı olsun inşallah
Tamam canım benim inşallah hayırlı bebişlerimiz olur bizimde sağlıcakla kucağımıza alırız bu günleri bir daha göstermez Rabbim pazartesi vereceğim kanı bakalm yumurta rezervim ne durumda kistle hsg çekinebilir miyim nasıl olacak çok korkuyorum sağlıklı bir gebeliğim olmayacak diyeArkadaşım hayırlısıyla herşey yoluna gircek bizde güzel günler göreceğiz yeterki umutlu olalım beni haberdar et muhakkak
Sende haber ver bana neler yapıyorsun şuan beklemede misin hala yoksa gidiyor musun hastaneye falanArkadaşım hayırlısıyla herşey yoluna gircek bizde güzel günler göreceğiz yeterki umutlu olalım beni haberdar et muhakkak
Kuzum aslında eşim beklemeyip gitme taraftarı ama ben bir müddet hastaneden uzak kalacağım çok bunaldım çünkü 15 20 gün sonra giderim birdaha ben de çok korkuyorum tekrarlıcak diye ama Allahtan ümit kesilmez inşallah yaşamayız birdaha haber veririm muhakkak bendeSende haber ver bana neler yapıyorsun şuan beklemede misin hala yoksa gidiyor musun hastaneye falan
Bencede birazcık kafanı dinle ondan sonra tekrar git hastaneye inşallah yaşamayız kuzum bir daha bende yarın hormon tahlili vercem bakalım hsg için de konuşcam hayırlısı ileKuzum aslında eşim beklemeyip gitme taraftarı ama ben bir müddet hastaneden uzak kalacağım çok bunaldım çünkü 15 20 gün sonra giderim birdaha ben de çok korkuyorum tekrarlıcak diye ama Allahtan ümit kesilmez inşallah yaşamayız birdaha haber veririm muhakkak bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?