- 5 Ocak 2018
- 377
- 84
- 18
Aynen canim oluyormus evet tekrari bende yeni gecirdim 15 gün oldu Korktum biraz. Hamileligi bile düşünemiyorum cnm Allah yardimcimiz olsun ne diyelim bana doktor 3 ay bebek dusunmeyin dedi ve 1 sene kadar da tedavi dusunmeyin dedi Allah büyüktür cnmmMerhaba ben yakin zamanda dis gebelik gecirdim ve baya arastirdim. Tekrar etme ihtimali oluyormus sanirim doktorlar bu yuzden belli bir sure cocuk dusunmeyin diyor risk mi artiyor bilemiyorum.bir de dis gebelikten sonra tupleriniz de bir hasar yoksa biri bile duruyorsa normal hamilelik yasaniyormus.
Benim doktorum da 6 ay dedi ama bana uzun geldi burada arastiriyorum 3 ay sonra hamile kalanlar var. Rahim filmi cektirip doktora dabisacagim. Insan boyle birsey yasadiktan sonra tekrarlamasindan korkuyor ama bebek istegi agir basiyor tabi suan.Aynen canim oluyormus evet tekrari bende yeni gecirdim 15 gün oldu Korktum biraz. Hamileligi bile düşünemiyorum cnm Allah yardimcimiz olsun ne diyelim bana doktor 3 ay bebek dusunmeyin dedi ve 1 sene kadar da tedavi dusunmeyin dedi Allah büyüktür cnmm
Evet tabiki insan bebek isitiyor ama suan amaliyattan yeni çıktım ister istemez korkuyor insan tekrarlayanda varmis tekrarlamayanda cnm Allah hepimizin gönlüne göre versin insallahBenim doktorum da 6 ay dedi ama bana uzun geldi burada arastiriyorum 3 ay sonra hamile kalanlar var. Rahim filmi cektirip doktora dabisacagim. Insan boyle birsey yasadiktan sonra tekrarlamasindan korkuyor ama bebek istegi agir basiyor tabi suan.
Amin insallah, bir sure bu dusunceyi rafa kaldirmamiz gerekecek, hayirlisi olsunEvet tabiki insan bebek isitiyor ama suan amaliyattan yeni çıktım ister istemez korkuyor insan tekrarlayanda varmis tekrarlamayanda cnm Allah hepimizin gönlüne göre versin insallah
İyiyim kuzum toparlandım çok şükür az kasıklarım da ağrı kaldı moralimde iyi çok şükür hatta öncekine göre çok çabuk toparlandım moralmen sen nasılsın?Slm canım nasılsın nasıl oldun merak ettim
Siz demi dış gebelik gecirmsitiniz cnmİyiyim kuzum toparlandım çok şükür az kasıklarım da ağrı kaldı moralimde iyi çok şükür hatta öncekine göre çok çabuk toparlandım moralmen sen nasılsın?
Evet ben 2.yi geçirdim maalesefSiz demi dış gebelik gecirmsitiniz cnm
Oooo çok iyi Rabbim daha iyi etsin inşallah canım benim bende iyiyim Hamd olsun kuzum perşembe kontrole gidicem bakalım 2. Ayım küçülme var mı kistte hsg yi sorucam çekinelim mi diye hayırlısı Rabbimden bu mübarek günlerin yüzü suyu hurmetine bizlere sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahİyiyim kuzum toparlandım çok şükür az kasıklarım da ağrı kaldı moralimde iyi çok şükür hatta öncekine göre çok çabuk toparlandım moralmen sen nasılsın?
Peki cnm farkedemedin dimi hamile oldugunu yada dış gebelik gecirdigini ben anlayamadim meselae sende belirti verdimi???Evet ben 2.yi geçirdim maalesef
Yok ben farkettim ikincide değer az yükseldi düştü bir anda sonra bir anda yükseldi tecrübeliydim ilkinden dolayı değer fırlamadan müdahelesi oldu belirtilerim de hep bacak bel kasık ağrısıydıPeki cnm farkedemedin dimi hamile oldugunu yada dış gebelik gecirdigini ben anlayamadim meselae sende belirti verdimi???
Amin arkadaşım Allahım hepimizi dinliyor zamanını bekliyor bence senin küçüldü ben öyle düşünüyorum benim küçülmüş sağ taraftaki ama sol da çıktı şimdi Birtane bakalım bende perşembe yada cuma gidicem kontrole haber ver banaOooo çok iyi Rabbim daha iyi etsin inşallah canım benim bende iyiyim Hamd olsun kuzum perşembe kontrole gidicem bakalım 2. Ayım küçülme var mı kistte hsg yi sorucam çekinelim mi diye hayırlısı Rabbimden bu mübarek günlerin yüzü suyu hurmetine bizlere sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
amaliayt mi oldun cnm benim sag tüpümu aldilar birde şey sordun mu doktora hic sebebi ney acaba diye ben sordum bana sebebi yok olabiliyor dediYok ben farkettim ikincide değer az yükseldi düştü bir anda sonra bir anda yükseldi tecrübeliydim ilkinden dolayı değer fırlamadan müdahelesi oldu belirtilerim de hep bacak bel kasık ağrısıydı
Meraba gecmis olsun, ilk dis gebelik tedavisinden kac ay sonra hamile kaldiniz. Acaba belirli bir sure korunmamizin sebebi tekrarlamamasimi merak ettim.Evet ben 2.yi geçirdim maalesef
Evet tekrarlamasın diye ben 2 ay sonra kaldım biraz acele ettim onda benim hatam ama şuan 6 ay beklicem en azMeraba gecmis olsun, ilk dis gebelik tedavisinden kac ay sonra hamile kaldiniz. Acaba belirli bir sure korunmamizin sebebi tekrarlamamasimi merak ettim.
Bana da öyle dediler ikisin de de iğneyle çözdüler erken teşhis ettim ben anladım.amaliayt mi oldun cnm benim sag tüpümu aldilar birde şey sordun mu doktora hic sebebi ney acaba diye ben sordum bana sebebi yok olabiliyor dedi
Cnm ben basta anlayamadim baktıklarında tüplerde sorun yok.temiz demisti ama sonra tüpumu patladi amaliyata aldialr malesef Allah kimseye yasatmasinBana da öyle dediler ikisin de de iğneyle çözdüler erken teşhis ettim ben anladım.
Muhtemel sebepleri tüplerde yapışıklık tıkanıklık vs olabiliyormuş ben hsg çekincem bir de genetik test istediler benden sonuçları bekliyorum bakalım
Nasil anladin cnm belirti olarakCnm ben basta anlayamadim baktıklarında tüplerde sorun yok.temiz demisti ama sonra tüpumu patladi amaliyata aldialr malesef Allah kimseye yasatmasin
Sormuştun anlatmıştım aslında ama bacak bel kasık ağrım oldu ki zaten değerden de anladım düşüp yükseldi anladımNasil anladin cnm belirti olarak
Pardon cnm kusurabakma amaliyat yeni oldum moralim cok bozuk bende de oldu ama işte amaliyat oldum bende sag kasık agrisi cok olmuştuSormuştun anlatmıştım aslında ama bacak bel kasık ağrım oldu ki zaten değerden de anladım düşüp yükseldi anladım
Geçmiş olsun sana da Allah birdaha yaşatmasınPardon cnm kusurabakma amaliyat yeni oldum moralim cok bozuk bende de oldu ama işte amaliyat oldum bende sag kasık agrisi cok olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?