Dış gebelik

lamare12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2017
76
8
1
46
merhaba arkadaşlar
bir süredir yazıyorum bilenleriniz vardır.
ben geçen hafta dış gebelik yaşadığımı öğrendim. cumartesi günü metotraxat 50 mg iğne oldum. o zaman bhcg değerim 1948 idi. bıgün değerim 3313. doktor cumartesi gününü bekleyip tekrar kana bakalım dedi. düşmemişse bi doz ilaç daha vırucaklar.
aranızda benzer bu durumu yaşayanınız var mı? rakamın yükselmesi normal mi? sonra düşüyor mu?

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun şimdiye kadar muhtemelen dış gebelik sıkıntısını atlatmışsınızdır. İnşallah bir sonraki gebeliğiniz sağlıklı olur. Ben de su anda dış gebelik geçiriyorum.beta hcg değerim 1290 olduğunda 75 mg metotraks verildi. 4 gün takip edilip tekrar test yapıldı 1273 olmuştu sevimdim az da olsa bir düşüş var diye ama test 6. Günde yenilendiğinde beta hcg değeri 2090 olmuştu tektar ikinci dozu verdiler. Artış olunca. Şimdi bekliyorum ama bu sefer etki etti gibi son testte düşüş miktarı belli olmamakla beraber düşüş gözleniyor. Bakalım hayırlısı ile sonraki test sonucumu bekliyorum. Bu sıkıntının nedem olduğu çok net belli değil benim anladığım. Tedavisi çok geç kalınmadığımda biraz vakit alıyor biraz sabır istiyor. Hakkımızda hayırlısı... sağlıklı güzel günler dilerimm...

cok ama cok geçmiş olsun tez vakitte iyileşin cok iyi anlıyorum sizi süreç alan bi süreç ama geçicek. ben şu an düzelme safhasındayım. doktorlar bir sonraki gebeliğim için artık tüp benek öneriyor

Çok teşekkür ederim. Evet biraz sabır istiyor. Herşeyin hayırlısı olsun..Size de çook geçmiş olsun. Sağlık gebelik ve bebekleriniz olsun inşallah.

cok ama cok geçmiş olsun tez vakitte iyileşin cok iyi anlıyorum sizi süreç alan bi süreç ama geçicek. ben şu an düzelme safhasındayım. doktorlar bir sonraki gebeliğim için artık tüp benek öneriyor

Neden tüp bebek öneriyorlar?
Öncesinde de olumsuzluk var galiba?

Çok teşekkür ederim. Evet biraz sabır istiyor. Herşeyin hayırlısı olsun..Size de çook geçmiş olsun. Sağlık gebelik ve bebekleriniz olsun inşallah.

Cok gecmis olsun Allah yardimcin olsunnn.

Canım çok geçmiş olsun şimdiye kadar okadar araştırdım ilk defa aynı şeyleri yaşayan biri denk geldi ben de seninle aynı durumdayım şimdi bana sonunda ne olduğunu anlatırmısın 2. Dozu oldun mu işe yaradı mı acaba iki hafta önce cumartesi bende 1 doz oldum düşmedi değer arttı bu cumartesi bir doz daha oldum bekliyorum öylece

Hanımlar birşey sorucam 3 gün önce 197 olan değerim 3 gün sonra yani bugün 983 e yükselmiş ancak ara ara kasik ağrım.ve karın ağrım var ne dış gebelik olmasindan korkuyorum keseyi görmedi ama rahimde kalınlaşma var dedi sizce dış gebelik ihtimali varmı ?

Bende yarın 2.Dozu alıcam senin değerlerin şimdi nasıl düşme oldu mu

Bende yarın 2.Dozu alıcam senin değerlerin şimdi nasıl düşme oldu mu
Evet canım ben 2 dozdan sonra düşme gördüm üstelik değerim en fazla 60 ı görmüştü öyle yüksek 1000 ki felan bir değer değildi
Senin kaç değerin

Evet canım ben 2 dozdan sonra düşme gördüm üstelik değerim en fazla 60 ı görmüştü öyle yüksek 1000 ki felan bir değer değildi
Senin kaç değerin
Ne güzel kurtulmusun darısı bana olsun inşallah şuan 4200 betam oldum 2 dozuda dr 4 gün tekrar bakıcaz değerlerine dedi

Senin kaç değerin
2 dozdan sonra kaç gün sonra düşme yaşadın canım hem çok düşükmüş değer Dr neden beklemedi ki

2 dozdan sonra kaç gün sonra düşme yaşadın canım hem çok düşükmüş değer Dr neden beklemedi ki
Bilmiyorum başkalarına da sordum başka doktorlara vs yerinde tedavi uygulanmış dedi benin ilk dozu yaptıktan 7 gün sonra artış oldu ondan olabilir
2. Dozu oldum tam 1 hafta sonra gittim ben kan vermeye ozaman 60 tan 17 ye düşmüştü şimdi en son 8 di pazartesi

Maşallah Rabbim tekrarını yaşatmasın bunla geçmiş olsun evet benim değerim çok yükseldi amin inşallah 2 doz düşürür değerlerimi taburcu da etmiyorlar salı tekrar bakılacak değerlerime

Maşallah Rabbim tekrarını yaşatmasın bunla geçmiş olsun evet benim değerim çok yükseldi amin inşallah 2 doz düşürür değerlerimi taburcu da etmiyorlar salı tekrar bakılacak değerlerime
Gözetim altında olman çok daha iyi ben ev de yan etkilerini baya çektim iğnenin
Bununla geçmiş olsun canım sana da Allah birdaha yaşatmasın

Gözetim altında olman çok daha iyi ben ev de yan etkilerini baya çektim iğnenin
Bununla geçmiş olsun canım sana da Allah birdaha yaşatmasın
Amin ecmain cümlemize yaşatmasın ya ne gibi yan etkiler vardı sende Dr Allah korusun tüp patlayabilir acil ameliyat olabilir dedi ondan taburcu etmedi

Amin ecmain cümlemize yaşatmasın ya ne gibi yan etkiler vardı sende Dr Allah korusun tüp patlayabilir acil ameliyat olabilir dedi ondan taburcu etmedi
Ben de inanılmaz baş ağrısı baş dönmesi mide bulantısı kusma oldu bir de üst üste ağzımda yaralar çıktı canım ama benim bünyem genel olarak zayıf bağışıklığım yok pek ondan oldu sen de oldu mu bişeyler

Yok bende bi mide bulantısı oldu canım benim oda geçti şimdi ama çok korkuyorum ya değerlerim düşmezse diye

Yok bende bi mide bulantısı oldu canım benim oda geçti şimdi ama çok korkuyorum ya değerlerim düşmezse diye
Düşer canım gönlünü ferah tut düşmezse de araştırdım basit bir işlemle alıyorlar hatta annemler bana keşke iğne yerine operasyonla aldırsaydın dediler ama benim değerim çok düşüktü kese gözükmüyordu bile.
Nekadar korunacaksın doktorun bilgilendirdi mi bi de hiç kanaman oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…