• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik

p a t u l i

👨‍👩‍👦 ❤ 🍀
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9.391
Puanlar
158
bi sorum olacak bayanlar adetle dışarı atılan dış gebelikte gelen parçalar nasıl ne boyutta ve renk olarak nasıl bilgilendirir misiniz

Merhaba arkadaşım, öncelikle çok geçmiş olsun. Bana da dış gebelik dendi ilk önce. Başka bir doktor ise bilemeyiz kürtaj yapıp patolojiye gönderelim dedi. Daha sonra kanama başladı ve değerlerim düştü kendiliğinden. Çok afedersin kanama pıhtılıydı ve pembe deri parçaları düşmüştü. Seninki nasıl gerçekleşti?

Merhaba arkadaşım, öncelikle çok geçmiş olsun. Bana da dış gebelik dendi ilk önce. Başka bir doktor ise bilemeyiz kürtaj yapıp patolojiye gönderelim dedi. Daha sonra kanama başladı ve değerlerim düştü kendiliğinden. Çok afedersin kanama pıhtılıydı ve pembe deri parçaları düşmüştü. Seninki nasıl gerçekleşti?
Doktora gitmedim işte reglim ne gün gecikti ikimci gün dayanılmayacak derecede ağrım oldu bi iki saat sonra çok sıvı şekilde kan geldi içinde minik parçalar vardı böyle kahverengi gibi gri gibi normalde hiç böyle olmazdı acaba dış olabilir mi diye düşündüm ağrım ara ara vurup geçiyor kan desen kesildi gibi sanki su ile beraber kan geliyor öyle çok afedersiniz

Back