- 25 Aralık 2024
- 11
- 0
- 1
- 23
- Konu Sahibi Neslihan62
herkese iyi günler dış gebelik geçiriyorum kasımın son haftası fark ettim bunu sanırım fark ettiğimde 3.5 yada 4 haftalıktı değerim 3834 dü ama kese yoktu çocuk yoktu alttan ultrason yapınca tüp de olduğu ve orada geliştiğini gördüler yanı ektopik(dış gebelik) gebelik dedi hemen yatış verdiler bana hasateneye yatırdıkları gün kürtaja aldılar Rahmi temızledıler düşüş daha rahat olsun diye sanırım anlamadım kürtajdan çıkmış kanamam vardı kötüyüm üstüne bir de gelip mtx iğneyi vurdular aynı anda 2 kalçadan toplam 90ml serum felan da verdiler ama serumda ne ilacı vardı bilmiyorum iğneyi vurduktan 4 gün sonra baltılar beta hcg değerime düşmeye başlamıştı bir de 7. Günü baktılar 1885 di eve gönderdi doktor 3 günde bir kan ver takıp et dedi eğer düşmezse sabıt kalırsa gel dedi ama o süreçte hafıf kanama arada duruyordu sürekli bunları yaşıyordum şuan değerim 37 ye kadar düştü 3 gündür kanama vs yoktu bugün tekrar kan geldi bırazcık çok zor bir süreç gerçekten 37 ye kadar duştugu halde şuan gelen kanama normal mi acaba insan her şeyden korkuyor iğneyi vurduralı 1 ay oldu ne zaman adet olurum değerim hep sıfır olduktan sonra mı olurum yoksa şuan gelen hafıf kanama adet mı sayılıyor bunu yaşayanlar varsa yazabılır mı