• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik yaşıyorum yardımcı olun lüfen

tarimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
146
64
28
Ankara
MRB ARKADAŞLAR
gebelik beklerken bi anda kanamam oldu 1 hafta boyunca birtürlü düşük mü yoksa dış gebelikmi diye teşhis konulamadı belki hcg değeri düşer diye beklendi ama 67.5 dört gün sonra bu değr 179 a dört gün sonra 314 e çıktı bugün artık hoca dış gebelik dedi hemen seni küraj edelim dedi ama ben yanımda kimse yok diye kabul tmedim
bu koşullarda hemen kürtaj doğrumu bunun ilaçla tedavisi yokmu litfen yardım edin yarın sn beta testi yapıp kürtaja geçecek çok endişeliyim
birde ben 7 aylık evliyim aşılama felan da olmadı ilk gebeliğimde bunu yaşadım

MRB ARKADAŞLAR
gebelik beklerken bi anda kanamam oldu 1 hafta boyunca birtürlü düşük mü yoksa dış gebelikmi diye teşhis konulamadı belki hcg değeri düşer diye beklendi ama 67.5 dört gün sonra bu değr 179 a dört gün sonra 314 e çıktı bugün artık hoca dış gebelik dedi hemen seni küraj edelim dedi ama ben yanımda kimse yok diye kabul tmedim
bu koşullarda hemen kürtaj doğrumu bunun ilaçla tedavisi yokmu litfen yardım edin yarın sn beta testi yapıp kürtaja geçecek çok endişeliyim
birde ben 7 aylık evliyim aşılama felan da olmadı ilk gebeliğimde bunu yaşadım

cnm dış gebelik teşhisini naasıl koydular değerlerin güzel

düne kadar kanamam vardı azda olsa bugün kesildi diyebilirim,değerlerimi zaen yazdım acaba ultrasonda çıkan değere göremi karar verdi bilmiyorum

cnmm başka doktora gitmedin ultrasonda değer falan olmaz bol bol dinlen ve bence başka doktora git kanamayı durdurmak için ilac verebilir

düne kadar kanamam vardı azda olsa bugün kesildi diyebilirim,değerlerimi zaen yazdım acaba ultrasonda çıkan değere göremi karar verdi bilmiyorum

ilk dört gü kanama yoğun ve kırmızıydı 4 günden sonra kanamam kahverengi gelmeye ama azalmaya başladı dünde heraldde muayenede rahmi mi temizledi bilmiyorum o kahverengi düşenlerde kayboldu ama beta değerim 312 çıktı çıkınca böyle dedi doktor bende kabul etmedim bugün için

Canım bende şüpheli bi gebelik yaşıyorum 10 gün dür kanamam war adet zannettik önce kanama durmayınca dr bthcg bakalım dedi sonucum dün 520 çıktı bugün sabah 627 çıktı hakkımızda hayırlı sı canım

Selam arkadaşlar başka bişi ararken topiginizi gördüm öncelikle Allah herkese gönlüne göre hayirlisini versin diyorum. Ben 3 kere dış gebelik geçirdim 1.bekledik kendi geçti, 2. Bekledik 12 gun hastanede anlatmayim o günleri. .. metaturex ile geçti. 3. Daha berbat günler ve ameliyat. ..yani tüm yöntemler sırasıyla yaşandı.ama geçiyor bi şekilde

Size söylemek istediğim Allaha sığınmak hayırlısını dilemek ve sadece bir dokturun dediği ile asla hareket etmeyin ben zaten hiçbirine güveniyorum. ..Allaha güveniyorum hersey geçecek elbet...

Back