dış gebelik yaşıyorum lütfen yardım edin bilgisi olan bilgilendirebilir mi ?

İnşallah düşer çok yoruldum zaten tedaviyle hamile kalıyorum 2.hamileliğim ilk bebeğim 37.haftada karnımda öldü bu çok büyük umut olmuştu bize çok yoruldum inanın birde düşmeyince çok stres yapıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadınız dimi çok baskı yapıyolar çünkü bu iğneyle alakalı

merhabalar bende 2. iğnemi oldu bugün 4. gün kontrolüm var beim sağ tarafta 10 mm bir olgu gördüler bu olabilir denildi siz nasıl süreçler atlattınız nekadar süre sonra hamile kalabildiniz acaba

merhabalar bende 2. iğnemi oldu bugün 4. gün kontrolüm var beim sağ tarafta 10 mm bir olgu gördüler bu olabilir denildi siz nasıl süreçler atlattınız nekadar süre sonra hamile kalabildiniz acaba
ben yaşamadım, fakat araştırdığım kadarı ile konuya hakimim. metotreksat kullanimindan sonra en az 3 ay zaten korunmaniz gerekiyor, sonrasında dr nuz gerekli kontrolleri yaptıktan sonra gebe kalabilirsiniz bildiğim kadarı ile. tabi bu süreçte b hcg nın sıfırlanip sifirlanmadigi da sürekli kontrol ediliyor.

Hayır canım bi sıkıntı yaşamadım için rahat olsun iğnenin zararı yok en azından ben bi zararını görmedim 37.haftada niye öldü bebeğin hatırlatmak gibi olmasın ama bu arada rahim ici filmi çektir istersen bende rahimde perde varmış 37 haftalık doğum yaptım ben bu yüzden bilmiyorduk perde olduğunu işi şansa bırakma film çektir istersen

benim bebeğim engelliydi oyüzden aldırmadık 37.haftada karnımda öldü 2. böyle oldu sen film çektirdinmi hamile kalmadan önce benim dış gebelik tüplerde değilmiş sanırım

evet ben şuan o aşamadayım ama çok zor duanızı eksik etmeyin lütfen

benim bebeğim engelliydi oyüzden aldırmadık 37.haftada karnımda öldü 2. böyle oldu sen film çektirdinmi hamile kalmadan önce benim dış gebelik tüplerde değilmiş sanırım
Benimki de tüplerde değildi cektirmedim canım doktor gerekli görmedi ama keşke cektirseymisim erken doğum yapmazdım

Benimki de tüplerde değildi cektirmedim canım doktor gerekli görmedi ama keşke cektirseymisim erken doğum yapmazdım

nasip bu şekildeymiş diyelim bak sağ sağlim doğmuş bebeğin ne güzel inşallah bizede nasip olur doktorlar 6 ay korunma veriyor ama benim bebeğim zaten zor oluyor oyüzden korunmak çok ağır geliyo şuan bana dahada zorlaştırıcam gibi geliyo okadar çaresizimki

inşallah tedavi gördüğüm doktora danışacağım bakalım ne diyecek değerim bir düşsünde bana dua et lütfen çok ihtiyacım var inşallah tekrar bir sorun yaşamam ay beklemek çok zor geliyor. dediğin gibi hemen tedaviye başlıyacağım sanırım

BENDE SİZİN GİBİ 2. İĞNEMİ OLDUM BUGÜN 4.GÜN KONTROLÜM VAR.ama çok korkuyorum tekrar düşmeyecek diye siz nasıl süreçler atlattınız tekrar hatırlatmak istemem kusura bakmayın lütfen
Merhaba canım bende dış gebelik geçirdim iğne ile sonlandırıldı. 4. Gün doktorum değerin yükseleceğini sonra yavaş yavaş düşeceğini söylemişti öyle de oldu. Tamamen sıfırlanması bir ayı bulmustu. Korkma diyeceğim ama zor bir psikoloji seni anlayabiliyorum.

Tüm kalbimle diliyorum canım rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah

benimde değerlerim az düşünce 2. doz oldum yarın 7.günüm kontrole gideceğim inşallah artık tamamen biter siz nezaman geçirmiştiniz korunma süresi için ne dediler acaba ?

benimde değerlerim az düşünce 2. doz oldum yarın 7.günüm kontrole gideceğim inşallah artık tamamen biter siz nezaman geçirmiştiniz korunma süresi için ne dediler acaba ?

Ben geçen sene geçirdim. 3 ay korunma süresi verdi doktorum ama bir ay sonra hamile kaldım istemeyerek çok korkmuştum tekrar dış gebelik olacak diye ama normal oldu. 3. Ayda düşük yaptım ne yazık ki

Ben geçen sene geçirdim. 3 ay korunma süresi verdi doktorum ama bir ay sonra hamile kaldım istemeyerek çok korkmuştum tekrar dış gebelik olacak diye ama normal oldu. 3. Ayda düşük yaptım ne yazık ki

anladım çok geçmiş olsun ilacın etkisi oldumu acaba düşükte daha sonradan hla korunmaya devam ediyomusunuz?

anladım çok geçmiş olsun ilacın etkisi oldumu acaba düşükte daha sonradan hla korunmaya devam ediyomusunuz?
Yok şuan korunmuyorum. Bütün tahliller yapıldı genetik tahlil falan hepsini yaptık bişe çıkmadı. Doktor ilacın etkisinin olabileceğini söyledi sanırım vücuttan kolay atılan bi ilaç değil. O yüzden bence doktoronuz korunma verirse kesinlikle dediğini yapın.

Devlet hastanesinde rutin 6 ay deniyor.
Ilacin etkisi o kadar olmuyormus aslinda.
Özeldeki doktorum 3 regl gör sonra deneyebilirsiniz demisti.
Insallah saglikla gelir bebisin

ben dün kontrole gitmiştim doktora danıştım bu ilacın bana idrarla atıldığını 2 adet dönemi korunmamın yeterli olduğunu söyledi sanırım doktorlar kendi insiyatiflerine göre yorum yapıyorlar.inşallah sizde sağlı bir şekilde evladınıza kavuşursunuz benim daha önce 37 haftalık bir ölü doğumum olduğu için bende genetik testlerimi felan yaptırmıştım herçey temiz görünüyor.

Devlet hastanesinde rutin 6 ay deniyor.
Ilacin etkisi o kadar olmuyormus aslinda.
Özeldeki doktorum 3 regl gör sonra deneyebilirsiniz demisti.
Insallah saglikla gelir bebisin

bende dün kontroldeydim canım vakıf ve araştırma hastanesi doktorum ilacın idrarla atıldığını 2 adet döneminin yeterli olucağnı söyledi inşallah hakkımızda herşey hayırlı olur canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…