Çok zor bi süreç hastaneden ciktigin gün 3 günlük bile olsa tatile git tek tavsiyem bu ikinci doz da düşüyor için rahat olsun üzülme stres yapma ilacı mutluluk değerlerin sıfırlaninca bor ay sonra folik asit e başka o çok etkiliyor hamileliği canım ama en önemlisi pes etme üzülme mutlu ol lütfen herşey güzel olacak ikinci iğneden sonra değerler düşmeye başlayınca normal hayatına devam ediyorsun rahat ol sadece kendin için
4.gun yükselmesi normal, 7.gun yüzde 15 gibi bir düşme olması beklenir normalde. ilk günkü değeriniz ve 4.gunku değeriniz nedir acaba? ve ultrason ile kese görüldü mu dış gebelik kesesi o da önemli, kese boyutu, icinde bebek ya da kalp atisi olup olmamasi filan da etkili oluyor çünkü bildiğim kadarı ile. bunları biliyor musunuz?
ben yaşamadım, fakat araştırdığım kadarı ile konuya hakimim. metotreksat kullanimindan sonra en az 3 ay zaten korunmaniz gerekiyor, sonrasında dr nuz gerekli kontrolleri yaptıktan sonra gebe kalabilirsiniz bildiğim kadarı ile. tabi bu süreçte b hcg nın sıfırlanip sifirlanmadigi da sürekli kontrol ediliyor.merhabalar bende 2. iğnemi oldu bugün 4. gün kontrolüm var beim sağ tarafta 10 mm bir olgu gördüler bu olabilir denildi siz nasıl süreçler atlattınız nekadar süre sonra hamile kalabildiniz acaba
Hayır canım bi sıkıntı yaşamadım için rahat olsun iğnenin zararı yok en azından ben bi zararını görmedim 37.haftada niye öldü bebeğin hatırlatmak gibi olmasın ama bu arada rahim ici filmi çektir istersen bende rahimde perde varmış 37 haftalık doğum yaptım ben bu yüzden bilmiyorduk perde olduğunu işi şansa bırakma film çektir istersenİnşallah düşer çok yoruldum zaten tedaviyle hamile kalıyorum 2.hamileliğim ilk bebeğim 37.haftada karnımda öldü bu çok büyük umut olmuştu bize çok yoruldum inanın birde düşmeyince çok stres yapıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadınız dimi çok baskı yapıyolar çünkü bu iğneyle alakalı
Hayır canım bi sıkıntı yaşamadım için rahat olsun iğnenin zararı yok en azından ben bi zararını görmedim 37.haftada niye öldü bebeğin hatırlatmak gibi olmasın ama bu arada rahim ici filmi çektir istersen bende rahimde perde varmış 37 haftalık doğum yaptım ben bu yüzden bilmiyorduk perde olduğunu işi şansa bırakma film çektir istersen
ben yaşamadım, fakat araştırdığım kadarı ile konuya hakimim. metotreksat kullanimindan sonra en az 3 ay zaten korunmaniz gerekiyor, sonrasında dr nuz gerekli kontrolleri yaptıktan sonra gebe kalabilirsiniz bildiğim kadarı ile. tabi bu süreçte b hcg nın sıfırlanip sifirlanmadigi da sürekli kontrol ediliyor.
Benimki de tüplerde değildi cektirmedim canım doktor gerekli görmedi ama keşke cektirseymisim erken doğum yapmazdımbenim bebeğim engelliydi oyüzden aldırmadık 37.haftada karnımda öldü 2. böyle oldu sen film çektirdinmi hamile kalmadan önce benim dış gebelik tüplerde değilmiş sanırım
Benimki de tüplerde değildi cektirmedim canım doktor gerekli görmedi ama keşke cektirseymisim erken doğum yapmazdım
nasip bu şekildeymiş diyelim bak sağ sağlim doğmuş bebeğin ne güzel inşallah bizede nasip olur doktorlar 6 ay korunma veriyor ama benim bebeğim zaten zor oluyor oyüzden korunmak çok ağır geliyo şuan bana dahada zorlaştırıcam gibi geliyo okadar
Çaresiz değilsin canım 3 ay korun 6 ay bekleme rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah senin de olacak doktorum yumurtlama olayın var bebeğin olmayacak olsaydı yumurtlamazdın demişti bak sende de var yumurtaliklarin çalışıyor o yüzden folik asit kullan kendini sıcak tut o dönemlerde ani hareket etme sakın üşütme bunlar yeterli bence 5 ay sonra bekliyorum hamile haberini canım
Merhaba canım bende dış gebelik geçirdim iğne ile sonlandırıldı. 4. Gün doktorum değerin yükseleceğini sonra yavaş yavaş düşeceğini söylemişti öyle de oldu. Tamamen sıfırlanması bir ayı bulmustu. Korkma diyeceğim ama zor bir psikoloji seni anlayabiliyorum.BENDE SİZİN GİBİ 2. İĞNEMİ OLDUM BUGÜN 4.GÜN KONTROLÜM VAR.ama çok korkuyorum tekrar düşmeyecek diye siz nasıl süreçler atlattınız tekrar hatırlatmak istemem kusura bakmayın lütfen
Tüm kalbimle diliyorum canım rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallahinşallah tedavi gördüğüm doktora danışacağım bakalım ne diyecek değerim bir düşsünde bana dua et lütfen çok ihtiyacım var inşallah tekrar bir sorun yaşamam ay beklemek çok zor geliyor. dediğin gibi hemen tedaviye başlıyacağım sanırım
Merhaba canım bende dış gebelik geçirdim iğne ile sonlandırıldı. 4. Gün doktorum değerin yükseleceğini sonra yavaş yavaş düşeceğini söylemişti öyle de oldu. Tamamen sıfırlanması bir ayı bulmustu. Korkma diyeceğim ama zor bir psikoloji seni anlayabiliyorum.
Tüm kalbimle diliyorum canım rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah
benimde değerlerim az düşünce 2. doz oldum yarın 7.günüm kontrole gideceğim inşallah artık tamamen biter siz nezaman geçirmiştiniz korunma süresi için ne dediler acaba ?
Ben geçen sene geçirdim. 3 ay korunma süresi verdi doktorum ama bir ay sonra hamile kaldım istemeyerekçok korkmuştum tekrar dış gebelik olacak diye ama normal oldu. 3. Ayda düşük yaptım ne yazık ki
Yok şuan korunmuyorum. Bütün tahliller yapıldı genetik tahlil falan hepsini yaptık bişe çıkmadı. Doktor ilacın etkisinin olabileceğini söyledi sanırım vücuttan kolay atılan bi ilaç değil. O yüzden bence doktoronuz korunma verirse kesinlikle dediğini yapın.anladım çok geçmiş olsun ilacın etkisi oldumu acaba düşükte daha sonradan hla korunmaya devam ediyomusunuz?
nasip bu şekildeymiş diyelim bak sağ sağlim doğmuş bebeğin ne güzel inşallah bizede nasip olur doktorlar 6 ay korunma veriyor ama benim bebeğim zaten zor oluyor oyüzden korunmak çok ağır geliyo şuan bana dahada zorlaştırıcam gibi geliyo okadar çaresizimki
Yok şuan korunmuyorum. Bütün tahliller yapıldı genetik tahlil falan hepsini yaptık bişe çıkmadı. Doktor ilacın etkisinin olabileceğini söyledi sanırım vücuttan kolay atılan bi ilaç değil. O yüzden bence doktoronuz korunma verirse kesinlikle dediğini yapın.
Devlet hastanesinde rutin 6 ay deniyor.
Ilacin etkisi o kadar olmuyormus aslinda.
Özeldeki doktorum 3 regl gör sonra deneyebilirsiniz demisti.
Insallah saglikla gelir bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?