• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik yaşıyor olabilir miyim ?

bikere_sevdim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
1.173
0
116
36
İstanbul
arkadaşlar son adet tarihim 30 ekim tekrar 30 kasımda olmam gerekiyodu olmadım 1 hafta geçti test yatprım negatif çıktı yine regl olmadım en son 13 aralıkta yaptım çift çizgi çıktı bir sevinç ile salı yani 14 ünde doktora gittim ultrasonda hiç bişey göremedi kan testi istedi yaptırdım sonuçların ertesi gün öğleden sonra çıkacağını söylediler ertesi gün yani çarşamba günü şiddetli karın ağrsıı ve kahvregengi kanamalarım oldu hemen doktrou aradım sonuçlar çıkmadığı halde düşü yapısoun bu hamilelikten umudun kes dedi çok üzüldüm moralim bozuk şekilde eşim başka doktora götürdü oda hem alttan hemde karından baktı bebeği göremedi inşallah dış gebelik değildir dedi 48 saat sonra tekrar kan testi istedi bu arada ilk kan testim 387.60 çıktı eğer bu değer yükselirse dış gebeliktir dedi hiç olumlu konuşmadılar ama ben ümidimi kesmek istemiyorum lütfen bana akıl verin yardım edin moralim çok bozuk :(((8

Canım geçmiş olsun seni üzmek istemem ama dr zaten olabileceğini söylemiş öyle olmasada sağlıklı bir gebelik olmadığı belli gebelik bile görünmüyor karın ağrısı ve kahverengi akıntılar hiç hayra alamet değil malesef bende düşük yaptım aynen o şekilde :59:

cnm kan testinde çıkan doğrudur ama tabi dış gebelikte olabilir zaten normal olsa çıkardı kanda kesen felan görünürdü bencede çok ümitlenme yoksa çok üzülürsün Allahın taktiri Allahım kucağını doldursun sabırlı ol çok stresde yapma takma kafana çünkü herşey stresten oluyo acaba oldumu olucakmı diye düşünmemeye çalış düşünüp kendini sıkma cnm Allahım size vericek ama biraz zamanını bekliyor herhalde inş sonuç güzel çıkar

burda bazı arkadaşlarımızın yazdıkları ümitlendirmişti beni hani bebek ve kese görünmeyip daha sonradan yani bir iki hafta sonra göründüğünü yazmaları beni çok umutlandırmıştı ama neyse Allahın takdiratı :(((

Tam olarak kaç haftalık hamile oluyosun?Kese görünmesi için erken olabilir geç döllenmeden dolayı.Ben de keseyi 5+4 falandı galiba gördüm minicik bi keseydi.İnşallah sağlıklı bi gebeliktir.Yine de umudunu kaybetme.

Allah hayırlısını etsin canım benim Üzme kendini Bebek daha büyük olsaydı onu hissetseydin ve sonrasında böyle bi durum karşına çıksaydı düşünsene ne kadar üzülürdün Allah hayırlısını versin Yardımcın olsun..

canım bi kaç doktora görünmeni öneririm..
bi arkadaşımın başına geldi..2 dr dış gebelik demiş
başka bi şehre gidip baktırdılar sağlıklı çıktı..
şimdi çocuk 1,5 yaşında maşaallah..ilk çocuklarıydı çok korkmuşlardı..
inşaallah seninde gönlüne göre verir rabbim..
ama üzülme nolur sonuç kötü olursa da..
Rabbim sabrını ve mükefatını verir inşaallah

çok tşk ederim arkadaşlar gerçekten çok yardımcı oluyosunuz iyi üye olmuşum yarın tekrar gitcem rabbim hayırlısını nasipi etsin dua edin benim için çok korkuyorum daha onu hissedemen kaybetmekten :(

Tam olarak kaç haftalık hamile oluyosun?Kese görünmesi için erken olabilir geç döllenmeden dolayı.Ben de keseyi 5+4 falandı galiba gördüm minicik bi keseydi.İnşallah sağlıklı bi gebeliktir.Yine de umudunu kaybetme.

canım bana tam olarak hafta söylemediler rahim duvarında bi kalınlaşma var ama kese görünmüyo dedi ilk doktor ikincisi hiç bişey göremedi hayırlısı bu mübarek gecede tek duam hakkımda hayırlısı benim ve herkes için

31.12.2010 günü ultrason muayensi için gittim tabi bebek gözükmedi dış gebelik kesinleşti çok akıllı doktorum bana 1 hafta sonrasına gün verdi yinede dikkat et diyerek? yeni yıla nasıl girdim tahmin bile eidlemez neyse 1 0cakta benim sağ kasığımda sancı başladı bıçak kesiği gibi akşam saat yedi gibi doktoruma gittim kendisi yoktu nöbetçi doktor muayene etti kanama başlamış dedi doktorumu aradı doktorum pazartesi gelsin kan versin deyip beni yolladı ama iki saat içinde sancım artmaya başladı ve ben bayıldım yanımda annemler kayınvalidemler ve eşim vardı eşime beni hastaneye götür dediğimi hatırlıyorum gözümü hastanede açtım kayınpederim saolsun beni çok güzel bir hastaneye götürdü hemen ameliyata aldılar ve girerken imza aldılar tüplerini ve yumurtalıklarını alabiliriz diye ağlaya ağlaya girdim açık karın ameliyatı ile aldılar tüpümden RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN tüplerim alınmamış zaten uyanır uyanmaz bende onu sordum doktorum 1 saat daha gecikseydim ölebilceğimi söyledi çok iyi bir doktordu arkadaşlar tüplerimde yumurtalıklarımda ve rahmimde bir problem olmamasına rağmen yaşadım bunu doktorum tesadüf olabilceğini ikincisinde takip edeceğini söyledi ne zaman istersen anne olabilirsin dedi ama ben çok korkuyorum psikolojim alt üst oldu ne olur bana bir akıl verin yardımcı olun kendime gelemiyorum

Guzel arkadasim neden moralini bozuyorsun? Bak doktorun ne guzel aciklamis, sende sorun olmaz istedigin an hamile kalabilirsin diye? Bu tur durumlar arka arkaya cok nadir olur. Bir sonrakinde boyle olacak diye kesinlikle bir sey yok. Bak normal yoldan hamile kalabilen bir insansin, bunun icin sukret canim. Bir sonraki hamile kalisinda adetin gecer gecmez bu doktora gidersin, o da senin korkularini ve sorununu bildigi icin guzelce muayene eder seni ve bir daha sorun yasamazsin.

Son düzenleme:
canım benim çok geçmiş olsun... bende geçen sene mart ayında yaşadım dış gebelik. ama benimki kemoterapi iğnesi ile sonlandırıldı. iğnrdrn 5 ay sonra hamile kaldım Rabbim bağışlarsa şimdi 5,5 aylık hamileyim kıpır kıpır bi kızım olacak... üzme kendini canını sıkma Rabbim sana evlat verecekse hiç bişey engel olamaz....:80:

canım benim çok geçmiş olsun... bende geçen sene mart ayında yaşadım dış gebelik. ama benimki kemoterapi iğnesi ile sonlandırıldı. iğnrdrn 5 ay sonra hamile kaldım Rabbim bağışlarsa şimdi 5,5 aylık hamileyim kıpır kıpır bi kızım olacak... üzme kendini canını sıkma Rabbim sana evlat verecekse hiç bişey engel olamaz....:80:

inşallah canım ya inşallah tez zamanda bende normal bir hamilelik yaşarım desteğiniz için çok tşk ederim güzel haberlerle görüşmek üzere inşallah belkide bir ameliyat geçirerek sonandırılmasıda bozmuş olabilir moralimi çünkü sezeryan doğumu yapmış kadar oldum :2:
bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim :)

Son düzenleme:
inşallah canım ya inşallah tez zamanda bende normal bir hamilelik yaşarım desteğiniz için çok tşk ederim güzel haberlerle görüşmek üzere inşallah belkide bir ameliyat geçirerek sonandırılmasıda bozmuş olabilir moralimi çünkü sezeryan doğumu yapmış kadar oldum :2:
bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim :)

inşallah verir... sen kalbini ferah tut yeter... biliyorsun en büyük düşmanımız stres... dualarım seninle öpüyorum tatlım :) :9:

inşallah verir... sen kalbini ferah tut yeter... biliyorsun en büyük düşmanımız stres... dualarım seninle öpüyorum tatlım :) :9:

canım benım cok tsk ederım benımde dıs gebelıge stres neden oldu zaten esımle anlasma yaptık sımdı bebek düsünüyoruz ve bırbırımızı üzmeden strese sokmadan bakalım hayırlısı ben herseyın Allahtan geldıgını bılıyorum ınsallah ıkıncı gebelıgım normal olur canım benım hamıle ınsanların duası kabul olurmus duaılarınız bızımle olsun ópüyorum senı :)

Back