Dış gebelik yaşayıp iç kanama geçirenler veya tüpü patlayanlar

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.752
1.437
63
Merhaba arkadaşlar ben diş gebelik geçirip mtx iğnesi oldum. Geçen cuma değerlerim düşmüştü 86 civarı doktorum 15 olana kadar bakacağız dedi yarın yine vereceğim

Kaşık ağrısı diş gebelikte, iç kanama olduğunu gösteriyor demişti doktor benim su an ağrım var değerim bu kadar düşmüşken tekrar yükselme durumu var mı bunu yaşayan var mi

Diş gebelikte iç kanama geçirenler yardım etsin lütfen

Bu ağrı sol kaşığımda ve bacağıma vuruyor

Geçmiş olsun
Değer 86 iken iç kanama olmaz muhtemelen
Olsa zaten şuan buraya yazamazsın
Ben iki doz mtx oldum ve değer sifirlanip tekrar adet olana kadar ağrım vardı ki aradan 5 server geçti arada yine tuoumde ağrı olur
Arkadaşımin tüpü patlamıştı direk ameliyata alındı bayilmisti.

İlk iğne sonrası değer biraz yükselebilir
O zaman da 2. Doz yapılıyor panik yapmaya ve tek kalmamaya çalışın

Aynı durumu yaşadım ağrım hep vardı. İç kanama başladığı zaman çok şiddetli bir kanamam başlamıştı benim öyle farkedip gitmiştim böyle bir şey pıt etti kasığımda ve kan çok fazla gelmeye başlamıştı öyle acilen ameliyata alındım . Çok geçmiş olsun inşallah Allah'ım göstermez bu şekilde.

Kanama mı olması lazım öyle mi anlıyoruz iç kanama durumunu

Kanama mı olması lazım öyle mi anlıyoruz iç kanama durumunu
Bende dış hebelik başından beri kanama oldu adet kanaması gibi
Ama teşhis 11.gun konuldu sonra hep leke şeklindeydi. Mtx den sonra da köyü kahve pıhtı vardı 2 ay kadar
Çünkü değerim 2 ayda sıfırlandı.
Arkadaşımda kanama oldu. Peşinden şiddetli ağrı ile hastaneye gitti zaten hastanede hemen ameliyata alındı. Tüpü patlamıştı tüpü alındı 1 sene sonra ilk denemelerde hamile kaldı.

Benim ağrım geceden beri devam etti. Hastaneye gittim bilemediler. Sabah kurumumuzdaki doktorla görüştüm yine detay veremedi. Yarın genel cerrahi kadin doğum ve urolojiye git dedi.
Bir ağrı kesici ve kas gevşetici verdi. Bitki çayları vb içtim kanama geldi bildiğiniz adet kanaması gibi anlayamadım dün beta 25 ti düştü mü sıfırlandı mı ne oldu anlamadım

Sizi. HCG baya düşmüş 25 e geldiyse bundna sonra sıfırlanır.
Yeni bir adet döngüsü de başlamış olabilir ama bitki çayı falan su etapta içmeyin
Benim adet olmama hereken günde kanamam başlayıp 10 devam edip hâlâ bitneyince öğrenmiştim hamile olduğumu 289 falandı bete sonra 1 hafta arayla 2 iğne yapıldı değer ilk ignede yükseldi 2. De düştü ama kanama hep devamdi.
Siz bir kadindogum a gidin detaylıca muayne etsin. Son kez kan testi ister zaten sifirlanmaya az kalmış.
Çocuk düşündüğünüzde de korunma suresini öğrenir ona göre duruma bakarsınız
Bana kalsa şuan korkulacak durumda değilsiniz

Canım o kaşık ağrısı normal. Ben yeni geçirdim dış gebelik. Değerim 4 bindi. 3 hafta uğraştım düştü de. Ama geçtiğimiz cumartesi ağrıyla uyandım. Adet sancısı gibi bi ağrı. Ve soğuk soğuk terledim. Zaten ayırıcı nokta terleme oluyor. Anında su gibi terliyorsun. Yani o kasık ağrısı normal şuan

Merhaba, sonra tekrar hamile kalabildiniz mi? Ben ilerisi için aşırı korkuyorum da. Tüpüm alınmadı bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…