- 18 Ocak 2019
- 72
- 12
- 29
- Konu Sahibi Dilanyildirim
Aranızda dış gebelik geçiren var mı beta hcg ve progestan artışınız nasıl oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geçirdim nisan ayında çok zor günlerdi, dış gebelik mi geçiriyosunuzdış gebelik geçiren var mı beta hcg ve progestan artışınız nasıl oldu
tabi bende 2 katı artmıştı ama yinede geçirdim dış gebeliğiben geçirdim nisan ayında çok zor günlerdi, dış gebelik mi geçiriyosunuz
normal şartlarda beta 2 katı bir artması lazım dış gebelıkde az azartar
Benim ilk zaamanlarımda çok kanamam vardı betam bir 2 kat veya %60 şeklinde artıyodu ama progestanım ilk 2 idi sonra 10 oldu sonra8 e düştü doktorum dışe gebelik dedi diğdr doktorum da bekle dedi bende bekliyorıumtabi bende 2 katı artmıştı ama yinede geçirdim dış gebeliği
kaç haftalıksın şuan bi de kanaman var mı halaBenim ilk zaamanlarımda çok kanamam vardı betam bir 2 kat veya %60 şeklinde artıyodu ama progestanım ilk 2 idi sonra 10 oldu sonra8 e düştü doktorum dışe gebelik dedi diğdr doktorum da bekle dedi bende bekliyorıum
Progestanım10 ve 8 ne? Binlerde olması lazım kaç bindesin şuan
Kanamam bitti 4 gün sürdü 3 bucuk haftalığımKaç haftalı
kaç haftalıksın şuan bi de kanaman var mı hala
hmm kanama olması ılgıncKanamam bitti 4 gün sürdü 3 bucuk haftalığım
En son 1 hafta önce yaptım 67 idi.hmm kanama olması ılgınc
beta değerin şuan kaç peki
Cok gecmis olsun. Sonuc ne oldu acabaBenim ilk zaamanlarımda çok kanamam vardı betam bir 2 kat veya %60 şeklinde artıyodu ama progestanım ilk 2 idi sonra 10 oldu sonra8 e düştü doktorum dışe gebelik dedi diğdr doktorum da bekle dedi bende bekliyorıum
1 eylülü bekliyorumCok gecmis olsun. Sonuc ne oldu acaba
Bende cok merak ettim sonucu bizlede paylaşır mısın1 eylülü bekliyorum
Paylaşırım tabiBende cok merak ettim sonucu bizlede paylaşır mısın
Ne oldu belli oldu muPaylaşırım tabi
Dış gebelik ultrasonda görünüyor mu? Birde kanamanız mı vardıben geçirdim nisan ayında çok zor günlerdi, dış gebelik mi geçiriyosunuz
normal şartlarda beta 2 katı bir artması lazım dış gebelıkde az azartar
Tabi görünüyo. Embriyo hangi tüpte kalmış ordam bakıp buldular sol tüpümde buldular. Ama çok zor bıldular 2-3 dr değiştirdim. Çok minik bşy zor bulundu. Kanamam vardı evet zaten onun sayesnde şüphelendikte ortaya çıktıDış gebelik ultrasonda görünüyor mu? Birde kanamanız mı vardı
Evet dış gebelik değerim 12 ye düştü lekeli kanamam başlamıştı bugünde o lekelinkanamada bitti 2 gün sonra sıfırlandı mı ona bakılcakNe oldu belli oldu mu
Nasıl oldunuz toparlanmasi cokzor oluyor ende yaşadım 4ay önce ameliyat ile mi alacaklarEvet dış gebelik değerim 12 ye düştü lekeli kanamam başlamıştı bugünde o lekelinkanamada bitti 2 gün sonra sıfırlandı mı ona bakılcak
Benim kendiliğinden düştü sanırım dış gevelik değildi kimyasal olduNasıl oldunuz toparlanmasi cokzor oluyor ende yaşadım 4ay önce ameliyat ile mi alacaklar