Gebeliğe Hazırlık Dış gebelik yasayan var mi ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Brcu_uzun

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2019
54
8
6
25
Arkadaşlar hiç aranızda dış gebelik yasayan var mi nasıl oluyor belirtileri vs neler yardimci olun bana lütfen

Son düzenleme:
Yaşamadım ama ablam yasadi.
Hamilelik gibi belli olmaz ama kanda artisi fazla oluyor.lekelenme fln

Ben gecirdim.. Haftalarca kanamam olmustu Dolayisiylada gebelik testi yapmadim.. Doktora Gittim erken evrede oldugu icin göremedi ve kist var dedi yolladi beni eve bi ilacla... Sag tarafima agri Girmisti hemde kanamam vardiii... apandist sandim önce degildi iltihap yoktu kanimda.. Kadin doktoruda kist dedigi icin zaten cok önemsemedim.. 2 hafta sonra agrim bir aksam üstü cok artti... O artisla hastaneye Gittim. Ve iyki Gitmistim.. Meger 6-8 haftalik kadar dis gebelik gecirmisim. Ic kanamam vardi... Tüpüm patlamistii... Serumlarla uyuttular rahatlatmaya calistilar ertesi gün öglen ameliyat oldum sag tüpümü aldilar.. Gecen mayis 2018de oldu bu olanlar. Avusturyadayim Burda öyle gidip beta hcg baktirma yok kanda..yani alisilageldik Birsey degil...

Ama sen süpheleniyorsan mutlaka betahcg baktir.. Eger yükselme olmazsa dis gebelik olabilir...

Gebelik düsünüyorsan Allah tez zamanda güzel haber almayi nasip etsin canim

Ben varım rabbim kimseye göstermesin. Ben normal hamilelik belirtisi gibi geçirdim. Kan artışlarım normal seyretmedi az arttı birgün bir anda kanamam başladı ağrı sancı cabası. Doktorlar kimyasal mış demekki yat dinlen atarsın dediler eve yolladılar. En son hastaneye gittiğimde ölüme 5 kalmış. İç kanamadan ölüyordum. Orda seçenek sundular ameliyat mı iğne tedavisimi diye ben içeriğin ne olduğunu bilmediğim için ameliyat demedim tabiki doktorda ikisinin arasındaki farkı anlatmadı ben iğne tedavisine başladım Allah düşmanıma vermesin metotrexat tedavisini o nasıl iğnedir arkadaş. İğneyi vurduğu gibi 1 saat bağıra bağıra ağladım sonra uyuşmuşum 3 gün kendimden habersiz uyuttu iğne beni. Herkese 1 doz bana 3 doz. Benimle birlilte dış gebelik diye gelen herkesin beta hcg düştü benim yüzkseldi aşetme arttı kanama arttı kan tahlili yaptılar beta hcg 6900 e çıkmış düşmesi gerekşrken. Hadi bakalım tekrar iğne uyuşmalar vs va. Sonuç olarak 2 ay hastanede yattım. Dış gebelik hızlıca fark edilmezse ölüm sebebi. Lütfen takip edin kan degerleri 2 güne bir istenen kadar yükselmezse gebelik sağlıklı değildir geçmiş olsun

Benim de dış gebelikten sağ tüpüm alındı.Hergün kan testi yaptırıyordum kan değerim yükseliyordu ama olması gerekenden daha azdı.Doktora gitmedim biraz daha belli olsun giderim diyordum.Ağrılarım çok arttı ölüyorum zannettim acil ameliyata aldılar.Kan değerlerine güvenmeyin mutlaka doktora gözükün.

Benm degerlerim 317,580,960ti bu hafta. Cuma gunu 960ti ctesi goremediler dis gebelikten korkuyoruz. Saliya tekrar ultrason verdi. Gormezse muhtemelen dis gebelik dicek Bende lekelenme ve sanci bi hfta once iki gunluk olmustu ilacsiz gecmisti. Suan rahmimde degil sag rahmimin yukarlarinda bobrek hizalarinda bi hafif agri var. korkuyorum onun icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…