• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik yaşayan arkadaşlar gelin dertleşelim...

melegim_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.431
375
53
Arkadaslar öncelikle hoşgeldiniz.Dis gebelik yasayan arkadaslarim nasil bir süreç izlediniz?Neler yaşadınız?laparoskopi ameliyatı mi oldunuz yoksa deger kendiliğinden mi düştü?Birbirimize destek olalim bilgi alisverisinde bulunalim:KK17:

Merhaba arkadaslar bende dıs gebelik geciyorum kurtaj sonrasi471 di hemen igne yaptilar suan 4 günumdeyim ignenin beta 711 yükselmiş doktorum normal yükselmesi 4 gun sonra inişe iniyor 3 gun sonra tekrar beta dedi onun arasindaki farka bakip 2 kez igne gerekli olup olmasina bakicaklar sizde benim gibi olan varmi kacinci gununde dusty degerler

1

Merhaba arkadaslar bende dıs gebelik geciyorum kurtaj sonrasi471 di hemen igne yaptilar suan 4 günumdeyim ignenin beta 711 yükselmiş doktorum normal yükselmesi 4 gun sonra inişe iniyor 3 gun sonra tekrar beta dedi onun arasindaki farka bakip 2 kez igne gerekli olup olmasina bakicaklar sizde benim gibi olan varmi kacinci gununde dusty degerler

1

1

Geçmiş olsun benim iğneden sonra hemen düşmeye başladı ama iğnenin etkisiyle yükselme olması normalmiş. Değerleriniz düşük tek iğne yeter yüksek ihtimalle

Insalah cok korkuyorum bide ertesi gun hapiyla kaldim bole senin degerin kacti kaca düştü

Rabbim sizlere ve kimseye bida yasatmasin canim.annem yasamisti cok korkmustuk biz.cok tehlikeli cunku cok gecmis olsun sizlere

Back