- 20 Mayıs 2021
- 65
- 6
- 39
- Konu Sahibi eylulllll65
Arkadaşlar bunu biraz rahatlamak...biraz bunları yaşayanlara ışık olmak için yazıyorum..daha önce konu açmıştım evliliğim kötü gidiyordu üstelik eşimin kardeşi kanser olmuştu ve ben hamile kalmıştım kazara...sevinsem mi üzülsem mi bilemiyordum o ilk çift çizgiyi gördüğümde adetim gecikmişti bir damla kahve rengi kanamam olmuştu ve işte hamileydim ama bişeylwr ters gidiyordu çok yalvardım Allaha ama olmadı önce kürtaj oldum ama bitmedi bayram günü kontr için gittiğimde aniden ameliyata alındım ölümden dönmüştüm...15 gün sonra eşimin kanser kardeşi vefat etti.zaten bana hakaret eşim bu dönemde bana elini kaldırdı sen anne bile olmazsın dedi..zaten olmayan evliliğim ondan sonra benim için bitti..kimseyle konuşamadım.konuşturmadı elim benim kardeşim ölmüş diye bağırdı...ben şuan boşanma aşamasındayım başka şehire taşındım..hiç bir hakkımı alamadım sıfırdan ev kurdum ve ilk defa söylüyorum her zaman güçlü değildim.korkuyordum dış gebelik geçirdiğim zamanlar o kadar yalnızdım ki şimdi tek başıma ayakta durmaya çalışıyprum benim yaşadıklarımı yaşayan yada buna benzer şeyler yaşayan herkese sarılıyorum devam edicem ne olursa olsun sizde devam edin