Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ALLAHIM İNŞALLAH BENDEKİ BÖYLE BİŞEY DEĞİLDİR.TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU.KIZLAR ANLAMAYACAK BİŞEY YOK.GEBELİK RAHİM İÇİNDE DEĞİLDE SANIRIM TÜPLERDE MEYDANA GELMİŞ.YANİ DÖLLENME OLUŞTUKTAN SONRA RAHME İLERLEYEMEMİŞ BİR ŞEKİLDE VE BULUNDUĞU YERDE GELİŞMEYE BAŞLAMIŞ.AMELİYAT İLE TÜPÜ YAKIP İÇİNİ BOŞALTIYORLAR...AYY ÇOK FENA.NOLUR BENİM İÇİN DUA EDİN HCG DEĞERİMİN DÜŞÜKLÜĞÜ BUNA ÇIKMASINsenağlama
ALLAHIM İNŞALLAH BENDEKİ BÖYLE BİŞEY DEĞİLDİR.TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU.KIZLAR ANLAMAYACAK BİŞEY YOK.GEBELİK RAHİM İÇİNDE DEĞİLDE SANIRIM TÜPLERDE MEYDANA GELMİŞ.YANİ DÖLLENME OLUŞTUKTAN SONRA RAHME İLERLEYEMEMİŞ BİR ŞEKİLDE VE BULUNDUĞU YERDE GELİŞMEYE BAŞLAMIŞ.AMELİYAT İLE TÜPÜ YAKIP İÇİNİ BOŞALTIYORLAR...AYY ÇOK FENA.NOLUR BENİM İÇİN DUA EDİN HCG DEĞERİMİN DÜŞÜKLÜĞÜ BUNA ÇIKMASINsenağlama
Arkadaşımın başına gelmişti. Ona seyrettirsem kendini benden çok daha kötü hisseder. Tabi o anda kadın birşey hissetmiyor ama ben içimde bu şekilde şeyler yapılmasını istemezdim. Allah başa vermesin.
bilgi sahibi olmak güzel de bu tür görüntüler insan psikolojisini çok etkiliyor ve mümkün olduğunca yayınlanmaması taraftarıyırı bu benim nacşzane görüşüm, farklı düşünenelere saygım sonsuz, teşekkürler paylaşımın için
ewet cok zor ış gebelik olayı ama hamileler bosuna endişe etmsin onun cok değişik belirtileri var normal hamilelek gibi değil asla rahimde olmuyo döllenme tüplerde tıkanıp kalıyo allah kimsenin basına vermesn sevgilerle...