Dış gebelik ve tüpün alınması

canemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
16
0
36
Fransa
Slm arkadaşlar ben daha önce dış gebelik geçirdim ve sol tüpüm alındı bu arada pko de var doktor tarafından tedavı altına alındım iğnelerle yumurtlama sağlandı ama hep sol tarafta oluşmaya başladı tedavi dört ay sürdü ve hiç ummadığım anda hamile kaldım şimdi oğlum15aylık yeniden hamile kalmak istiyorum ve yine tedavi oldum şimdi yine sol da yumurtam oluştu ve doktor sağ tüpte onu yakalayabilir dedi şimdi kafam çok karışık bu konuda bilginiz varsa benimle paylaşırmısınız

Ayy canım benim maşallah, sağlıkla bebeğini almışsın kucağına, darısı benim ve bekleyenlerin başına.
Bu konuda benim hiç bir bilgim yok ama, çok şaşırdım dış gebelikten sonra tek sol tüpünün alınması ve hamile kalman üstüne üstelik benim gibi pko'lu olman, bence senin hamile kalman mucize, nerde yaşıyosun ve hangi doktora gidiyosun

Mervecim benimde hiç umudum yoktu ama doktor önemli olan yumurta dedi onuda ilaç ve iğnelerle sağlıyo ben fransadayım cnm sen trdesin sanırım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah büyük bir mucizeyi kucağına almışsın. İnşallah yine muradına erersin. Durumun hakkında bir bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım ama iyi dilekte bulunmak istedim sadece... :26:

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar,
Ben 1 yıl önce dış gebelik geçirdim. Pko'luyum ben de. Sağ yumurtalığım sağlıklı ama sağ tüpümde oluşan dış gebelik bir gece patlayıp beni zehirledi. Acil ameliyata alındım ve tüpüm alındı. 7 haftalık gebelik varmış. 2 kez adet olduğımdan anlayamadım. Klomen ve çatlatma iğnesiyle gebe kalmıştım. Sol yumurtalığım pko'lu. Ama tüpüm sağlıklı. Senin hikayeni okuyunca Umutlandım. Tüp bebek denemeye karar vermiştim. Çünkü 38 oldum . Bu durumda olan kimse var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…