• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Dış gebelik ve tek tüp kalması sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pastachef

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
198
233
18
28
Arkadaşlar merhaba. 2 ay önce dıs gebelik gecirdim kalp atısı da basladıgı için( tüpte) laporoskopi ameliyatı ile sol tüpüm alınarak gebelik sonlandırıldı. İki ay sonrasında korunmayı bıraktım ancak şimdide yumurtlama sağdan olacakmı telaşı sardı. Yardımcı olurmusunuz benim gibi tek tüple hamile kalabildiniz mi...

Arkadaşlar ben de daha önce dermoid kist ameliyatı oldum ve sağ tarafım yok. Sadece soldan hamile kalabilirim. Ama ne yazıkki dış gebelik oldu o da. Ve igne , ameliyat vs olmadan kendiliğinden düşüyor degerlerim. Ben tüp bebek yöntemiyle mi hamile kalmalıyım tekrar dış gebelik olursa diye

Arkadaşlar ben de daha önce dermoid kist ameliyatı oldum ve sağ tarafım yok. Sadece soldan hamile kalabilirim. Ama ne yazıkki dış gebelik oldu o da. Ve igne , ameliyat vs olmadan kendiliğinden düşüyor degerlerim. Ben tüp bebek yöntemiyle mi hamile kalmalıyım tekrar dış gebelik olursa diye
Öncelikle sol tüpün açık oldugundan emin olmak için hsg mi neydi ondan cekilmen gerekir canım.

Back