Merhabalar, ben de yeni dış gebelik tanısı aldım. Bizimki tüp bebekti ilk test sonucum 81 iki gün sonra 232 sonra 668 diye ilerledi 5 gün sonra 1350 idi.. Yani katlanması gerektiği gibi 2 kat hatta nerdeyse 3 kat artarak ilerledi.. Ama kese görmeye gittiğimizde kese rahimin içinde değildi ne yazıkki.. Kese yolk kesesi ve hatta bebek oluşumu bile vardı ama tüpümün üzerinde.. Acilen karından iğne ile girdiler.. Betam en son 5300dü şimdi düşmesini bekliyoruz.. Düne kadar beta yükselsin diye dua ederken şimdi düşsün diye dua ediyoruz .. Öncesinde de kimyasal gebelik geçirmiştim.. Geçmişte de kolon kanseri ameliyatlıyım.. Tahminim eski ameliyatlarımdan kaynaklı bebek rahime tutunamadı bundan sonra nasıl olacak ne kadar ara vermemiz gerek bir daha tekrarlar mı bilmiyorum ama hemen sürece baştan başlamak istiyorum ne kadar sağlıklı bilmesem de..
19 ekimde karından iğne ile girdikleri gün beta 8000 , 20 ekimde 7400 bugünkü sonucu bekliyoruz.. Ama değerim hala yüksek göründüğü için bugün bir şey yiyip içmem yasak yeniden bir operasyon gerekebilir diye.. 2 gündür de hastanede yatıyorum ama çok bunaldım inşallah değer düşer de bi şeye daha gerek kalmadan taburcu olurum..