Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
inşallah en yakın zamanda anne olursun canım bende şuan dış gebelik yaşıyorum 18 gündür kanamam var bir azalıyo bir artıyo düzensiz şekilde bu geçen pazar parça düşürdüm dış gebelik dedi iki doktora gittim bhcg degerleri azda olsa yükseliyo cuma günü kürtaj dedi doktor çok korkum var seninde düzensiz kanamaların ve sürekli ağrıların veya parça düşürmen oldumu canım
merhabalar ben geçtiğimiz hafta salı günü kurtaj oldum ve doktorum parça alıp patalojiye gönderdi ve methotrexate 50 mg/5 ml iğne yaptı bn gebeliğin sonlandığını düşünüyordum cumartesigünü tekrar kan tahlili vermemi istedi ve değerim salı günü 740 iken cumartesi günü 1791 e yükseldı ve doktorum salı günü tekrara kan testi yapılacak duruma göre iğne tekrarlanacak dedi eger hala düşmez ise ameliyat olacağımı söyledi ve ben psikolojik olarak çökmüş durumdayım. iç kanama riskinden dolayı panik atağım çok sıklaştı ve benim 1 gün bile tahamül edecek gücüm kalmadı. sizce doktoruma hemen amaliyata almasınımı söyliyim değeribn düşmesi gerekirken çok yükseldi lütfen bana benimle aynı durumu yaşayıp atlatmış olan arkadaşarım öykülerini yazsın çok ihtiyacım var
geçmiş olsun canım, kalbin neye yakınlık getiriyorsa onu yap, ALLAHA tevekkül et. Ben de 8.haftamdayım kese boş görünüyo ultrasonda, yarın alttan bakacak, duruma göre alınacak artık. önceki dr um 5. haftadayken alacaktı,ama ben,m hiçbi şikayetim yok diye bekledim. şu an ara ara kahverengi lekem oluyo ama bekledimm sabırla. bakalım belki mucize olur yarın sabah Allah büyüktür..
geçmiş olsun canım, kalbin neye yakınlık getiriyorsa onu yap, ALLAHA tevekkül et. Ben de 8.haftamdayım kese boş görünüyo ultrasonda, yarın alttan bakacak, duruma göre alınacak artık. önceki dr um 5. haftadayken alacaktı,ama ben,m hiçbi şikayetim yok diye bekledim. şu an ara ara kahverengi lekem oluyo ama bekledimm sabırla. bakalım belki mucize olur yarın sabah Allah büyüktür..
allahım biran önce sağlıklı günlerimize dönmeyi nasip etsin. benim kürtajdan sonra kanamam kesildi ama betahcg değerim 4. gün fırlamış durumda artık kan vermekten heryerim delik deşik olmuş durumda stresten kafayı yiyecem hissediyorum artık yarın sabah 6 da kan verecem hakkımızda hayırlısı neyse o olsun allahım herkeze şifa versin canım
Bende haziranda dusuk yaptım . Biliyorum hepimiz cok istiyoruz . Ama Rabbim bizim icin ne zaman hayırlı olacagını biliyor. Ya kendimizi kurana namaza zikire Allaha birakalim bir ayda böyle deneyin iciniz huzurla doldugunu hissetceksiniz. Cocugu olmayan bol bol istigfar edecek cok mu zor hayır. Rabbim yar ve yardımcimiz olsun
merhabalar ben geçtiğimiz hafta salı günü kurtaj oldum ve doktorum parça alıp patalojiye gönderdi ve methotrexate 50 mg/5 ml iğne yaptı bn gebeliğin sonlandığını düşünüyordum cumartesigünü tekrar kan tahlili vermemi istedi ve değerim salı günü 740 iken cumartesi günü 1791 e yükseldı ve doktorum salı günü tekrara kan testi yapılacak duruma göre iğne tekrarlanacak dedi eger hala düşmez ise ameliyat olacağımı söyledi ve ben psikolojik olarak çökmüş durumdayım. iç kanama riskinden dolayı panik atağım çok sıklaştı ve benim 1 gün bile tahamül edecek gücüm kalmadı. sizce doktoruma hemen amaliyata almasınımı söyliyim değeribn düşmesi gerekirken çok yükseldi lütfen bana benimle aynı durumu yaşayıp atlatmış olan arkadaşarım öykülerini yazsın çok ihtiyacım var