• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik ve idrar testi

sihirlikk

Hedef 65...
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
2.711
2.379
198
Selam bayanlar beklenen adet tarihim 14-15 temmuzdu. Henüz adet olmadım. İdrar testi yapıyorum negatif çıkıyor.
Karnım da adet olacakmışım gibi ağrı var ama bişey yok. Endişeleniyorum bu dış gebelik falan olabilir mi olsa nasıl anlarım.
Dış gebelik idrar pozitif çıkarmı? Vajina civarında ağrılarım var endişeleniyorum. Doktora 18 inde gidicem

gebelik olsaydı idrar testinde çıkardı gbime geliyor. aynı durumdan bende muzdaribim. benim iki idrar testimde çıktı aynı gün gittim kan testi yaptırdım yani ptesi günü 309 çıktı. bugün yaptırdım 443 çıktı. ama doktor artışı beğenmedi ve dış gebelikten şüphelendi. çok moralim bozuk yarın araştırma hastanesine gidecem. fikri olan var mı ?

:emir_bebek:
gebelik olsaydı idrar testinde çıkardı gbime geliyor. aynı durumdan bende muzdaribim. benim iki idrar testimde çıktı aynı gün gittim kan testi yaptırdım yani ptesi günü 309 çıktı. bugün yaptırdım 443 çıktı. ama doktor artışı beğenmedi ve dış gebelikten şüphelendi. çok moralim bozuk yarın araştırma hastanesine gidecem. fikri olan var mı ?

İnşallah yanılıyordur doktorunuz. Dış gebelik çok korkutoyr beni şahsen. Tüplerin alınmasına kadar giden bir yolu var :14::14:
Cumaya kadar nasıl dayanıcm bilemiyorum
Bide kadın doğum da randevu yoktu. Dahiliyeden aldım sorun çıkarırlarmı acaba bunun için neden bu bölüme aldın gibi

hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben sakaryadayım. burda hastaneye gittiğin zaman bile alabiliyorsun sıra. sana tavsiyem yaşadığın ilde kadın doğum hastanesi varsa oraya git daha rahat sıra bulursun. o da olmadı özel hastaneye gitmelisin 50 lira fark ödersin alt tarafı sgk varsa eğer. dahiliye bence sorun çıkarabilir.

Eşim üniversite hastanesinin dekanlığında çalışıyor oraya gideyim ben o zaman oraya hiç para ödemiyoruz çünkü.
Orayı da işe karıştırmak istemedim orda iş arkadaşları görebiliyor kim ne yaptırmış falan bebek olayının gizli kalmasını istemiştik ama sağlığımdan önemli değil artık napıyım :31:

Ankaradayım bu arada seçeneğim çok ama gerçekle yüzleşmekten korkuyorum heralde.

dıs gebelıkdede dahı kandada cıkıyor esınturgay cım kı sadcee ılerkı gebelıkızlenmelerınde ıkıye katlar beta sonucu ama dıs gebelıkde ıkıye katlamıyormus dr bana oyle dıyordu dıs olursa öle olur fılan dıe ıkye katlamazmıs hayırlıs ınsl dua ıle:16:

dıs gebelıkdede dahı kandada cıkıyor esınturgay cım kı sadcee ılerkı gebelıkızlenmelerınde ıkıye katlar beta sonucu ama dıs gebelıkde ıkıye katlamıyormus dr bana oyle dıyordu dıs olursa öle olur fılan dıe ıkye katlamazmıs hayırlıs ınsl dua ıle:16:

cok sagol canim Allahim hepimize saglikla bir bebis nasip etsin. hala regl olmadim bekliyorum suan gecikmenin 4.gunu iki gun daha gecsin tekrar test yapicam evde. Hayirlisiyla insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben daha önce 3 kez geçirdim dış gebelik. İşin ilginç tarafı beta normal artıyor, herşey normal gözüküyor fakat kese gözükmüyor ve sağ kasıkta dolgunluk gözüküyor. ilkinde iğne vuruldum. diğer ikisinde kendiliğinden düştü. öyleki beta sonuçlarını farklı doktorlara gösterdiğimde normal düşük yaptığımı dış gebelik olmadığını söylüyorlar. oysa ben biliyorum yaşadığım şey dış gebelik... şu anda yine aynı şeyleri yaşayacağım gibi geliyor bana. 3. çocuğu çok istiyoruz o yüzden ısrarala korunmuyoruz ama tekrar aynı şey olursa çok üzülürüm .. neyse hayırlısı...

merhaba canım bende dış gebelik geçiriyorum.. 8ocakta de kan tahlilinde hamileydim...
sonra 112 ocakta doktora gittim tutunmaya çalışıyo dedi...
sonra 16 ocakta sabah kanamam oldu. ve beni eşim hastaneye zor götürdü çok ağrım vardı... dış gebelik dedi. kan değerim düşmüştü. ve hiç bisi göremedi.
19 da tekrar kan verdim değerim yükseldi.
24 tekrar verdim değer yüksek ama bişi gene yoktu. bide kanamamda bitmişti ct günü
(7 ay önce 9 haftalık bebeğim karnımda öldü ve kürtaş oldum. 6 ay korundum ve aralkta çalışmaya başladık hamile kalmıştım hemen) . başka bi doktor daha kontrol etti beni.. oda dedik. ne kürtaş olmuş gibisin nede bir iltihapla bir kist var . çok temiz rahmin dedi.
dün eşime ağrım sancım yok kanamam bitti dedim. çarşamba yani dün sabah 7 de ilişkiye girdik. işe geldim bişiyim yok akşam 5 te kanamam başlamış.. suan da devam ediyo..
ben adetmi oldum şuan ne oldum anlamadım her ayın 7 sinde adet oluyom normalde.
BU KANAMA NE ZAMAN BİTER
. tekrar ne zaman hamile kalırımkı.
Ben daha önce 3 kez geçirdim dış gebelik. İşin ilginç tarafı beta normal artıyor, herşey normal gözüküyor fakat kese gözükmüyor ve sağ kasıkta dolgunluk gözüküyor. ilkinde iğne vuruldum. diğer ikisinde kendiliğinden düştü. öyleki beta sonuçlarını farklı doktorlara gösterdiğimde normal düşük yaptığımı dış gebelik olmadığını söylüyorlar. oysa ben biliyorum yaşadığım şey dış gebelik... şu anda yine aynı şeyleri yaşayacağım gibi geliyor bana. 3. çocuğu çok istiyoruz o yüzden ısrarala korunmuyoruz ama tekrar aynı şey olursa çok üzülürüm .. neyse hayırlısı...

.kızlar bir dış gebelik geçirdim 20 gün önce kanamayla birlikte attım vücüdumdan.
2 kaybım olduğu için başka bi doktora daha görünmek istedim üni hocasına gittim.

8 tane neden saydı düşük ve bebk ölümlerinde 5 tanede test istedi.

-penferik kanal karyotip tayini( eşimde kan vericek buna)

-smear testi

-1. adetimi olunca 2-3 günü yapılacak test var.(ben kan vericem)
akş.insulin. fsh. lh e2 st3. st4. prolaktin. testesteron. dnea. so4. amh. 17-oh- progesteron. hepatit markerleri. toxo. cmv. rubella antikorları na bakılcakmış.

-radyoloji ünitesinde scopi-hsg (2 adet geçtikten sonra)

-tromboz. kardiyovasküler hastalık yatkınlık. (bunu hemen verebilirmişim ama bunuda 2 hafta sonra annemler gelicekozaman onlarla gidip vericem)

Back