• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış Gebelik Var Mı?

Bir sevgili

Çok İnsan Tanı. Azını Sev. Hiçbirine Güvenme 🔗
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
715
579
53
Kızlar salı günü kadın doktoruna randevum var ama ben yine de size sormak istedim. Geçen hafta pazartesi beta verdim. Ve 2 güne 1 şu şekilde ilerledi.
Pazartesi 46
Çarşamba 142
Cuma 304
Pazar 740
Salı 1390

Birdaha kan vermedim 1000 i geçince. Dış gebelik var mı ya da kimyasal yoksa herşey yolunda mı? Yardımcı olur musunuz?

Kızlar salı günü kadın doktoruna randevum var ama ben yine de size sormak istedim. Geçen hafta pazartesi beta verdim. Ve 2 güne 1 şu şekilde ilerledi.
Pazartesi 46
Çarşamba 142
Cuma 304
Pazar 740
Salı 1390

Birdaha kan vermedim 1000 i geçince. Dış gebelik var mı ya da kimyasal yoksa herşey yolunda mı? Yardımcı olur musunuz?
Canım bence artışlrın gayet güzel 2 katına cikmis hep neden dis gebelik olduğunu dusunuyosun

Biri yazmış buraya 2000 i buldu düzenliydi artışlar ama dış gebelik çıktı diye. Korkuyorum bende
Korkma kuzum inşallah değildir. Bende yasadim daha önce beta 600 e yükseldi sonra düşmeye basladi. Bu gebeligimde bi kere belaya bktirdim 200 üstündeydi doktorun 2 hafta sonra gel dedi kesesini gorduk insan sürekli takip edince olmasada icini korku sarıyor bol bol dua et rabbim hayirlisini versin inşallah 😊

Korkma kuzum inşallah değildir. Bende yasadim daha önce beta 600 e yükseldi sonra düşmeye basladi. Bu gebeligimde bi kere belaya bktirdim 200 üstündeydi doktorun 2 hafta sonra gel dedi kesesini gorduk insan sürekli takip edince olmasada icini korku sarıyor bol bol dua et rabbim hayirlisini versin inşallah 😊
Amin canım Allah razı olsun 🤲🏻🤲🏻

Pazartesi 46
Çarşamba 142
Cuma 304
Pazar 740
Salı 1390

Gayet güzel artmis değeriniz,
Kötüyü düsünmeyin hic, en kisa zamanda keseyi ve bebegi görürsünüz insallah

6+2 haftalikken lekelenmem oldu dr. Gittim kese oluşmuş dedi ama şuan kese boş dedi bugün tekrar gittim küçücük bişey göründü dedi geçen hastaya göre bi belirtti var dedi 6+6 detaylı ultrasona yolladı orda ki dış gebelik dedi direk kadın doğum doktorum da cuma tekrar gel her ihtimale karşı kontrol edelim seni tehlikeye atamam bi gelişme olmazsa sonlandıralım dedi bhcg değerim geyet güzel artıyordu ama gebelik kesem 8 haftaya uyumluydu kafam çok karışık

Eklentiler

• 20200616_182418.jpg
    20200616_182418.jpg
    92,1 KB · Görüntüleme: 28
  • 20200616_182401.jpg
    20200616_182401.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 21
6+2 haftalikken lekelenmem oldu dr. Gittim kese oluşmuş dedi ama şuan kese boş dedi bugün tekrar gittim küçücük bişey göründü dedi geçen hastaya göre bi belirtti var dedi 6+6 detaylı ultrasona yolladı orda ki dış gebelik dedi direk kadın doğum doktorum da cuma tekrar gel her ihtimale karşı kontrol edelim seni tehlikeye atamam bi gelişme olmazsa sonlandıralım dedi bhcg değerim geyet güzel artıyordu ama gebelik kesem 8 haftaya uyumluydu kafam çok karışık
Ya bunlar nasıl işler ya. Kese oluşuyor beta normal yükseliyor. Ama bebek yok. Nasıl yani ya. Okudukça üzülüyorum. Sanırım bir süre bu siteye girmicem. Bende kese göründü dış gebelik yok diye seviniyorum. Bu site psikolojimi bozdu ya. Şimdi düşünmeden edemicem yine ya dış gebelikse diye tövbe ya

Back